sanırım tahta yapıcı yeterli lotu toplayamadı gelen tüm haberleri hiç ediyor
Printable View
sanırım tahta yapıcı yeterli lotu toplayamadı gelen tüm haberleri hiç ediyor
Hocam Ostim Savunma ve Havacılık kümelenmesi (ossa) var ancak şirket şu ana kadar bu kümelenmelerin işlerini hiç kabullenmedi daha önce manyetik top ve silah üstü dürbün konusunu sordum ama yatırımcı ilişkileri bunların ayrı şirketler olduğunu belirtmişti. Ostim yatırımın sitesinde iştirakler ve bağlı ortaklıklar günhan alimünyum harici gyo ve danışmanlık ve fuarcılık şirketleri. Bana çok çektirdi çok zarar ettim bu şirketten o nedenle ümitle bakamıyorum
Ayrıca bu şirketten bugün gelen toplantı erteleme haberi sonrası zerre ümidim kalmadı başımıza 2 kez arka arkaya bedelli itelerken şahin gibiler hiç erteleme ihtiyacı duymuyorlar ama ky lehine birşey görüşülecekse sündüre sündüre p.ç ediyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
son iki gündür günlük 30milyon lot üstünde işlem oluyor. yani hergün piyasadaki hisse sayısının yarısı kadar hisse el degiştiriyor ve yeni maliyetler oluşuyor bekleyelim görelim, hisse nereden yukarı ya da aşağı kopacak
Lastik gibi gerdi kendini, nereye kadar zıplayacak acaba.
Toplamaya mı çalışıyor, satmaya mı???
1 ayda verdiğini bir günde geri alan adi bir şirket takaslara bakınca hisseyi ezen, devre kestirende kendileri sorsan panik satışı, ky sattı vs derler. Şirkete sahip çıkmayan bir yönetim ne kadar yüzümüzü güldürür bilmiyorum. 2 seneyi geçti elimizde patladı bütün hisseler 3-4 katına gitti bu y....k hisse.
https://resmim.net/f/wsc8tX.jpg
aylık takas
sen gidersin....
Bir hareket var ama kalıcı olacak mı kapanışa kadar göreceğiz!
Al sat hissesi bence tam olarak.
Vergi Dairesine Sunulan kar 36.106.628 Tl bakalım asıl bilanço ne gelecek, bu kara neden olan satışı ayrıntılı bilanço gelmediği için göremedim. Ancak satılan arazidir diye tahmin ediyorum
piyasada toplam 64 milyon lot hisse var iken, bugün 80 milyon lotun üzerinde işlem olmuş. anlaşılan bazıları dans için sahneye 1 den fazla çıkmış. biz gibi yaşlılar da kenarda oturmuş izliyor.
bir gün dinlendi yine coştu :party:
69 milyon lot işlem olmuş. piyasada bu kadar hisse yok SPK acil olarak hisseyi, kredili işlemlere ve açıga satışa kapatmalıdır. Aksi halde birilerinin canı fena yanacak
üçlü günlerini de görürürüz inşallah yakında.
Bu hisse bedelsiz verebilirmi, eski arkadaslardan yorum rica edebilirmiyim
ne düşürdü adamlar corona vs bahanesi ile verdikçe verdiler 17 Şubattan bugüne neredeyse yüzde 50 değer kaybı var. Allah sabır versin özellikle 2,50 üzeri twitter dolandırıcılarına kanıp mallanan arkadaşlara.
Bu artık buraları mesken edinir...
Bu hisseyi K.Y satıp buralara indirmez,namussuz yöneticilerin işi bu,fırsat bu diye vürüsü bahane edip satar bunlar,zaten çoğu kez bunu yaptılar,neyse 1.10 altı ve üstü alım yerleri olabilir %120 düştüğü için...ytd.
Hocam aracı kurum dağılımına bakıyorumda tam dediğiniz gibi üç gündür en fazla takasa sahip kurumlar satıyor. 1.1 milyon lot satmışlar. Twitter üstatları, telegram grupları derken millete iyi mal kitlediler. Investingte millet kan ağlıyor. Herkese geçmiş olsun. Kayıpların yerine gelmesi için %120 prim gerekli
Düşerken bir engel yok ama çıkarken engelleyin nasıl birşey bu ya
%10 barajı CB'nin SPK'sına mahsus,alt limite sözüm yok,ama üst limitin ağ.... sıç....lar SPK zaten bir kurum değil bana göre,sadece yatırımcı düşmanı,zaten çoğu yatırım danışmanları eleştiriyor,ama onlar tınlamıyor beleşten maaş aldıklarından keyifleri tıkır,eden onlara korana bulaşmıyorki.
1.50 altı alıcıydım,soluğu 1.05'de aldık...inat bu değilmi,1.05'e kadar toplayarak maliyeti 1.30 altına çektim,öyle az lot falanda almadık 150 falan,birazını 1.25 üstü postaladık peşi malum 1.38 tavan,ama tavana güvenim yok,bugün borsamız dışarıylan ayrıştı,dışarısı %2 kayıplı
İyi gidiyor sebebini bilen varmı?
Tavanı bozdu 1.44 yaptı SPK ağına takıldı,şimdi yine tavan,tavanı bozmasaydı yola devam ederdim,bozdu bende postaladım gittim,aşağıda onun düştüğü yerde çok kağıt var,onlarlan yola devam...ytd.
adamlar açıklama yapıyor bizim o firmayla işimiz yok diyor, ama üniversitede geliştirildi diyor üniversitenin rektörü burada yönetim kurulunda murat ali yülek mi ne, bunların biyerde şirket sayfalarında üniversite logosu var ve çalışma ortaklarımız diyor ne ayak bu kadar ilşki var haberimiz yok diyor niye rektore yön.kurulunda gorev veriyon o zaman.yatırımcı aklında soru işareti kalıyor bunlar ama borsada şirketler yatirimcidan her şeyi gizleme derdinde en son malı topladıklarında ve 2ye3e katladıktan sonra acikliyorlar bizim için iş işten geçiyor tabi ky anca ağzıyla kuş tutacak.