şahooo patronun elini öptünmü ?
en son yatırımcı ile patronunun arasını düzeltmeye çalışıyordun ? ne oldu o iş"yatırım tavsiyesi değildir"
Printable View
,...........
1 simit 1 glryh denklemi devam dimi😂😂
Şaka bı tarafa paranıza zamanıniza yazık.
Yakın zamanda maske zorunluluğu kalkması ve kovid testi yaptıranlarda kısıtlamalar gelecek.pandemiden endemiye geçiyoruz..
rta 10 TL altı glryh 2 TL altı günler yakındır....
Ytd...
Aylardır 1 lot glr almadım..
Yazmıştım sana İzmirli WC sirketindeyim diye..
O da bıktırdı ama sat al gün içinde hergun %1-2 kazandırıyor.
Toplamda güzel kar yaptım ama ana beklentim hala devam...
İnce ince konka da da kazandık.
Bı şirket temettü veriyorsa korkmaya gerek yok...
sn. bensattımgitti
temettü versin vemesin, tahtanın zihniyeti bozuksa maalesef sonuç aynı.
dediğiniz şirket 2 yıl temettüsünü beraber veriyor, kambiyo karı, faaliyet karı derken ucuz ama
sonuç aynı
açıkçası güler tarafında ben de en son Mg'nin eline verdiğim extra hisselerimi (2.80 gibi ortalama ile vermiştim) üstüne bir miktarda ana taraftan 3.20 de verdim ama ciddi miktarda hisse taşıyorum.
ama uzun süredir al sat yapmıyorum. yatırımcıyız artık"yatırım tavsiyesi değildir"
Hayek ile fibonqcci yazınca düşüyor genelde, bakın bu hafta çok yazdılar yine dusurecekler herhalde.. doymadınız be hayek.. daha canımızı mi alacaksınız.
Geri alim dediniz almadınız, bedelsiz dediniz yapmadınız. Daha canımızı mi alacaksınız insafsızlar.. ahh hayek ahh sana inanmıştık. Güvenmiştim.
Size aylarca dedim. Rta gitmezse guler de gitmez. İnanmadınız. Türlü vaatler ile beni bile kandırdınız. Ne zaman gidecek hayek, ne zaman
Şaholi..
Gitti aslında ama sen gidene tutundun..[emoji1]
2,16 diplerde maliyet 3,08-3,10 arası satış..
Neredeyse %50 verdi..hemde hiç anlamadan sinsi sinsi..
Dip fiyatta cok yazdım cesaretle almadın..
2,30..2,50..2,80..hep rta dedin..
Sonra gittin herhalde 3 uzerinden atladın..İŞTE ALIRKEN KAYBETTİN..
Merak etme sabredersen zarar etmezsin..
Ama hergün bakmakla bu is olmaz..
Psikolojin bozuluyor farkında degilsin..
Tabi bu iyi niyetliysen geçerli bir süreç..
Eğer hissen olmadığı halde ortalığı bilerek karıştırıyorsan çok büyük vebal alıyorsun haberin ola..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şahoo boş yapma!
sonuçta işin olsa da bu Mg ve ekibine hizmetçilik yapmak sana ağır gelmiyor mu ?
hakikaten soruyorum !
ulusal ozanımız sedat peker ne diyor
"Ya av olacaksın yada avcı ama asla avı avcıya götüren köpek olmayacaksın .. !"
tekrar ifade ediyorum "3 kuruşluk dünya malı için fırıldak olmaya gerek yok" fırıldaklığı bırak!
https://i.hizliresim.com/n0axdf4.jpg 100 günde (son 3.5 ay) sadece 3.4 milyon alınmış sn. kobra ? yanlış bir durum var gibi"yatırım tavsiyesi değildir"
Geri alım kapı geldi 12 milyon adet azami
24 milyon TL ayrılan fon
Bu geri alınması düşünülen12 milyon lot istiflenmiştir, virmanllanıp şirketin hesabına geçirirler..
Ytd..
Hayrlı olsun
yahu spk neyin kafasını yaşıyorsun ? kaç ay oldu arkadaş alt tarafı bir bedelsiz sermaye artırımı
Şerefsizler 5 ay du hala onay. Yok
Hisse fiyatını 2.15 e düşürmüş. Geri alım yapacakmış. Yarın yapar 2.30 sonra veriri 2.15 e ***ler. Milletin anasını sıktınız.
