USDZAR, USDMXN de düşüyor.
Printable View
USDZAR, USDMXN de düşüyor.
benden bukadar ABV...
kalanlara selam olsun...
ilk satla şorta dönerim...
dolar long, vadeli flat devam...
https://i.hizliresim.com/ZOk4gG.png
Sen hiç konuşma eskisisin bi de gelip bu batakhane de para kazanmaya çalışıyon.hep devir öğretti size bunu kısa yoldan para kazanma sevdasını..borsa düşüşe geçti diyelim.. Bu kansızlar gün için tavana çizip öyle düşürürler..2008 de kim kazanabildi..çekilmiyonuz kenarı şöyle gümbür gümbür düşsün
tamda istediğim gibi oynuyor pala.stop yok 125 700 maliyetle şorta devam 103 800 ler e kadar dödü yer çıkmaya .kimse boşa sallamasın yok istediği gibi oynuyormuş yok öle bir şey.dipten 103800-104 lere kadar tepmesi gayet normal bir şeydir.onun üstünde saatlik kalırsa stop yapılabilir.ben buna oynuyorum kaybedersemde stop olurum.riske girrmeden ve rakamları takip etmeden şansa poz almak bir yere kadar .kimse boşa ağlamasın bunlar normal hareketler.sırtından atmak için herşeyi yaparlar tabi öle kolay para dağıtmazlar kimseye.herkese bol şans.şort devam.
y.t.d
Niye ki, 138 lerden 122 ye düşmüş, %38 geri alımı olsa kabaca 128, %50 olsa kabaca 130. 132-133 e kadar ki hareketler, tepki niteliğindedir. Short pozdayım ve umarım bu seviyeleri görürüz diyorum. Fazlası olursa daha da iyi olur.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düne göre 100 pips yukarıdaki dolarla ve bu faizle, dipten 1300 puan yaptı yukarıya bugün :) pazartesiye göre ise 5.500 puan. alkışlamaktan başka bir şey yapamıyoruz.
Sistemciler kazaniyoruz diyor ama bu hareketler sistemcileri dograma hareketleri özellikle kisa periyotlarda sistemle kazanma sansi cok dusuk son hareketlerde.
Sabah sattirmadigo sistem yoktur kisada
Yanlış anlaşıldı, tepki demedim, hareket 132-133 üstüne çıkamazsa tepkidir, üstü rakamlarda sürekli yazdığım 3 senaryodan 1 ya da 2 gereği yeni zirve olasılığı ortaya çıkar. Bu konjektürde olur mu, onu da py bilir.
eminim burda yazanların çoğu benden tecrübelidir...
kimseye tavsiyede bulunamam...
ama sinyalsiz, sistemsiz vob oynanmaz...
malesef çoğumuz kaybediyoruz, bari sinyale uydumda kaybettim dersiniz...
hiçbişey bilmiyosanız 2 tane ağırlıklı ortalamayı kesiştirin, bu da bi sistemdir...
alta üste 2 tane kanal çizgisi çizin...
bide fibo ekledinizmi fıstık gibi olur...
aksi halde vob hayatınız
" yükselmemeliydi niye yükseldi, düşmemeliydi niye düştü" demekle geçer gider...
sadece bi dost tavsiyesi...
Tepeyi bulmak için kısa pozisyona girmek tehlikelidir, çünkü gün içi yön yukarıya döndü.
Kuvvetli satış beklemiyorum, ancak düzeltme görülebilir.
Dostum, borsada olasılıklar bitmez. Zaten yazında bunu sen de belirtmişsin. Şimdi bir senaryo yazayım. Özür dilenmedi ve endeks zirve yaptı. Sonra da özür haberi geldi. Ne anlarsın bundan. Ve o saatten sonra ne yapabilirsin.
sayın JAS borcum olsun...:ok:
https://i.hizliresim.com/ZOk4Do.png
Haklısınız, dün bir yazınızı okudum yeni açılan sistemlerle ilgili başlıkta. Sisteme her zaman uymadığınızı, bazen obo, tobo, NU, PU, üçgen vs ye bakıyorum demiştiniz. Buna da katılıyorum. Bu sisteminizin günlük ve haftalığını uyguluyorum ben de, marjı geniş ve teminatı çok büyük tutarak.
Bazen çenem düşsede genelde az yazarımvama iyi okurum. 😀
2 ABD'li sporcu için vize kararı esnetilmiş. "bak biz adım attık" demekmi istiyorlar böyle komik işlerle.
Türkiye ve ABD arasındaki vize krizinde iki sporcunun Türkiye'ye giremediği yönündeki haberler üzerine Dışişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Bakanlık, iki sporcuya vize verildiğini duyurdu.
