3,00 teki destegi de 3,05 e çekersen belki Drc de bir hareket çeker
Printable View
Kardeş kimse destek vermiyor
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu habere tavan yakisirdi
Biri 3,25 e kadar çekerse belki hareket başlar haber yine *** oldu
Çekiyorum 3.05
3.20 üstüne atarsa Piyasadaki diğer oyuncuların dikkatini çeker alımlar hızlanır.
Çeker çekmez verdi
Bu kadar ******** olabilir mi siz çektikçe o veriyor ne bunların derdi *** ettiler kağıdı resmen kusura bakmayın benim yüzümden zarar etmezsiniz umarım bu kadar ******** olabileceklerini ummadım inanın
Bi taraf asuzu bi taraf ozbal diyo . asuzuda yeniden degerleme var fiyat 20 25 arasi bekleniyo burda muthis bir birlesme. Kredilide alamiyoz ozbali. Ek nakit bulmak lazim. Ne yapmak lazim dostlar. Ikiyebolemiyom parayi
Rahat ol kardeş bişey olmaz elimi opsunler 6 TL belki veririm ☺️☺️
Uyargil haber güzel çiçek açmak üzere ne dersin
bizden biri veriyor olabilir mi ?
İyice kıllandım bu satışlardan.
Sayın sancaktar 37 siz ne kadar hisse almayı planlıyorsunuz ? Yarın siz tahtanın altından çekildiğinizde aşığıdan alırım diyen aramızdaki biri satıyor olabilir.
Eğer bizden biriyse yazıklar olsun.
Kafamda bir rakam yok fakat ben Erciyas boruya güveniyorum hem tanapdan 140 milyon dolar ihale aldı hemde Karadeniz içinden çift hat boru döşeniyor biri doğalgaz biri petrol boru hattı belki de 6 TL den satan bile kafayı daş a vuracak ytdr
Satacak malları az kaldı bir tavan yapınca hepsi yapışır tabana alamayınca ikinci tavana ☺️☺️ytdr
Paydaşlarım siz böyle yazdıkça bunu okuyanlar kullanıyor. Günlük düsünmeyin birlesme olacaksa bugün 3 kapatmis 3.20 kapatmış ne onemi var. Adı Erciyas olacak Ozbal bu fiyatlarda kalmaz elleri mahkum götürecekler.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bakalım 3.20 üstü atabilirse alıcılar gelir.
23703 lotu tek seferde satanı sıcak terler basmıştır, Malı gitti. :)
Tekerin önüne takoz makoz atmayın bırakın millet nereye kadar alıyorsa alsın. :)
Biri kafayı bozmuş, tavan yaptiracakkj
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:D:D:D kızanlar var tabi aramızda.
Hissenin ipini çözdüler bağlarından artık kurtuldu eski baskıcı günler geride kaldı!
3,25 üstü boş biri süpürüyor .
Nakiti olan destek atsın arkadaşlar bu sefer galiba olacak....
param olsa sürene destek olucam. ellerine sağlık kim yapıyorsa. inşallah aldığının kat kat fazlasını kazanır. ytd.
Arkadaşlar borsa derinlik diye bir site vardı 5 hissenin kademelerini veriyordu şimdi girilmiyor bilen arkadaş yazabilirmi
Bence forumdaki arkadaşlar yüklenmesin kağıda ki ağaların niyetini görelim. Sağolsun arkadaşlar destek oluyor ama bizim hükmümüz nereye kadar olur ki
Yukarda bir ayu var 🙂🙂
Kademe durumu şöyleEk 6998
Teşekkürler
Hepsini boşverinde birde şu tekfeni izleyin. bir hisse en fazla bu kadar tatlı yükselir. her hafta + 5 ile 6,500 den 12 ye geldi
Birileri buradan galayıp gazlayıp veriyor.
kızdırdık birini malı döşedi ,
kimin sattığını görebilen var mı ?
Bu kozalar naptı böyle arkadaş, 3.85'den 3.5 katına sattım, 6'ya dayanmış.