Hayırlı olsun tüm borçları kapatır artık
Printable View
Hayırlı olsun tüm borçları kapatır artık
https://x.com/Juan_Roman__10/status/1878726118251127088
Yaptıkları KY çarpma hareketlerinden sonra bu şekilde açıklama yapan çok yatırımcıya rastlamaya başladım.
Kazanabilen % 1-2 Kaybedenler ise %98 civarı
Bu ise 23 yıldır yatırımcıyı sömürmekte ve en çok zarar verenlerin başında.
1 tane insanın veya yatırımcının bunlar hakkında olumlu bir şey yazdığını görmedim ve duymadım.
Herkes zarar ettiğine göre neler düşündükleri ise çok sürpriz olmasa gerek.!
Bu hissede hep pozisyonlarına göre fiyat hareketleri oldu, olmaya devam ediyor.
Allah bildiği gibi yapsın...........:thumbdown:
Mafya bastı borsayı
Borsanın %83'ünü, %0,3'ü yönetiyor da ne kadar mafya artık bilmiyoruz. Bu arada, küçük yatırımcı ezildikçe eziliyor.
https://gazetevar.com/mafya-basti-borsayi/
Bende sembolik miktarda bıraktım, bir daha ne bistte ne zorlu gurubunda işim olur.
2008 krizi çıktığında bist 5 dolardı Abd dow 6.800 dü.
Yıl 2025 bist 2.75 dolar Abd dow ise 41.985 $ da
Bu mikrop ise 0.59 cent iken bu gun ise 0.12 cent.
Buna yatırım yapan her şeyini kaybetmiş......
Bunu sahibi bilmiyor mu? bilerek ve isteyerek kendisi yaptı, KY'nin erittiği parayla koca bir enerji şirketi oldu...
0.1 cent yapın bence çünkü değeri o kadar!!!!!!!!!! YTD
Ahlaksız......
Yatırımcı ve halk düşmanı....
onur yok......şeref yok....para çok..............müsait yerine .....AHLAKSIZ.........
BİST'te bundan daha kötü sadece İhlas grubu vardı, o bile toparladı,
Zoren çok açık ara Bist tarihinin yatırımcısını en çok mağdur eden hissesi oldu.....
Not: İnsanlar bir umutla iyi bir haber olabilir mi diye burayı okuyor, üzgünüm iyi haber çıksa bile, hisseyi daha fazla hisseyi düşürmek için çıkar! YTD
22 yıldır olduğu gibi bugün de yatırımcının parasından ve hayatından.........
Aklı olan BİST'e ve özellikle bu gruba yatırım yapmaz, yaparsa her zaman olduğu gibi bütün birikimini kaybeder.
Burada olanların teknik veya temel analiz ile bir ilişkisi yoktur, amaç her zaman olduğu gibi sadece KY'nin parasını sıfırlarmak...:rtfm:
https://pbs.twimg.com/media/GiC8GIDX...jpg&name=small
https://x.com/finnet2000/status/1882737610755359016
Yıllardır böyle bu itibar size yeter!!!!
Zorlu grubu pişmanlıktır 4,9maliyetle bir yıl oldu tık yok. Artık neyse verip başka pozisyon açmalıyım. Bunu daha önce yapsaydım kar bile alırdım.
26 Nisan 2024 tarihinde Zoren zirveyi gördüğünde 6.94 ile zirve yapıyor, o zaman BİST 9.915
28 Ocak 2024 tarihinde Zoren 4.13 kapanırken BİST ise 10.121 den işlem görüyor.
PP/DD 0.35 F/K ise 1.44 tan işlem görüyor yani teknik ve temel yok, tam 22 yıldır olduğu gibi KY tokatlanıyor, insan olan utanır!!!
https://pbs.twimg.com/media/GiX8IwXX...jpg&name=large
Burası borsa çıkarda düşer de yatırım yapanlar bunu bilir.
Ama hırsızlık yaparak yolsuzluk yaparak, ama bu kadar ah alarak, beddua yiyerek ve küfür yiyerek herkes zengin olur.
Bu da sana kapak olsun spek efendi buda son yazımdı, umarım çok zengin olursun ama sana ve ailene yemek nasip olmasın.
Not: Bildiğin dolandırıcılık borsa olmuş.!
artık kabul ediyorum....ben'' AHLAKSIZIM'' maniplasyon yaptığım için özür diliyorum..
06,01,2025 4,66 _%15 hırsızın ve yalakalarının,koruyan kolluyanların taaaa.........taban yapmayanında taaaaaa....
Bir gözlemimi yazmak istiyorum bu gerçekten son yazım.:rules:
Bunun sepeki, hep ucuza veriyor, sanırım sürümden kazanıyor.!:oleyo:
2023 12 aylık favok kacmıs kar marjı neymiş şimdi ne ?? Anlamıyorsunuz alalım zengin olalım derdindesiniz olmayacak ,
Sirket zoryen halka arzında gaz olarak veriyor bunu 7 8 senedır yapıyor zaten anlattık sıze. Adam son faaliyet raporunda zoryen işi ertelendi bilinmeyen tarihe diye yazmış zaten. Yurtlarından istikrarlı borclanacakmıs.
Sımdı vestel vesbe zoryen bırlesebılir diyor bazılarınız , eğer böyle birey olacaksa zoryen niye halka arz olsun , arz edip sonra hepsini bır arada toplamanın mantığı yok , buda zorken ısını erteletmıs olabılır. Satılsa yada yabancı ortak bulunsa zorken daha iyi.
Son olarak bu işler boş işler , yıllar gecer zaman biter ömür tükenir , hayatı ıskalarsınız
doymuyor,doyuramadık..AHLAKsızzzzzzzzzz...
