13.45 bir kısım kalan kalın lotu da spn 5 dakika 68 den aldım bastım karanlık odada geri aldı kalın bir lokma aldım bakalım ne verecek bize
Printable View
13.45 bir kısım kalan kalın lotu da spn 5 dakika 68 den aldım bastım karanlık odada geri aldı kalın bir lokma aldım bakalım ne verecek bize
Ayrica kuşlu sitede ayrıntılı bir yatas analizi yapan arkadas var onun da faydasi olacaktır.
Son bir ayda yabancı 13 milyon lot hisse almış ,
Tl karşılığı 200 milyon tl ye yakın,
Son zamanlarda böyle bir alım görmedim ben,
Piyasa değerinşn %10 nunu net aldılar ve devam ediyorlar,
Helal olsun demekten başka söyleyecek sözüm yok,
Bir şirketin hissesinin hakkı böyle verilir işte,
Eğer karlı ve beklentin varsa,
Darısı emsal bir çok beklentili ucuz şirkete
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
8.80 lerde aldik 14 oldu patron spek sahip cikiyor hisseye helal olsun
Yabanci payi 2018 de %60 lara çıkmıştı kasim 2020 ayinda 18 lerden döndük yanlış hatirlamiyorsam marta kadar alimlar azalarakta olsa devam ederse bizim için güzel olur. Tabi 2018 marttan sonra cikmaya basladiklarinda 10.70 ten 3.30 lara kadar suzulmustu bunu da hatirlatmakta fayda var. 2.5 sene sonra eski zirvesini gecebildi. yeni bir trend basladi umarim uzun sure devam eder
Anlık olarak aracı kurum dağılımı ve bugünün barı şimdilik kötü görünüyor. Bugün bunu düzeltmeye karanlık odada yetmez. Ancak biraz geri çekilmesi göstergeler açısından iyi olur. Bıgünün olumlu tarafı albankın alışlarına devam etmesihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e787619d15.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e46f024bd8.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akbankın kendine almadığını citi ve deutsche ye aldığınıda tekrar belirteyim
Cüzzi satışla %-2 aşşadayız ,
Sorunsuz sıkıntısız devam ediyor trend.
Yükselişler yağışlı ve sağanak,
Düşüşler kurak iklimde gerçekleşiyor.
Sağlıklı bir yükseliş için olması gereken sağlıklı düzeltmeler
Devam
Syg.
Bakalım 15 li rakamlar yakın mı...
Tahtası bugün fena değilsi..
Bank of nerede ise 170 bin lotu çevirecekti...
Şu bank of a birilerinin yavaşşş..demesi lazım...
Bütün tahtalarda sanki mecbur muş gibi işlem yapıyor..
sanki market maker gibi...
bank of bir..
ykb 2....
bütün tahtaları öpüyorlar...
Borsa genelinde
İşlem hacminde ilk 2 yi kimselere kaptırmamaya çalışıyorlar sanki....
Kur robotu tahtaya git...
Bank of un takasında mal yok ama tüm tahtalarda boy gösteriyor...bize açığa satış yasak..ona serbest oluyormuş gibi...
Dünya ona güzel...
Hissedeki sakinlik çok iyi çok ciddi mal alındı geleceğe yönelik,
Bugünden itbaren,hergün alım yapıcam ama öyle dikkat çekmeden,
Zaten iki hissede yüklü pozisyonum var diğer hissem tam bir kumarbaz hisssi oldu çıktı iyi beklentilerle tekrar pozisyon almıştım ama ,bu saatden sonra o hissede prim olsa dahi gözümde değil artık,
Ordan kademeli komple çıkıp burda kademeli alıcam inşşallah,yataş hissesi yatırımcı olanları orta uzun vadede üzmez umarım,
Hayırlısı bakalım.
Son bir ayda alınan mal 14 milyon lota dayanmış,
Alımların öncüsü ak (yabancıya alıyor)hergün tahtanın başında ve azlı çoklu hergün alıcılı,
Bilanço kalemi pozitif yönde ayrışmaya devam ettikçe orta uzun vadede ilgi düşmez diye düşünüyorum,
Alımların detayına bakmak lazım ama yabancı alımları fon alımları olabilir buda sağlıklı aslında.
Toplamaya devam. Karel bir sen iki..
Karelden bir cacıkda okmaz hıyarda olmaz,
Yataş toplanır ama,en azından kumarbaz tahtası değil yataş.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın toibek..karel gibi marj veren hissemi var..her gun sat al..yataş gibi düzeltmesini yapacaksa adam gibi yapmasini bizde isteriz.her pozitifi negatife cevirdi.. karelde ya kartlar yeniden karılıyor..veya bilmediğimiz pis bir oyun var. Haber sıklıgı ile fiyat uyuşmuyor..son 3 haber yataşa gelse 14.11 i bırak fizana varırdık..sonuç karel sat al..yataş yat bekle..bu arada tekfene bi bak derim..ytd..
0,1223 kuruş net temettü Pazartesi verilecek, yılbaşı hediyesi tadında :oleyo:
1k lota > 123 TL net.
Syg.
