Koca BİST’te Ereğli’den başka hisse kalmadı, vay halimize. Bu işin sonu nereye varacak merak ediyorum. Keza hissede yabancı satışı devam ediyor.
Printable View
Koca BİST’te Ereğli’den başka hisse kalmadı, vay halimize. Bu işin sonu nereye varacak merak ediyorum. Keza hissede yabancı satışı devam ediyor.
Yabancı da sata sata bitiremedi bu da garip bir kafa bana göre sanki, Merkez'in başı değişince her şey yoluna girmişti ülkede.Ülke bildiğimiz ülkeydi bu kadar sert satış yapacak adam neden gelip yatırım yaptı en başında gerçekten anlayamıyorum.
olumlu gelişmeler vardı, ilk çeyrek ihracat rakamlarına göre ciro ciddi oranda arttı,
yüksek temettü açıklanmasına rağmen temettü öncesi fiyatlara geldi Vestel
Vesbe tarafında 2023 yılına kadar 2 milyar dolar ciro hedefi var dolardaki kur artışı ile %100 den fazla ciro artışı anlamına geliyor ve satış baskısı devam ediyor inanılır gibi değil.
vestel ve vesbedeki yoğun satışların temel verilerle bir alakası yok. önce bankalarda yoğun satışlara başladılar daha sonra genele yayıldı.
yabancının işlemlerden çok zarar etmesi satışların ana nedeni olabilir. doların oynaklığı borsadaki kazançlarına engel oluyor.
hatta zarar.. doları yüksek fiyattan bozdurup borsaya girince kazanç imkanı kalmıyor..
diğer forumlara bakıyorum herkes kol kesiyor.
herkes ümidini kesmiş görünüyor.
bakalım tekkeyi bekleyen çorbayı içecek mi
Her defasında daha da düşmez diyerek alım yapıyorum ve elimde kalıyor.Artık 31.86 kırılmaz diyerek son alımımı yaptım ama ne yazık ki ora da kırılmış gibi gözüküyor.Yine de bugün için umutluyum. YTD
https://pbs.twimg.com/card_img/13840...png&name=small
sanki karar vermiş birileri gelene verelim malı diye.
son kalede bugün sanırım en kritik gün
tek tesellim işlem hacminin düşük kalması şu durumda
Garanti Bankasının düştüğü pozisyona şimdi de Vestel düştü.
en azından bugün temettü tarihleri açıklansa ve ilk taksit yakın zamanda olsa biraz moral olur kağıda
ama bu sessizlik insanları iyice umutsuzluğa itiyor sanırım
Bu ihtimal zor hocam, yatırımcı lehine bişey aciklamaktan imtina ediyolar. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üzücü olan düşürüyorlar
biraz kaldırıyorlar gelene verip tekrar aşağı indiriyorlar
direkt taban olsa tepki gelecek belki ama bu şekilde tamamen umutları tükettiriyorlar
şu şirketin 39 dan soluksuz buraya gelmesi
hiçbir tekniğe mantığa uyduramıyorum
aklım mantığım almıyor
sadece yabancı çıkışı ile de açıklayamıyorum, yabancı fiyata bakmaz çıkmak istediğinde biraz yukarı çekeyim vereyim sonra biraz daha çekeyim vereyim yapmaz, ne varsa satacağı satar çıkar.
ince ince oyunlar var
ilk üç ay manisa ihracat rakamları
2020/1.Ç = $390.981,94
2021/1.Ç = $546.015.600
Dolar bazlı ciddi artış söz konusu.
alıntıdır
golü yedi ama maç akşam bitiyor.
desteğinin üstünde..
https://resmim.net/i/1VF6B
Herif, Temettü vereceğim masalı ile kağıda müşteri topladı, şimdi de isteyene mal veriyor..Asıl temettüyu yatırımcılarin cebinden o alıyor..Bu düşüşün sosyolojik açıklaması bence böyle..
umut fakirin ekmeği işte kendimizce bizde araştırıyor inceliyoruz
neresinden tutarsam bakarsam bu olanlara akıl erdiremiyorum
tamam döndü diyorum çat veriyorlar, şimdi döner diyorum pat indiriyorlar
ky silkeleme diyorum, bu hareketin arkasından acaba bedelsiz mi gelecek diyorum diyorum da diyorum ama işte bunlar tamamen züğürt tesellisi dedirtiyorlar bana
Zorlu enerji/ak: Türkiye'de yeterli kurulu güç var ancak şarj istasyonları için yük dağılımına ihtiyaç duyulacak - bloomberg ht
19.04.2021 13:14:49 zorlu enerji/ak: Türkiye'de yeterli kurulu güç var ancak şarj istasyonları için yük dağılımına ihtiyaç duyulacak - bloomberg ht
19.04.2021 13:11:22 zorlu enerji/ak: Kıbrıs'ta 3 şarj istasyonu kurduk- bloomberg ht
19.04.2021 13:10:32 zorlu enerji/ak: şu an türkiye'nin en büyük şarj altyapısını kurduk - bloomberg ht
yine bank of amerika, tacirler ve a1 satıyor
hisse senedinin günün birinde yeniden yükseleceğini düşünenlerden ufak ufak alımlar gelmeye başladı..
Ek 27223
alıntı
[QUOTE=fabrica;5312924]tokkan ustam üzücü olan maçın son dakikaya kalması bu maç böyle son saniyeye kalmamalıydı.[/QUOTEson yarım saat satışlar etkisini kaybetti. böyle devam ederse düşüşün sonlarıdır..
tokkan üstad kademe falan kalmadı bir anda kademeler darmadağın oluyor yukarı aşağı her iki yönde de
bu denli hareketli olması bir yön arayışı mı?
yukarı yada aşağı bir karar aşamasında mı
NOt: ben uzun dönem kalıcıyım ama beni bile tereddüte düşürmeyi başardılar kısacıları düşünemiyorum bile
bu hareketlerin arkasından bedelsiz gibi bir bomba düşebilir mi?
anlık 5-10 kademelik hareketler bu denli güçlü bir şirket kağıdında normal şartlar altında normal değil bence
ama anormal olan şart nedir bunu çözemiyorum sadece yabancı satıyor açıklaması beni tatmin etmiyor
spek kağıtlarında bunlar çok normal hareketler ama bu hisse için değil
FK/ 5.99 haksızlık bu...
Vestel piyasa değeri 10,5 milyar , temettüyü çıkarsak 8,9 milyar civarına gelir, şirket sadece son çeyrekte 7,6 milyar ciro yaptı,
büyük miktardaki satışları yapanlar. muhtemel bir bedelli sermaye arttırımından kaçıyor olabilirler mi?
Büyük miktarda satış yapanlar 6 lira temettü dağıtan şirkette bedelli olacağını mi düşündüler 😂😂😂
Ruh halimiz iyi görmüyorum gerçekleri kabul edin rahatlarsiniz 6 lira temettü ile mali yıktılar daha da düşecektir 29 altı bile olabilir vesbe de aynı fk muhabbeti temel muhabbeti yapmayın boşa sabanci koc hol e bakın yıllardır ne çekmiş yatırımcı defter değeri altında yaw hisseler
Grafiklerine bakın onlara güvenin gönül gözünüzle bakmayın kağıt 2 li tepe yapacak 37 39 arası veririz geçeriz buda bize ders olur grafiğe güven stop ol.
komik olan nispeten düşük hacimlerle 39 dan buraya kadar gelmesi
Daha düşer mi nerde durur ayrıca temettü ödemesi ne zaman olacak