2 otelden birini satıyorsan turizmden çıkıyorsun demektir
Printable View
2 otelden birini satıyorsan turizmden çıkıyorsun demektir
Ek 21336:rules:
Kuşlu sitede dürüst! bir insan en son 097 ler de al diyordu! Her ne hikmet birden arkadaşlarını düşman ilan edip elini eteğini çekti. O günden beri düşüyor. SANKİ OLUMLU HABERLERİ FİYATLADI! Kar satışları....
Uçacak diyenler nerde hani,
Kaçacak diyenler nerde hani,
Hep gazlayanlar nerde hani
Haniiiiii haniiiiiiiiiiiiiiii hani
Grafik çizenler nerde hani,
Teknik gösterenler nerde hani,
1 liranın üstü nerde hani,
Haniiiiii haniiiiiiiiiiiiiiii hani
kuslu sitedeki dürüst ustad larin önerileriyle alan ky arkadaslarin feryat figan satislari var suan maalesef.
onlar sattiktan sonra sevgili patronumuz yeni bir haber yeni bir hikaye yazar birsüre sonra düzen hic değismeyecek
Adamlar mal basio bildigin yok otelmis yok satismis yedirirlermi???halen millet dio kucuk yatirimci dikulsun gider=)))) he he gider
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mazosisttir belki=(
diskette 84 e alış girdik, kısmet, 83 de gelirse kabul :)
yanlis anlasilmasin
hisse düstugu icin ortaya cikmadim
65 villa satacagiz dediklerinde de buradaydim satamazlar dedim
oteli 200 milyon euroya satacagiz dedimlerindede gercekci olmadigini her firsatta burada yazdim.
gercekci rakamlarla hisse verileri hala cok UCUZ
ancak sürec yonetimi maalesef gercekci kurgulanmamiş.
ha o parayi verecek bi enayi bulunursa ben yanildim diye yine burada olurum Ancak benzer otel 80 milyon dolara gecen yil o para bollugunda el degistirmisken
bugun paranin herzamankinden kiymetli oldugu faizlerin arttigi bu donemde o otel 200 milyon euroya satilamaz
bu spk daki abilerimiz ne is yapiyor son 1ayda twette inanilmaz spekulasyonlar yapildi?
SEN VARYA ÇOK NALET BİRİSİN. KİMSE GAZ VERMİYOR SEN HER OLUMLU BİR ŞEYİ GAZ HALİNE GETİRİYORSUN SENDE VAR ASIL GAZ HAZIMSIZLIK VAR HİSSEYİ SATTIN HİSSE 1 LİRAYA ÇIKTI KONUŞTUN DURDUN. İNİNCE ALIRSIN ARTIK. PARA KAZANINCA İYİ KAZANAMAYINCA KÖTÜ BENDE BUNU ANLAMIYORUM. SEVMİYORSAN HİSSEYİ SATAR GİDERSİN BURDA ALGI YAPMANIN BİR ANLAMI YOK BURDA HİİSESİ OLAN KİŞİLER YAZSIN OLMAYANLAR DEĞİL HEM ADAMI SEVMİYORSUN HEM HİSSESİNİ ALIYORSUN HEM HİSSEYİ YERDEN YERE VURUYORSUN YİNE ALIYORSUN SEN NE AYAKSIN HELE BİZE ONU SÖYLE BİZDE ONU BİLELİM. SENİN YAŞIN KADAŞ BENİM TEKTU GEÇMİŞİM VAR YAVRU CEYLAN:oleyo::kahkah:
Beklenti bittimi yine sayın amorrr:) nasıl bir çukura düştük
beklenti sona ermedi daha o nerden çıktı. Daha maç bitmedi durun hele 1 tane yangabozun lafına uyupta malınıza sahip çıkmazsanız alırlar elinizden herkez kendi düşüncesini yapacak kardeş. Ben beklemek tarafındayım bu hissede sabreden kazanacak buna da eminim emin olmayan zaten hiç beklemesin çıksın gitsin burdan
Ben satın demiyorum ki ben şu an alım yapıyorum diye de yazdım
Siz kavga edin kagidin sahibi parayi gotursun kafanizi yormayin birlik olun.. Guzel seyler yazin beddua yla olmaz
twette cok ky bindirmislerdi
binisleri sertti inisleride sert oluyor.
hissede bence hikaye bitmedi
bu hikayede eksik parcalar var. (yalandan da olsa)
x sirket ile otel satisi icin görüsmelere baslandi seklinde bi haber gelmedi daha (bence gelmeli)
bu montanli bi haber atacaksin 200 milyon euro (yalandan da olsa)
hisse fiyati nominali bile gecemedi.
ben bu sürecte patronun mal sattigina satabildigine inanmiyorum.
bu haber cok daha büyuk vurgun icin olmali
bence o da henüz gerceklesmedi
Ne halin varsa gör burak sana ben bir şey demiyorum artık bundan sonra düşerse sen haklsın yükselirse ben çünkü ben yükselmesi tarafındayım sen ise aşağıdan alıp yukarıdan satma peşindesin ve sattıktan sonra ne hikmetse hisseyi kötülükten başka Bir şey yaptığın yok. Sen alıp satarak is yapıyorsun kazanıyorsun kaybediyorsun bem ise bekleyecerek en sonunda zamanı gelince bendeki malı sana vereceğim ve birdaha bu tektu topigine girmeyeceğim. Sabırlı biriyim ben beklerim ama sen???
Birde burak senin tektuyla ilişkin su şekilde...
Adam manitasini sever çıkar her şeyi yapar araları bozulur ayrılır. Sonra kafayı çeker çeker kapısına dayanır manita dayanamaz geri döner tekrar bir ilişki başlar tekrar bozulur kavga edilir. Bu böyle devam eder esas sıkıntı manitada o seni birgün bak işine seninlemi uğraşacağım derse işte o zaman yandı keten helvam en sonunda başkasıyla çıkar verir verir verir sonra onunlada sikilirsa geri döner barışırsınız :):kahkah:
A...... Spegiiiooo
Bizim tekart gyo ne oldu:) rafamı kalktı
Tektek GirYO yapmalilar..
Ulan fakir patron böyle mi dokecegini sanıyorsun milleti. Bir anda götür 0.6'lara dökülen dökülsun artık. Aç gözlü olma. Millet sonucta parasını sana veriyor sen onu isletiyorsun ve kazandigindan da ona vermeye mecbursun fakir patron..... O oteli de 200 e olmasa da 150 ye 100 e illa sattmayacak misiniz sanki?? Yatacak yerin yok yatacak yerin.. kesinlikle YTD. Sesli dusunduklerimdir...
Bu kadar haber pompalayip 1.40 lardan beri her haberde olumlu olduğu halde kağıdın devamlı ekşi olmasıda beceri işidir borsaya açık bir şirketin bu kadar yalan haber yapmasina SPK nin dur bakalım demesi gerekmezmi
Ağlama duvarı açılmıştır
0,77 gel de almayayım
Neden aglicaz atayburak... Para icinmi agliycaz???? Istedigi fiyata dusursun.. Zaten millete haberlerle gidecek ayagina mal bastilar
Halen 0.85 cekip mal basma derdinde... Lan nerden bulastik