yanlış anlamayın "kafa yapıyorlar ya o açıdan"
Printable View
Ateşleme de yine pürüz çıktı a...k..... kağıdında
Ölmek var dönmek yok burdayım beni takip eden y......k sana söylüyorum sonuna kadar burdayım hiç boşuna kıvırma sen kivirdikca ben aziyorum bilesin
Çok Az kaldı fırlıycaz kaptırdığı lotları toplayamadılar çok inatcıyız oda bizden inatcı
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya arkadaş böyle bir şey olurmu kar gibi eriyor bizide eritti aldığım fiyatın yarısına düşdü isdesemde yatamam çok zarar allah bildiyi gibi yapsın bunları
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maliyetiniz kaç
snn nnn mn skm...
Kağıt çok sıkıştı her an yukarı patlayabilir sabredin derim arkdaşlar
Hadi uçaşa
Uçtu yine aşağıya diye yazdım neden silindi acaba
amacın ne sonuçta bitirdin bizi tamemen sıfirlamakmı her şeyde her yerde oldugu gibi bir basi bozukluk var sahipsizlikvar
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karektersiz.kagit
eskilerden kimseler kalmamamış viran olmuş tobik , halbuki bizamanlar ne keh ke şanlar debdebeler yaşanmıştı uralarda tabi işi bilenler vurdu kaçtı geriye bizim gibiler kalmış vak vak sabban amca, anodolunun agası ne halara koydu bu siznkiler bizi vak vak..
Az kaldı
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam bir psikolojik savaş var.
Bence bir savaş falan yok. Ülkede ekonomi iyi değil. Insaat sektörü zor durumda. Faizler yüksek. Herkes beklemde. Piyasa düzelme işaretleri vermeye başlarsa toparlanma başlar. İyileşme işaretleri de biraz geç gelecek gibi...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tamam su an bir sikinti var , fakat ucyildir bu hisseye amansizbir baski var , catir konut satislarinin oldugu yer gok boton dokuldugu endek 120lere gitigi zamanlarda ne oldu bu hisse uzerinde buyuk bir kumpas var onuda para kimlerdeyse o yapiyor anlisilan oki bu hissede cidi mikrarda bir milli birikimin parasi var ve bunu baskiliyorlar bu piyasada bir takim karanlik ellerin gudumunde ve bunu bozacak herhangi bir gucde gorunmuyor kendileri calip kendileri oynuyorlar piyasaya bakin orgutlu birsekilde hareket ediyorlar , tam bir ambargo var
Ekonomi iyi olsa da kağıtlar çıkmaz, kağıtlar puslu havayı sever.
Spek kağıtlar kanser sikipetler verem eder
ha bahane ariyodun dustun tamamda iyi kotu herkez duzeldi biraz lutfedersen sende biraz kipirdarmisin hadi canim iyi uyutun bizi bi aksiyon
Bu hisseden size ekmek yok diyorlar
Bunun gibi o.ç bir hisse varmı başka
Endeks 89 bindeyken 4.57
93 bine geldik 4.60 bunun yüzünden birçok hisseyi kaçırdık.
Kağıt hiçmi çalışmaz.
Artık kararımı verdim 3 gün daha beklerim çıkmaz ise iskontolu baba kağıtlara geçerim, isterse fizana gitsin.
Allah belanızı versin aç soysuz köpekler.
Ne pislik kagitmis yav yuh sana
Siipet adam kağıda takla attırıp meze parası çıkartıyo sen de bak istersen cuma yeni cami önüne mendil aç ha bezdir dinmi
Bugün alış yaptık maliyet 7.90 düşürdük vay halimize
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bize verdigi zarari onbeşlira olsa belki yerine koyar maliyetimizi
yillarimizi emegimizi sömurdu endex faiz kur giden hisseler kacan firsatlar mahkum ettibizi zehir zukum olsun ilk firsatta cikacigim burda siz kazandiniz istersenn fizana getir hisseni
kardesim kötumu dusunduk milet dolar molar pesinde kosarke n cukayi zulalarken, vatan dedik tl dedik ulusal saniyimiz fabrikamiz dedik sabanci aylesi var dedik , uretim dedik,ulkede yer gok beton olmus bunlarda burdan nasiplenmislerdir bizede yansitirlar dedik, hatami ettik hata etmisiz allah belamizi vermis yaziklar olsun size su dondurup durdugunuz kepazelige , iki gun sonra endek asagiya gelir gene iki misli cakarsiniz
Garanti 5.70 düştüğünde afyon 5.30
Garan bügün 9 zu zorladı
Adamlar kaç sefer al sat yaptılar
Garanı ve nerden alırsan al kazanıyorsun.
Ne lanet kağıtmışsın ya
Afyon endeks yükseldikten birkaç gün sonra bir tepki veriyor genelde. Yabancı payı biraz artmış. Gelecek hafta içi bir tepki verir. 5'leri görür en kötü. Ama kalıcı yükseliş için bir şey demek zor. Al sat yapmak gerek. Ya da maliyet yüksekse tepki verince satıp birkaç gün sonra tekrar almak iyi olabilir...
agalik kim bizkim beyim, ozamanda marabaydik bölunmeye girdik tavanlar 4,5 dami ,5 mi ne cozuldu , aldik sattik fakat uzunda hicbir sey birakmadi uc kurus vardi zaten oda eridi
3 gün müddet vermiştim 2 gün cıktı ettiğim küfürleri duydu herhalde
5'e yaklaştık. İnşallah devamı gelir...
Allah seni bildiği gibi yapsın...
Aylardır bekliyoruz, hele son
bir haftadır endeks muhteşem...
98500 e gelmiş.sende tık yok... yazıklar olsun...
Bugün pes ettim. zarardanda olsa sattım.
batarsınız ...........!
Sinirler tamamen bozulmuş bu kadar kansızlık olmaz.
O piti piti diyip rasgele bir hisse seçseydim daha çok kazanırdım.
Demir lerin işi (miz) bitsin sıra sizde....
Ytd.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.