Ulan spk bu yaptığın suç değil mi. 5vay oldu be ayıptır ayip
Namussuzlar. 5 ay oldu 5 ay
Yarın tavaniz beyler. Murat bey e teşekkür edelim . Şimdiden serbest alım giriyorum yarına. Gün sonu tavandan satarım.
Şaho paranın kokusunu almış, ellerini ovalıyor.. Eee hakkıdır o kadar yazdı çizdi geri alım yapılsın dedi..
Bu arada 3.6 dan bedelli bölünen hisseye buradan geri alımı herkes yapar, Murat Güler böyle günah çıkaramaz..
Soy adını değiştirsin, Tokatçı yapsın, nasıl olsa piyasa onu Tokatçı Murat olarak tanıyor.. Oldu olacak şirketin adını da Tokatçı Holding yapsın.. Cuk diye oturur..
Ytd.
Murat haberin olsun, adın çıkmış 9'a inmez 8'e.. Murat diyorlar Murat, hangi Murat; hangi Murat? TOKATÇI MURAT! TOKATÇI MURAT.. Para için şerefini iki paralık ettin be, doydun mu bari.. Bak el alem sövüyor sayıyor, ayıp değil mi yazık değil mi ecdadına.. Millete güzel örnek olmak varken, bu kadar ahlaksızlık niye.? Su testisi su yolunda kırılır Murat, bir gün parayı senden daha çok seven bir dostun gelir sana senin bu insanlara yaptıklarının aynısını yapar.. Alırlar koltuğunu elinden.. Demedi deme Murat.. TOKATÇI MURAT..!
Ytd.
Bir de bedelsiz isteriz, böyle geri alımla kurtaramazsınız..Şu piyasada A1 arzı için tren kaçtı zaten.. o beklesin biraz, düşen piyasada arz olmaz.. Değerinin altına iner fiyat..!
Adam parayı hissedarlara yedirmemek için 40 takla atıyor.🙂🙂🙂
Ben mi yanlış okuyorum A1 aslında zarar yazmış fakat faiz geliri var diye kar elde etmiş. Neyse gulerin bilançosu 10 martta gelince detaylı bakarız.
%5-6 piyasa yükselmişti buna rağmen ne oldu senin tavan hikayesine şaholi !
geri alım yapan hangi şirket hissesi iflah olmuş ki bu olsun !
Hele ki senin patron bunu yapacak !
yapacağı şeyi söyleyeyim sana el altından aldığı malları şirkete kitleyecek. kendini nakite çıkaracak.
Murat çıkacak ben aldım demeden bir hikaye olmaz. Dermi ? ık mık spk ! beni şeetmeyin, geçen sene canımı zor kurtardım zaten, kem küm!
Şaho patronuna selam söyle [emoji846] Ümit'e dikkat etsin.
Ulan şöyle 3-5 ta.şş.klı yatırımcı olsaydı, alacaktım anahtarını elinden. Açacaktık imtiyaz iptal davasını, o zaman bakalım bu kadar rahat olacakmıydı ?
Artık benim de enerjim düştü
Hele şu A1'den yapılan ahlaksızlıkları gördükçe !!
neyse ya
Şaho elinde hisse var mı ona göre alabilirim bir süre sonra,sen varsan almam.Senin olduğun yerde ot bitmiyor bide gitmiş investingde hayek adına yazıyor :)
GLRYH tahtasında Bank Of ile kim robot çalıştırıyorsa Şubat ayında 1.81 TL maliyet ile yaklaşık 80 K Lot yapmış.. 50 küsür milyon TL işlem hacmi ile tahtada tek başına % 20 'lik işlem hacmi var.. Nasıl olcak bu işler, sen de sap gibi bekle dur kap gelecek bilanço gelecek diye.. Kuruduk kaldık, bir tahta böyle de sömürülmez ki arkadaş.. Bugünün yarını da var.. İnsan insana lazımdır her daim, amacınız ne sizin anlamadım ki.. Ölek mi, sürünek mi.. Bu mudur.. !?
Ytd..