Sn. KoRs temettülerinizi keyifle harcayınız :)
Sektör içinde yaptığım bazı araştırmalar mobilya firmalarının eylül-ekimden bu yana zaten yıl sonuna kadar full kapasite dolu oldukları yönünde ve bunların içinden yataş gibi büyük ve ölçekli şirketlerin ocak-şubata kadar zaten tam kapasite oldukları yönünde. Bu konuda basında yer alan haberler de bunu destekliyor üretim güçlü olduğunu haberleri var ve özellikle orta ve küçük mobilya üreticilerinin hammadde temin sorunu talebin gücüne en iyi işarettir. Covid kısıtlamaları etkisinin çok çok sınırlı olacağını ve bu etkininde ancak şubat ve sonrası teslim edilecek mallar için geçerli olacağını düşünüyorum. Ceo nun kasım ayında bloombergde katıldığı yayında 4.ç daha iyi gelecek demesinin sebepleri bunlardır. 4Ç bilancosu beni şaşırtmayacak :)
2021 1.Ç içinde aşı sürecinin özellikle avrupada başlayacak olması ve 1.ç içinde normalleşme başlarsa olay bitmiştir...
Teşekkür ederim Sn. Tascene. Yabancı temettüyle şampanya açacak Noel'de :oleyo:
4.Ç güzel gelirse ki şirkette o yönde bekliyor 2021 senesi dönüşüm yılı olarak algılanacak tüm şirketler revizyonlar getirecek.
Sabırla beklemeye devam 1 sene sonra çok daha güzel yerlerde olmak dileğiyle
Mutlu yıllar şimdiden :wave:
Syg.
4 yılın sonunda yataştan ilk kar payını aldım sonunda herkese bol kazançlar....
Toplamaya devam..o 14. 11 gecilecek.
Ortalamalarının yakınsamasını bekliyor
Konsolide oluyor buralarda
Bekletir bekletir 2 günde atıverir 14 üstüne
Devam
Syg.
ónümüzdeki haftalar 12 aylık bilanço beklentisine girer hisseler yataş 9 aylık çok güzel 12 aylık beklentide buna paralel güzel olacak beklentisi var
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c3e43a61cf.png
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7b36b9d272.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...08923a5144.jpg
Temettü yatmış ancak bugün görebildim. Küçük de olsa bir şeydir. Gelecek adına umut verici. Seviliyorsun Yataşşşş
Toplamaya devam..
Çok sağlıklı güzel hisse topluyır yabancılar,usulune göre adam gibi,
Yataya bırakıyorlarlar,saçma sapan işlemler olmadan belli süre sonra alıma başlıyorlar hop kumbara.
Devam
Saat 4:30 -5:00 arası güzel hareketler yapıyordu. Bakalım yapcak mı yine
Tacirlerin 17-18 herneyse hedef fiyat verip satış tarafında yer almasıda gözlerden kaçmasın,,
Tacirler Yatırım araştırma birimi analistler önderliğinde rapor yazar.
Bunu Tacirler Portföy Yönetimi değerlendirir.
Kurumsal alıcı olarak fonlarına alır veya almaz.
Tacirler'den her satan veya alan Tacirler Menkul'un kurumsal işlemi demek yanlıştır.
Belki raporu hiç görmemiş bir müşteride satabilir.
Bu her kurumda böyledir.
Syg.
Sayın Kors fikirlernize saygı duyuyorum aslında olması gereken sizin yazdıklarınız, ancak benim uzun yıllardır deneyimlediğim şudurki bir hedef fiyat asla sadece bir hedef fiyat değildir. Çoğu zaman al tavsiyesi ile birlikte satışa geçilir uzun vadede alınacak hisse sat tavsiyesi ile düşürülür. Böyle bir araştırma raporu yazılmadan firma ile görüşülmesi gerekir vs. vs.
Bu sadece ülkemizde değil dünyanın tamamında böyledir. Zaten şurasıda en saçma olan kısmıdır ki 6 kasımda hisse 9.47 kapatmış TACİRLER 7 kasımda hisse fiyatına 17.05 hedef vermiş. Beklediği kazanç %80!!!! ve kurumsal alıcı olarak fonlarına almıyor veya müşterilerine aldırmıyor. Sadece kendi satış amacı değil başka bir kurumdan başka bir satışa çanak tutmuş veya tutacak olablir....
Grafikte yataş hissesinin beklediği şey hacim ancak yurt dışı tatil yüksek hacmin gelmesi zor. Halkbank davası hakkında verilen haberlerde piyasanın yönünün genelde aşağılar olacağı yönünde. Malum yılbaşı tatili realitesi olacak gibi pazartesiden itibaren A1 ve yapıkredi sazı eline alır bize merril in yokluğunu hissettirmezler tahtaların içine edip bırakırlar. Bir kerede noel dönüşü yabancıya yüksekten mal satalım beeee. Şimdiden isyanımı edeyim :;))) :halay: :halay:
Bu arada temettülerde cebe kaldı demi haydi yine iyisiniz [emoji3]
Bu işte zaten % 100 şudur demek imkansız.
Raporla satanda vardır, alanda.
Tacirler fonlarını takip eden birisi olarak Kasım ayında Yataş almaları daha güzel oldu.
Fon büyüklüğü 515 milyon TL. ( TCD )
%3.5 oranında YATAŞ taşımaktadırlar.
https://i.hizliresim.com/wzzxKY.png
Syg.
https://i.hizliresim.com/HmtSvt.png
Alımlar Noel arası verdiler. :oleyo:
Syg.
Çok sakin ve güzel dinlendiriyorlar hisseyi,işi biliyorlar,elinde olan hissedarda kafa rahat trendinde giden hissesini bekliyor sabırla,
Umarım ufakta olsa bir düzeltme yaparsa maliyet yükseltici alım yapıcam,olmadı eldeki malla yola devam