Bloomberght'de yine 5.30'dan dolar mı alınır diyorlar. Aynısını 4.60 ve 4.80'de de demişlerdi. İyi ki 4.80'den almışım.
Printable View
Bloomberght'de yine 5.30'dan dolar mı alınır diyorlar. Aynısını 4.60 ve 4.80'de de demişlerdi. İyi ki 4.80'den almışım.
şu ortamda alttan dolar alırım opsiyonlarına çok az prim çıkar.. çünkü risk az.. düştüğü gibi geri çıkıyor..
hadi diyelim çıkmadı üste opsiyon yazar gene prim alırsınız..
bu dcd'nin riskli versiyonları var onlara prim çok oluyor.. eski forumda vardı bir eleman sürekli yapardı..
Geçen programların birinde ciner grubunun aldığı milyar dolarlık krediyi 2 kez felan tekrarlamıştı.. Allahtan bir şeyi ilk söylendiğinde anlayacak kabiliyete sahibiz.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün Bursa'da bir Teb şubesinde babama, dolar/tl için kasım ayında 7 tl seviyesini bekliyoruz demişler.
İlginç MT'ler var hakkaten :)
1. Sana yazma diyen olmadı. Sadece kreş- freş kafa ütüleme dedim. Zaten olanı biteni biliyoruz.
2. Sokaktaki bebeler gibi , ben önce geldim- sen sonra felan , burası dolmuş mu yer kapmaca mı oynayacağız.
3. mesele benim seni yasaklı listeme almam değil, mesele dolar artacak diyorsan neden sadece dolar başlığına değilde , aynı yazıyı birkaç başlığa birden kopyalıyorsun. Ard niyetli olduğun açık.
4. Ben uyarımı yaptım, günah benden gitti. Gerisi kendi bileceğin iş. Her halde ceza ehliyetin tamdır.
https://pbs.twimg.com/media/Dj8tBA-U8AE-ZiN?format=jpg
The number and magnitude of shocks hitting EM is notable: (i) G-3 yields rising; (ii) China's RMB deval; and (iii) idiosyncratic stories like Turkey and Argentina. This combination means that many EM currencies have sold off more than in the 2013 taper tantrum (above diagonal).
arkadaşlar merhaba,
aranızda kiralık banka kasası kullanan var mıdır? hangi bankayı tavsiye edersiniz. güvenlik vb açısından şu banka daha iyidir gibi bir durum var mıdır, yani banka farkeder mi, yoksa hepsi aynı mıdır?
teşekkürler.
Hangi bankayı kullanıyorsanız oradan sorun kasa güvenliği üç aşağı beş yukarı her bankada aynıdır. Genel temayül yani bügüne kadar olan banka batsa bile sizin kasanın içidekiler her zaman sizindir,. Kapanan Türkiyede ki bir hollanda bankasından, kasa sahibinin mirasçıları aranıp gelin kasanızı boşaltın biz bankayı artık kapıyoruz dediklerini biliyorum.
peki kasa açtırdık diyelim, kullanmak istediğimizde normal bankacılık işlemi gibi sıra alıp bekliyor muyuz. yoksa direk kasa odasına gidebiliyor muyuz. bir de bankaya ekstra iş yükü getirdiği için zırt pırt kasasını kullananlardan ekstra ücret alabiliyorlar gibi bir şey okudum var mıdır doğruluk payı acaba
garanti bankası 100 baz artış yapmış gibi üst perdeyi 19.50 yapmış.
32 günlükler 15.50 idi,16.50'ye çıkarılmış.
https://www.garanti.com.tr/tr/bireys...nt3=UID1418cca
denizbank hoşgeldinleri 17.50'den 18.50 ye çıkarmış.
https://www.denizbank.com/kampanyala...-cogalsin.aspx
TURKEY IS SAID NOT TO HAVE COMMITTED TO U.S. PASTOR'S RELEASE in turkish değişen bir şey yok :(
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki bir de değerli arkadaşlar, banka hesaplarına kısıtlama, sınırlandırma vb getirilebildiğine sonuçta şahit olduk yakın geçmişte, yunanistan vb..
bu kiralık kasarlarda da olası bir kötü senaryoda, erişimin kısıtlanması gibi bir şey hiç yaşanmış mıdır/yaşanabilir mi, fikri olan var mı acaba?
Banka soyuldu yada ne bilim deprem oldu gaz patlaması oldu vs vs..bankadan hiçbişey isteyemezsin ..
Eve sağlam bir kasa al koy içine en kolayı bu değilmi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Washingtondan ilk haberler olumsuz gibi ..Dolara gazı verdiler yine asya seansında oluyor ne oluyorsa
Türkiyede ben hayatım boyunca bankalarda ki mevduata banka batması dışında devletin el koymasını görmedim. (Hırsız uğursuz değilseniz ) Ha şimdi işler başka bu olur diyen de var, hatta her gün çoğalıyor, bu durum hasıl olursa kasalarıda zorla açtırırlar gibi daha vahim senaryolar üretenlerde var.
Bana da TEB ÖZEL de BIST 120 bin iken Teb Mutlak Getirili Fon pazarlamışlardı. Yürü git demiştim.
Eurobond fonu almıştım. MT bana şu kadar SPK lisansım bana neden güvenmiyorsun dedi.
Dedim zengin olan benim, ben çalışmıyorum. Sen kuru maaşlı çalışıyorsun. Benim kadar bilseydin maaşlı çalışmaya ihtiyacın olmazdı. :-)
Ha deprem oldu bizim ev yıkılmadı yada yıkılmaz diyorsanız o başka . Tabi birde benim ev bankadan daha korunaklı hırsız filan girmezde diyorsunuz her halde...
Birde evdeki kasada aşağıdaki gibi olmalı ki hırsız kolayına götüremesin. :)
https://www.youtube.com/watch?v=BXlM4lr8ZDU
Kasa dediğin ağır olacak tabi ..Resimdeki amcam içine cocacolanın formulunumu koyuyordu ki bu kadar ağır kasa almış bilmiyorum ama kasa dediğin en az 4-5 kişinin taşıyacağı kadar olmalı .
Gölcükde depremde kuyumcuların kasaları denizin içinde kalmıştı hatırlarmısınız.2-3 gün sonra hepsi kasalarına ve mallarına ulaştı.
Tek rakibim Banka
İmza :gaziantep kasaları
[emoji23][emoji23]