USDTRY - GUNLUK -
50 gunluk hareketli ortalamanin bir tik uzerinde seyrediyor
Brakeout yakin gibi duruyor
Cuma gunu olmasi da insani derin dusuncelere surukluyor, anlayamazsiniz :)
[IMG]http://666kb.com/i/e1hety0n7tchds821.png[/IMG]
Printable View
USDTRY - GUNLUK -
50 gunluk hareketli ortalamanin bir tik uzerinde seyrediyor
Brakeout yakin gibi duruyor
Cuma gunu olmasi da insani derin dusuncelere surukluyor, anlayamazsiniz :)
[IMG]http://666kb.com/i/e1hety0n7tchds821.png[/IMG]
Bugün bir arkadaşla konuştuk patronu alışveriş hastası imiş 7000 tane ayakkabısı var dedi o kadar ayakkabı parasıyla ne mevduat yapılır değil mi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onun için demedim bizim için dedim her gün bir ayakkabı giyse farklı 20 sene yapar dehşet bir rakam
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zenginin malı züğürdün çenesi :he:
Bir tarafta 7000 tane ayakkabısı olan patronlar..Diğer tarafta ayağında ki tek çarık ayakkabısı delik olan 70 yaşında ki Şehit Babası amcamız..Sahi biz aynı gemideydik pardon..Forum kuralları gereği en kallavi küfürü buraya yazamadığım için forum arkadaşlarımdan özür diliyorum.
Benimde bu orantida 7000 olmasada falanca ayakkabim olmasi lazim ama yok :) cevremde 100 milyon dolardan fazla sermayeyi birak cashi olan var onunda ayakkabisi tas catlasa 50-100 tanedir, bu sonradan gormusluk malesef :)
Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7000 manyaklıktan başka bir şey değil. 200-300 olsa hadi neyse.
Sonradan görmüşlük değil bence hocam.Kapitalizm tam olarak böyle bir şey.Bir tarafta biriken 7000 ayakkabı,yatlar,katlar,pahalı şatafatlı bir yaşamı sürdüren toplumun %5'i diğer tarafta açlık ve yoksulluk içerisinde %95..Düşünebiliyormusunuz 2000 tl asgari ücretle 4 kişilik bir aileye bakan üstelik patronun,müdürün,vardiya amirinin pis ağız kokusunu çeken işçi ile o işçinin ürettiği değerle 7000 ayakkabı alan kapitalizmin asalak sermaye sahipleri..Vampir bunlar vampir..
Warren Buffetin kendi hayatını bastan sona anlattığı bir filmi var .Bu tarz adamlara oturup izlettireceksin .
Adam dünyanın en zengin ilk 10 adamından biri servestinin yüzde 80 kadarını yardıma muhtac insanlar için bağışladı .
İzlemeyenler için tavsiye ederim ne demek istediğimi anlarsınız .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu dolar kaşarlandi yine direnci zorlayıp duruyor
2 yıllıklar faizi 19 u aşacak gibi bugün
Bende uzun süredir kullanıyorum enparayı ve şuan hesaplarımı boşalttım. Ama hesabı kapatmadım. Bugün yine en fazla parayı enpara versin taşırım. Bu oranla ancak havayı alır.
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bireysel Portföy Yöneticisi bir arkadaşım ile görüştüm, Kamu Bankasından
Şu an yukarıdan baskı var, faizler ondan düşüyor diyerekten belirtti.
Seçim öncesinde bir daha oranlar düşmez, dedi.
Lakin seçim sonrasında ise; “ihtiyaç, konut, araç kredilerinin faizleri çok yükselecek” dedi.
Vatandaşlar özellikle seçim öncesi; “Dolar-Euro-Sterlin” stoklamışlar.
Buda Tl faiz oranlarinin seçimden sonra tekrar yükseklik gösterebileceğine işaret.
paypal turkiyede yasakmi?
neden?
kullanan varmi?
Son Dakika! BDDK Başkanı Akben: İhtiyaç ve Taşıt Kredilerinde Vade 60 Aya Yükselecek
Son Dakika! BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, "Kredi kartlarında taksit sınırı ve bireysel tüketici kredilerinde vade uzatımı yönünde çalışma yapıyoruz. Fiyatı 120 bin TL'ye kadar olan taşıt alımı amacıyla kullandırılacak kredilerde vade 48 aydan 60 aya yükselecek. İhtiyaç kredilerinde vade 36 aydan 60 aya çıkacak." dedi.
Bugun dayanamadim zararina yuzde ellisini 5.31 den ciktim :(
2 kurus evet. 65 K dolarda 1300 tl zarar yaziyor az mi?
Allah razi olsun hocam
Bilen biliyor beni :)
Ben de bunu anca ogreniyorum hocam :( tamamini bir cikayim faiz 10 a dussede harama devam :)
Bak bu benim iddiam, unutma, faizleri yukseltirken para bulamadiklari icin millet dovizi bozup tl faize gecsin diye stopaj bile dusurecekler. Yazarsin ilerde, ben hep burda olacagim :)
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
USDTRY - GUNLUK -
Direnci asamamasi bir zayiflik gostergesi olarak kabul edilebilir
Kapanis muhtemel 50 gunluk hareketli ortalama altinda seyredecek
Dar bir aralika hareket ettigi icin hacimde zayifladi
Hacimin tekrar yukselmesi icin bir hareket lazim
Hane halki 19 haftadir dolar aliyor araliksiz
Dususleri bir alim firsati olarak gormeye devam ediyor
Ama eskiden yaptigi gibi yukselisleri bir satis firsati olarak gormuyor
Cunku TL ye guvenmiyor ve enflasyondan korunmaya calisiyor.
Ilk etapta 5.35 direnci asilmali ama benim asil onemsedigim direnc mavi trend olan 5.45 seviyesi
Eger haber destekli bir kirilim olursa bu ruzgar ile 6.25 - 30 a kadar gitme potansiyeli yok degil
Asagida ise 5.18 destegi var. Bu direncler gecilemez ise o noktya gelmesi beklenebilir
[IMG]http://666kb.com/i/e1hsibsxr5n4npwp5.png[/IMG]