Söz konusu sporcular, Rus takımı Nadejda Orenburg takımında oynayan Emma Cannon ve Brionne Jones.
Nadejda Orenburg, İstanbul'daki Euroleague maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak.
ABD'nin vize hamlesinin ardından Türkiye de aynı şekilde misillemede bulunmuştu.
LONGLARI HAZIRLAYIN
Uygulanan siyasete bakarsanız çok ta ütopik değil. Bir süre önce Kardeşim Esad, sonra katil Esed, şimdi ise ismi konmamış müttefiğimiz Esad. Olmayacak şey değil.
adamlar almağa o kadar kararlılarki ben cüzi düzeltmeler olabileceğini düşünüyorum. belki seans sonuna doğru aldıklarının bi kısmını verebilirler..
Teşekkürler Sn silas17.
Bu arada 122 inişinde aldıklarımın satışı şu an itibariyle bitti. Sonuncu 127800 den gitti. Yukarıda shortlar otomatik açılacak, 128100 den itibaren her 300 puanda 1 adet. U100 96 bine gelinceye kadar TP yok.
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Gümrük Birliği`nin güncellenmesi ile tahmini olarak AB`nin GSYH`sinin 5,4 milyar avro, Türkiye`nin GSYH`sinin de yıllık 12,5 milyar avro artacağını belirterek, "Türkiye`nin AB`ye ihracatı da 5 milyar avro artar." dedi.
gözaltına alınanların avukatlarıyla görüştürülmeleri bile maviyi kırmaya yetecektir.
https://invst.ly/5eqid
kim kazanıyor,nasil bir icat cikardilar, neler oluyor. .bir günde kuyu kazip iki günde ayni seviyeye gelmesi ne iş. kafayi yemiş bunlar...neye göre sistem kime göre sistem adamin tek sistemi senin aldığın yönün tersine işlem, yarim saatte gömülen bir platformda islem yapmak güvensizlik tir.bence borsa bitmiştir uzatmalari oynuyorlar
Günlük indiklere bir göz at, biten bir şey yok.
Zaten bu beklentiyle getirdiler buraya kadar
beklenti olursa da burdan dusebilir dikkat etmek lazim olmazsa zaten duser
yalniz isyat dun alimdaydi bugun belliydi boyle olacagi
alan satan en onemlisi takip etmek lazim
bu forum anormal short algi yaratiyor dikkat etmek lazim cok ciddi para kaybedilebiliyor yanlis algida
ilginç gerçekten...vize krizi devam ediyor pazartesi sabaha göre değişen hiçbirşey yok...ama piyasa cuma kapanış seviyelerine geldi nerdeyse...ne yaptı şimdi bunlar? ufak çaplı bir servet transferi...özellikle cuma günü o deniz yat. 70 bin kontrat dolar longlayan arkadaşı merak ediyorum kimdir kimin nesidir?
xu30 127.450 üzerinde yeniden kalabilirse alım hareketleri tepkiden öteye geçmek üzereymiş demeye başlatırlar..
sermayenin el değiştirmesi operasyonu başarı ile tamamlanmıştır. Şimdi geçemediğimiz o 110 k barajını vizelerin kaldırılmasıyla birlikte küçük yatırımcının eline vererek geçeceğiz.. diyorlar
tek bi grafikle sonuç alınamaz. bunun 30 u var 100 ü var bunlardan yükselişe veya düşüşe dair teyit gelmeli yoksa ömrünüz çizgi çekmekle geçer.
Ona bakarsanız yeni zirve olasılığından da bahsettim. Ama EW, yakın bir zamanda SP500 de 4. Dalganın başlayabileceğini söylüyor. Bu nedenle biraz short toplamam lazım ve ekran bakamıyorum. Anlık hareket edemem yani. Bu nedenle mesajları cepten yazıyorum.
Kamar mı, o kim. Ben sadece indikatör ve EW bakarım işlemlerimde. Tuncer Hoca, tertipli Elliot, Murat, faCe deseniz eyvallah ta, Kamar tanımam
trade için bana göre 2 grafik lazım....
1- asla üstel saatlik ortalamalara ters olma...
2- mesela saatlik ortalama al ise, başka bir 5 daklık taze al olunca longla.....
sinyalleri epey eliyorsun ama sinyal başarı oranı %80 gibi...