0.24
110 bin eşleşen
-24 bin kalan
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
0.24
110 bin eşleşen
-24 bin kalan
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çiftlik banka kayyum atanmış bize 2 yıl önce atanması lazimdi
Kayyum değil, mahalle bakkalına bıraksalardı şirketi bırakın borcu şimdi kar açıklıyordu..
Battı veya kottan çıktı haberinin ardından Akgirayların ticari hayatı ve itibarı biter, değil bloomberge Kastamonu Tv de bal satışına çıkamazlar...
Bugün birileri mal toplamış gibi duruyor icbc den alan ky olamaz hiç bir ky bu saatten sonra bu kadar lotu bir günde almaz. Icbc aldığı mali marbas ve gedik gibi yarın satmayacaksa olumlu bir gelişme diyebiliriz
Yarin iyi bir yukselis bekliyorum nedeni; bugünkü icbc nin alışı umut verici. Dolar düşüyor endeks etkişi bugün 24 te satıcı kalmaması gibi etkenlerden dolayı
Hayırlı olsun nur topu gibi yeni bir krizimiz oldu Fransa sdg yani PKK ya yardım için Suriye'ye gelip Türkiye ile arabuluculuk yapicam demiş Suriye'de yeni olanlar var asker gondericem diyor buda yarın bizi eksiye götürür mü acaba
Hayırlı cumalar bol kazançlar bugün herşey istediğiniz gibi olsun inşallah
Bugün de mi bir ses çıkmayacak acaba?!!!!!!
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer sitede yazan salih yani trader38 seninle aynı şeyi yazmış yani trader38 sanırım oldu arusa06.. yanılıyor muyum?
https://resmim.net/f/J6Lnnr.jpeg
Özgür bey eşleşme ne durumda acaba hiç ses soluk yok haberde yok, Bilançoya kadar belirsizlik devam edecek galiba.
Karagiraylar dan yine haber gelmedi , herif çıkmış birde Tvlerde mart sonu belli olur diyor , ne diyelim Allah’a havale etmekten başka çare Yok ,allah bildiği gibi yapsın bu kan emici girayları ve adamlarını !!!!
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://i.hizliresim.com/bBX63n.png
Böyle göstere göstere mal mı toplanır..herşeyden kıllanır oldum
Baska yere virmanlayıp , ordan çıkıyormu bakmak lazım
Ek 17661
Alıma devam edilmiş
ICBC nin Dünkü alımda elinde 629713 adet vardı... bugün de aldı ama bugün almasına rağmen takas 492819 a düşmüş.artması gerekmiyor mu ? virman mı yaptı acaba??
https://resmim.net/f/wDoDKD.jpeg
https://resmim.net/f/5BNhSq.jpeg
Işte takas ların hikaye olduğu gerçeği tamda önümüzde duruyor. Icbc bugün aldigi lotlar la birlikte toplam takas 890 bin olmasi gerekirken elinde 492 bin var 400 bin nerde? Bir aracı kuruma virmanlamis gibi duruyor muhtemelen satan lardan birine virmanlamis. Yani alanda satan da kendisi. Peki amacı nedir diye sorarsanız mal topluyor mus izlenimi yaratmak. Sayın sazaninda dediği gibi bu kadar göstere göstere mal toplanmaz nitekim toplamamis
onlar bu takasların hikaye olduğunun diğer yatırımcılar tarafından farkedileceğini gayet iyi biliyorlardır zaten. kimse salak değil. keza herkes herşeyi gayet iyi takip ediyor. (özgür35 gibi) gözümüze soka soka sürekli yapıyorlar bunu. sanki alay eder gibiler. sanki gövde gösterisi yapar gibiler. daha salı günü tavan göstermediler mi? belki o gün nabız yokladılar lakin insan da nabız falan da bırakmadı damarsızlar. amaçları ne bilemem ama ele vermeye çalışıyorlarsa da aşağı da çekseler yukarı da verseler şirketin mevcut şartlarını hesaba katınca aklı firar etmemiş kimse olumlu bir haber gelmeden bu hisseye yanaşmaz yanaşmıyor da zaten. eşleşmeleri sürekli takip edenler bunu gayet iyi görüyordur.
