tavan ı sevmesem de olacağı varsa saat 17 den önce olmasın...
Printable View
tavan ı sevmesem de olacağı varsa saat 17 den önce olmasın...
tavan olsun saat önemli değil önemli olan tavanda birikmesi
Büyük ortak iş bankası alıcı citi de biraz almış
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ak 20 bin iş 20 bin osmanlı 11 bin vakıf 4 binle en iyi 4 alıcı...
Yabancayı virmanlayan işbankası
Işbankası cti virmanlar.
mani olsaydı 11 e kadar süpürmüştüm. kısmet olmadı,,,
Teknik 5-15 dk artık tamam çizmesi lazım.
pasta atacak yok mu hiç
16.54 tavan oldu hayırlı olsun.. teb 4 bine yakın alım yaparak tavan hareketi başladı...
kısmet olsaymış,,, peh peh peh,,,
bakalım su an 30bin tavana basan olcak mı
kim süpürdü,,,
HAYIRLI OLSUN ÇİZDİ :halay::halay:
Uçan halı olur da uçan deri olmamı şahım nirelerdesin sen de gel beraber uçalım.:)
41bin tavanda,,,
tavanda 51 bin alış bekliyor..
beklediğim aşamalar gelecek mi bakalım??? son 2 aşamalı beklenti,,, belki şimdi,,,
tavanda 52bin lot var. Bu tavanı bir de haberle sağlamlaştırsa tadından yenmez.
tavanda 55bin,,, son yıllarda bir kademede gördüğü en yüksek miktarlardan biri,,,
Bir kan kokusu aldılar, boşuna olamaz bu alışlar.
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
yarını görmeden konuşmam...ağzım çok yandı bu eşşekten....umarım artık yarış atına dönüşür de tüm KY ler kazanır....daha yolu var bence ama bu hareket Gel gel e benzemiyor....15,73 yani son zirveye daha çok yol var gibi....
hayırlara vesile olsun arkadaşlar.. 500 bine yakın benim bildiğim kemikleşmiş yatırımcı çıktı hisseden.. alanların bir bildiği vardır elbet....
silinmeler oldu.. 42 bin kaldı...
Kafasına göre...
Demek ki tahtada lot sayılmıyormuş gelene gidene de verilmiyormuş.:)
Saysınlar lotları...acemşah üstad saygılar
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10,05 i dip yapıp tepkiyi verdi....devamında bakalım neler olacak....teknik ne diyor....yorumlayabilecek biri var mı....belki bu sefer tekniğe uygun hareket eder....o kadar tırstım ki bu kağıttan içimden bir ses sat gitsin diyor hala zararı görmeden....eşeğe yeni binenlere de hoş geldin diyelim....:)
piyasanın en bozuk hareket eden tiplerinden ,,,, bunun tekniği temeli yok,,, geçmiş hareketlerinin kanalında bocalıyor,,,
çıkmasını bilen kazanıyor ,,,,
derim de karı buldun mu satacaksın, sağolsun bu sefer fazla bekletmedi. full gönderdik kademe kademe aldıklarımızı güzel ortalama ile. sağol derim aşağılara tekrar gelirse alırız yoksa daha yukarılara giderse de yolu açık olsun. bol kazançlar. :)
Rsi 30 dan 47 ye geldi 70 e kadar yolu var. Göstergeler dün al verdi ve devam ediyor. 5.10.20.50.100 günlük ortalama üstündeyiz
Ben sizi uv yatırımcı bilirdim. Sizde al sat yapıyorsanız borsanın tadı kalmaz olmuş ytd
tavanda iş ve ak azar azar mal verdi alıcıda meksa.. açığa yakalandığı lotları kapattı..