Aşağı sondaj bittiyse biraz da yukarı sondaj denese artık, belki maden damarlarını bulur, şirketin ana iş kolu madencilik olduğu için sürekli sondaj var.:)
Printable View
Aşağı sondaj bittiyse biraz da yukarı sondaj denese artık, belki maden damarlarını bulur, şirketin ana iş kolu madencilik olduğu için sürekli sondaj var.:)
Acsel'i birileri bu oynayanın elinden alacak yakında olması gereken yerlere gelecek.
Hacim yerlerde sürünüyor 9 üzeri gitmem diyor
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam eşşek ciktin
https://i.hizliresim.com/qXwL9p.jpg
BU TAHTA KAÇIN-KORKUN MALLARINIZI SATIN KORKU TAHTASI
20 000 ALICI 160---170 BİN SATICI
BUNA KIZIP TAHTACITA SAYAN KENDİNE SAYSIN.SATSIN BURAYA DA UĞRAMASIN.3 SENE OLDU BU ZAMANA KADAR BU KADAR AĞLAK GÖRMEDİM.
ALMAYA DEVAM.
YTD.
Bu kadar baskı neden acaba 🤔
Yıldırma çabası uzun sürebilir belki ama kağıttaki arkadaşlar dirayetli durdukça bu süreci uzatmak patron/spek her kimse bu baskıyı kuranların zararına olacaktır.Birgün mutlaka birisi hareketlendirecek bu tahtayı,o gün gelene kadar alıp kenara atmaya devam ytd
Bir başlasa namussuz soluğu 15 lerde alir
BU kagit ekrandan bakip takip edilecek bir kagit degil al unut kagidi.
Ben cok umutluyum beklentimde cok yuksek. Allah hayirlisini versin hepimize.
Yarında A1 satar diğerleri alır. Kusacağız artık aynı hareketlerden. Kardeşim ya alın götürün yada bırakın uğraşmayın bizle kesinlikle YTD
https://i.hizliresim.com/lx2AGs.png
A1 satıcı vakıf alıcı bugün 9.02 yine 10xxx lot koymuş yavsak oyalaniyor
https://i.hizliresim.com/ju33tp.png
nazar değmesin taş gibi direniyor.,
ytd
Merly birkac gündür kendini gösteriyor ilginç. Citi 5.07 den 4.87 düştü takasta
Eylül senin ayın olacak. kaçışın yok.
Boğazdaki yalıyı satıp alasım var 😂
Bazen 200-300 bin lot baskı yaptığı her kademeden alacaksın spek denen adamın elinde lot bırakmayacaksın.
Baskıya devam
yıl : 2025. Acsel 8,90 :)
8.50 13000 lot koyan denyo birde yukarı 10 bin koyda bir gorelim
Nasıl bir yavsaga denk geldik düşerken koymadığı lotları çıkarken yigiyor bırak gitsin diyitoruzda alıcı da yokki kendi yazıyor kendi oynuyor
O 10 bin lotunu al uygun kullan
Endeks artıda hadi bakalım uyuz essek
ALLAH tahtacının da ODUNUNA denk getirmesin!
Sent from my iPhone using hisse.net
şu tahtacıya meydan okumanıza katılarak gülüyorum her seferinde ,şuraya kaysana şu fiyattan ,şu fiyata koy hepsini çizerim falan sonra takip ediyorum kocaman bir fossssssss tek bir lot alan yok ,demem oki atma recep din kardeşiyiz söylemi aklıma geliyor ,eğer tahtacı burayı okuyorsa kesin oda gülüp geçiyordur ,yazmayın böyle boş beleş şeyler şık olmuyor .
Tahtacı dediğimiz kişi de sizin bizim gibi birileri. Bizden farkı bu işe dedike çalışan bir ekibi, bir kaç farklı aracı kurumda hesapları ve şirket patronları ile de ilişkileri var. Dolayısıyla onlardan bizim gibi grafikleri yorumlayıp, piyasadan veri toplayıp , kulaklarını açık tutmaya çalışıyorlar. dolayısıyla tahtacının kendisi değilse bile ekibindne birileri belirli sıklıklarda buraları kontrol ediyorlardır. Bizim yazdıklarımızı dikkate almıyor olabilirler ama mutlaka okuyorlardır. Ben de okuduklarını inandığım için bizim odun tahtacı ve ekibine tekrar yazmak istiyorum. "Hepiniz odunsunuz " :)
Bize çorbayı bile çok gördü namussuz 8.75 1000 lot benim satışta dursun oyle
Ana lotlara dokanmam
Gel gellll işkembe mercimek ezo gelin paça en az 10 ortağa çorbalar benden
5 dakikalık lar ve saatlikler başını yukarı kaldırdı kebaptan olmadık insallah
Anlatmak istediğim tamda bu sanırım ne benim şarkılı türkülü paylaşımlarım ne sizlerin öfkeli paylaşımları bunları zerrece etkilemez ,çünkü zor oyunu bozar kuralı maalesef geçerli bu dünyada onların bizden farkı fazla paraları olup tahtayı istedikleri fiyata götürüp getirebilmeleri onun için fazla sevinmeyede fazla yerinmeyede gerek yok demek istediğim ,burada bizim için mesele kağıda güvenip inanmak o doğrultuda sabırla beklemek yada çıkmak özetlersem ben buradayım
E yuh ana malları satmiyoz yürü bir 14 15 görmek nasip olsun o zaman bakariz
Seykim den utan