temeli guzel patron hissesi ama teknigi bozdu sanki🤔
Printable View
temeli guzel patron hissesi ama teknigi bozdu sanki🤔
kusmuk hissesi bence...bakinca kusmak geliyor icimden bu bos tabuta :)
SM-G615F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adamlar bu kadar topldı(emeklilik fonları)turşu mu kuracaklar napacaklar
Aylık 400 bin lotluk satış yatırım fonları olay burda 200 bin lot kaldı takasında ama 4 5 gündür satış yapmıyor..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylık b azda halka arzından beri Kutpo/XU100 grafigi
Sürekli endekse göre bir yere değip geri dönmesi inanılmaz.
https://i.postimg.cc/cKgZv2Tt/Ekran_...tporelatif.png
Maalesef ilgisiz bir gün daha sektörün diğer hisseleri de düşüyor bir süredir olduğu gibi... Dövizi var burcu az karı artmış dedik ama ipin ucu pstun elinde.. Allah mahçup etmesin inşallah yükselsin bir an önce
47 milyon ertelenmiş vergi var şunu bir silseler devlet her türlü desteği veriyor malum patron böyle bir talebi olmuşmudur acaba yada olacak mı..
teknik bozulmak uzere. gunlukte dibinde. temel degerleri guzel. handikap patron. yil sonuna kadar dogalgaz zammi etkisini gormeyiz. ihracat ile sikintiyi cozeceklerini dusunuyorum cunku cok ucuz kaldik tl.nedeniyle
Şirket geri alım yapsa bari başka alıcı yok ne rezil gündür dökülen dökülene
Ey uzunburun nikli kişi ben sana ne diyeyim ALLAH vesin cezanı satacağım sıralarda çıktın ortaya...
bu çamurdan gelecek hayır gelmesin bu gün bir kısım sattım bu hafta satıp kapatacım amk kütposunu.bir daha 30 senetlerinden başka hiç bir hisseye bulaşmam çok ağır bir ders aldım geçen 10 yılımamı,kaybettiğim parayamı yanayım.dilerim yok olursunuz NG güral ailesi.YTD
hoşçakalın
Geçen yıl gözönüne alındığında en çok yurtdışı satış 3. Çeyrekde olmuş.
Ben, hisse fiyatının zamanı geldiğinde hak ettiği yere geleceğine inanıyorum.
2016 da Çıkış yaptığı zaman da şaşırtmıştı, belki de 3. Çeyrek karı ile yeni bir hareket başlayacaktır. Hayırlısı diyelim.
Bu arada daha önce yazmıştım, gerçi çok uzak görünebilir ama 1,95$ olmasını bekleyeceğim. Çünkü maliyetim bu.
Ytd.
Sanırım 3. Çeyrek yurtiçi satışları çok daha önemli ve stokların azaltılıp azaltılamadığı.
Yeni yatırım kararının detaylarını bilebilseydik geleceğe yönelik daha iyi yorum yapabilirdik.
İyi akşamlar.
Ytd.
Yine birisi lanet olsun dedi verdi geçti... Nasıl bulaştık ky kimsenin umurunda değil rahibi salsalar ne olucak alıcı mı var tek tük ucuzcular
Bakmayın siz kastığına iyi tanırım kutpo yu bilanço güzel gelecek insallah, yaptığı garip hareketten belli
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rahip serbest bırakıldı dolar düşüşü sınırlı kaldı en iyi ihtimal bizim gibi ihracatcı şirketlere ama
Herkese iyi haftalar,Tahtada görmeye alışık olmadığımız Oyak bir kaç gündür işlem yapıyor???hayırdır inşallah,bakalım bir şey çıkacak mı?
Sn.Cefaks genel takas durumu paylasirmisiniz tesekkurler
Endeks eksiye döndü ve biz düşüşe kayıtsız kaldık gibi.Sanki beklenen bir şeyler var.
Egesr i ile paralel gidiyor ama bugün o yüzde 3 yaptı biz sakiniz
Egesr ile farkı kapattık bakalım tepki yükselişi mi yoksa büyük hareketin başlangıcı mı.....
3. çeyrek bilanço zamanı geldi hisse hala 5,20 lerde, 2.çeyrek geldiğinde 6.08 leri görmüştü, şimdi iyi gelse yine oralara gitse biz ne anladık bu işten.
Oyak son günlerde ne buluyorsa alıyor, bakalım nerelere taşıyacak hisseyi, çok geride kaldı.
0.085 kuruşluk temettüden de hala haber yok, sanarım 31 aralıktaki son güne kadar vermeme hakkını kullanacaklar.
Uzun aradan sonra elle tutulur bir yükseliş yapabildi.
Hayırlısı bakalım.
Hisse 5,60 iken bir arkamızı döndük 20 kademe geri gelmiş, tam omurgasız.
Takası göremiyorum ama aynı kurum üçgen atmadı ise 5.50 lerden iyi satış geldi. Emeklilik fonlarının satışı ise olumlu.
Tahtayı iş yatırım yaptı aldığını fazlasıyla çıktı 9000 bin lot 4.80 ortalama ile satmış oldu.. Abiyi yediler yok öyle heyecan gaz
Marbaş tek başına hepsine karşı.. 80 bin lot artı yaptı 5.40 ortalama helal hadi aslan nazar değmesin
Oyal aldıklarını marbaşa, sonra marbaş oyaka, sonra oyak marbaşa. Arada kalan serseri malı da almaya devam ediyorlar.
Pazartesi günü aldıklarını oyak, emeklilik fonlarına geçti.
Şahsi fikrim emeklilik fonlarının bu düşüşe kayıtsız kalmayıp alarak yukarı ittikleri...
Hisse 4,80 e düştü oradan Oyak toplamaya başladı ve buralara kadar 200 bine yakın mal aldı.Bugün aldığı malı 5,5 lerden satıyor ve marbaş alıcı.Sormak istediğim şey oyak'ın yaptığını herhangi biri yapsa bu parayı kazandırırlar mıydı?
Emeklilik Fonların satışından beliydi gideceği, devre kesiciye girmeden işi bitirmeye çalışıyor mu acaba.
200 günlük 5,75. Bakalım geçebilecek mi!
Ytd.
dengesiz hareketli bugün
emanet lotlar sahiplerine dönmeye başlamılş