Artık herşey belli olacak,ya devam ya tamam
Cepseyir ve hürriyet ekonomi dede haber çıkmaz oldu artık demek ki onlarda bezdi vaka ümitsiz diye
Benim içimde zerre kadar batacak korkusu yok. Hatta çok yakında hava farklı esmeye bile başlayacaktır diye düşünüyorum. Bu hisse halka arz edileli 11 Nisan'da tam 7 yıl olacak. Belki 7. yıl şerefine ortalığa 4,5 - 3 -2 -1 ve altı fiyatlardan savurdukları hisseleri 7-8 aydır 0,22-0,50 aralığında topladıkları ile birlikte yükseltmeye başlayacaklardır diye düşünüyorum. Bu hissenin ky'de olduğuna da zerre kadar ihtimal vermiyorum. Forumlarda yazan benim gibi 3-5 yatırımcı dışında (Provekatörleri saymıyorum) pek kimse de kalmadı, bu en büyük gösterge gibi duruyor. Hem bunlar geçen sene Temmuz ayında bütün borçları 1 yılı geri ödemesiz 5 yılı ödemeli şekilde yapılandırmışlardı değil mi? 3 ay sonra yapılandırdıkları ödemeler başlayacak!. 24 Nisan bilanço tarihi. Kimseyi heyecanlandırıp yönlendirmek istemem ama, Nisan ayı inşallah güzel geçecek gibi... YTD.
Amaç toplamaksa; millet bu fiyatlardan satacağıma batsın farketmez diyor.. En büyük çaplı satışlar 40-60 arasında...
77 bin lot 18 bin TL hacim toplama buysa 10 yıl sürer böyle toplama olurmu sence
Amma kara propaganda var ya, birşekilde şirket zor durumda düzlüğe çıkmak istiyor, bırakın bu olumsuz yayınları
Biz alırken biri kara propaganda yapsaydı sopayla kovalardik. Ben almadan kısa bir sure önce akgiray alnanyadan sirket alacaklarini açıklamıştı. Satın alma ve büyüme borsada en çok arzu edilen durumdur. O dönem biri bize bimeks i kotuleseydi herhalde demedigimizi birakmazdik
Burada yazılanlar yükseltmeyecek ya da düşürmeyecek hisseyi. Alacaklıların bu alacaklarından vazgeçip vazgeçmeme yönünde alacakları karar belirleyecek hissenin kaderini. Bankalar özellikle bimekse sahip çıkmazsa alacaklarından da vazgeçecek demektir. Akgirayın donu 700 milyon lira etmeyeceğine göre. Bankalar ve diğer alacaklıların başka çıkış yolu olsa-ydı bu güne kadar Akgirayın son yaptığı teklife doğrudan. olumsuz yanıt verirlerdi. Hissenin gidişatına bakarsak iyi bir tablo yok. Bekle gör ya istiklal ya ölüm devam...
NOT: yazdıklarım sadece yorumdan ibarettir. Al ya da sat tavsiyesi, teşviki, iması, beyanı, fikri, vs...vermez. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Bimeks ve Anel Telekomda bugüne gelinmesinin sorumlusu Spk. Belliki patronlarla beraber çalışıyorlar.
Bu noktaya gelene kadar Spk başkanı Vahdettin ERTAŞâ€™ın cep telefonuna bile bu durumu kaç kez yazdım. Cep telefon numarasını iptal ettirdi. Bir Haftadır da Spk Başkan yardımcısına Twitter üzerinden yazıyorum. Adam önce Twitterdan Profil fotoğrafını kaldırdı, dün akşam da Twitter Kullanıcı adını değiştirdi. Soyguncu Düzenbaz patronlar hakkında işlem yapmadık, bu bizim kusurumuz...vb, bşr özür beklemiyorsam da deve kuşu gibi başını kuma sokmanın alemi yok.
Bu fiyatlarda ne alıcı var nede satıcı gonder bir haber buralar hareketlensin artık
İnşallah pinpon topu hareketi değildir...ytd
Eslesmelerde 22 de satıcılar çoğalmış
Bu hisseyi 22 krş satanlar kaç krş aldıniz.Yoksa iflas açiklaması mi gelecek.Söyleyinde bizde satalım.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.