SELOFAN
marka da neler oluyor.herkes sallıyor
Printable View
SELOFAN
marka da neler oluyor.herkes sallıyor
aır dostum ne zaman bekliyorsun tahsisliyi bu sefer başarabilecekmiyiz.
başvuruda % 20 + isteriz :whistling:
başvuru ne zaman gelir tahminler ?
Markadan elde hasıl olan sevapla..
Bizim hisseyi baştacı edebilir..
Nede olsa trnsk ayri heyecan..
Taze..
Marka içi hayal edilen trnsk için gerçek olabilir..
Benim de hayalim böyle
Yoksa markada sat sat sat nereye kadar bu parayi ne yapacaklar bence trnsk diyom
Markadaki yaptigin alimla..
Marka sayfasindaki uslubunla birkez daha taktir ettim komşum air..
yalan yok ural a kalsa postalanmıştık mine hn inş bu işi başaracak
şahsi görüşüm beni bağlar ytd
.64 lerden ve altindan alinan milyon lotlari millet yastik altina koymak için almamıştır zannimca..
Kap a düşen haber nedir bilgisi olan varmı..??
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne kadar para bu bilgisi olan var mı ?
biz yatıralım :rtfm:şirket satın alınıyor arkadan haber yok batırından sizde kurtulun bizde kurtulalım YTD:thumbdown:
Bunu nasil buldum girdim anlamis degilim bi ciksa isterse. 2 tl olsun arkama donup bakmicam
HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş biz ıyi haber gelir diye beklerken adamlara bak ya bakkal dükkanımi bu koskoca holding hesapta böyle mı yönetilir
adamlar 1.000.000.-tl şirket alıyor.parayı yatırmıyor.millete tahtayı kapatırız korkusu salıyorlar.ky satsın diye.ne aç gözlüler.min hanım 7.000.000.-borç vermişti.o para nerede ödesinler.ytd
ödemişler hadi iyisiniz
selocan nerede yazıyor.
Selocan arkadaşlarla dalga geçme adam gibi yazdığının arkasında dur
Odemeyi yaptikk diyolar kap'ta haber yok
HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senfoni orkestrası gibi neguzel yüzde beş yuzde uç aşağı
Markada yazmışlar yatirmadiklari para en fazla 63.000 tutuyormus.mine 7.000.000 para vermedimi.1.000.000 sirket alıyorlar. Geri kalan 6.000.000 nerede.bunlar galiba ky ile spk yi karşı karşı getirip yeni sermayeyi onaylatmak galiba.ne zamana kadar odenmesi gerekir.bunu da artık ky istesinler o kadar y.z varsa.ytd
Sorun yok diyor ablamiz... Halledecek
ORTAKLAR teknikden anlayan varmı aramızda ne zaman duracak bu düşüş
0,91-0,56=0,35/0,56=%60 düşüş buralarda durur diye düşünüyordum 0,55 kapaması kötü oldu allah hayır etsin YTD
ulan spk hiç unutmuyorum 0,42 lerden 0,91 e gelene kadar kaç defa devre kesici soktun devreye 0,91 den aşşağı giderken gıkın çıkmıyor benden kesilen vergiler zehir zıkkım olsun
neyse aır dostum olanları nasıl yorumluyorsun teknik bilgin var senin nerelerde tepki vermesi lazım