Ek 30437
Ben geçen ay aldım, elimde patladı. Çok saçma bir kağıt. Aşırı hantal, takası ağır.
taban yapmayanın da....bu AHLAKsızları koruyan kolluyanın da taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
ne güzel.... yaşasın HIRSIZLIK..................
devam ediyor hâlâ................AHLAKsızzzzzzzzzzzz........... ..
:bravo::bravo::bravo::
taban yapmayanın taaaaaa.........AHLAKsızzzzz... lanet olası..... koruyan,kolluyanında ta.......
onur yok..ahlak yok.... para çok.....münasip ...... ......AHLAKsızzzzzzzzzz.......
Yönetim Kurulumuz'un 04.03.2025 tarihli
toplantısında; Şirketimizin de dahil olduğu Zorlu Grubu yatırım politikaları ve
stratejileri çerçevesinde 09.08.2024 tarihli özel durum açıklamamız kapsamında
ve yaklaşık 3 ay süren müzakereler neticesinde İsrail'de mukim Dorad Energy
Ltd. ("Dorad") sermayesinin %25'ine karşılık gelen paylarımızın tamamının
satışına ilişkin olarak İsrail'de mukim Phoenix Grubu ile Hisse Alım Sözleşmesi
imzalanmasına karar verilmiştir.
Planlanan pay devri Dorad Yönetim Kurulu'nun onayına tabi olup gerekli yasal
izinlerin alınması ve sözleşmesel koşulların yerine getirilmesi suretiyle
sözleşmesel fiyat uyarlamaları üzerinden gerçekleşecek satış işlemi
tamamlandığında Dorad sermayesinde payımız kalmayacaktır.
Dorad'ın mevcut ortakları arasındaki Hissedarlar Sözleşmesi gereği, %25'lik
paylarımız içindeki %15'lik bölümde diğer ortakların ön alım hakkı bulunmakta
olup, ön alım hakkı kullanılmaması halinde paylarımızın tümü aynı koşullarda
Phoenix Grubu'na devredilecektir.
27 Şubat 2025 tarihli özel durum açıklamamıza
istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 03 Mart 2025 tarihinde tertip
ihracı onaylanan , Regulation S formatında 100.000.000 ABD Doları nominal
değerli sürdürülebilirlik bağlantılı tahvillerin, yurt dışında nitelikli
yatırımcılara satışı 06 Mart 2025 tarihinde (bugün) tamamlanmış olup, tahvillerin
satışına ilişkin tutarlar Şirketimiz hesaplarına aktarılmıştır. Söz konusu
tahviller İrlanda Borsasında (Euronext Dublin) kote edilecektir.
Malesef yapilan 44 kat bedelli olmasa hissenin ederi 20 milyon usd felandı . Bedellilerle hem piyasa degeri yukseldi hemde para toplandı . 24 sene gecti .
Iclef acısı malesef . Cok buyuk cıkmaza soktu . Sirketin gizli bolmesi var gibi , inanilmaz tahvil ihracları gerceklesiyor . Ama hisse sadece bedelli ile piyasa degeri yukseliyor .
Suan kagıt 30 da olsa 50 de olsa asla telafi edemez gecen zamanı .
Yazık .
Israil de sattigi yer yaklasık 200 m.usd . Tek bir sirket . Bu sirkete yabancı ortak lazım net . Halka arz etmez zoryeni . Icini bosaltirsa halka arz eder . Unutun onu. 3 5 yılda bir salıyor piyasaya haberi birsey yok.
Adam akıllı yabancı ortakla hicbir sorunu kalmaz . Ortakdan gelen parayla borc sorununu cozer . Para basar . Yatirim yapar .
Baska turlu bir 24 sene daha aynı zulum devam eder . Ayıp birsey degil gitsin avm si ile.ilgilensin . Enerji onun neyine. Gitsin beyaz esya satsın.
Vestel batıyor 11 milyar zarar açıklamış
Vestel batiyor diye bunu niye %6 ile devre kesiyor . Kendi realitesinden uzak sacma sapan bir sirket oldu. Listede en fazla yatirimcida bunda . Kimse birakmaz . Bu hareketlere. Her kalkisinda dokulur aslinda millet , ama tercih etmiyor . Borclanip bedelli yapmak daha zevkli galiba .
Piyasa degeride yukseliyor ucuzda.kalmiyor boylece
Tahvil ayagina soyacagi kdr soydu . Madem vestel batiyor . Bunu borclari ile beraber satsin. Gitsin beyaz esya avm ile.ilgilensin . Enerji sektoru bitmek uzere zaten 2030 dn sonra. Alarko bile cikiyor enerjiden tek varligi enerji olmasina ragmen.
Alici bulursa versin kurtulsun .
Anz 80 yasinda zorenin sirtindan holding oldu arpalik gibi kullandi. Adam zorenin cikisini goremeden ölecek. Helallik almasi lazim . Arz fiyati 0.75 cent . 2001 . En son 0.75 cent 2010 da gormus. Suan 10 cent.
44 kat bedelli temettu yok somurme var. Mezaramı gotureceksin. Son bir tesekkurle bize veda et .
Genel kurula gitsem aynen soylerim. Birileri ona ulastirir. Bu msji belki . Memnun olurum
Reis usd bazli enflasyon bazli bist bazli 2013 den beri pu var . 12 senedir 🤣🤣🤣 calisitirmiyor . Sen dusun yani . Tl bazli bile ugrassa aylik pu ya girecek nerdeyse haflak vs de zaten var .
Hatta ileri gidiyorm yillkl tl bazda bile olustirabilir borsa tarihinde ilk olur . O kdr manyak