Kapanış seansında 33,50 yaptılar. 33,74 tü sanırım. 33 ü uzun zamandır geçemiyordu. Yarın da buralarda kapatırsa devamı gelir sanırım
Printable View
Ey spek, belki okuyorsundur burayı. Hisseyi taban yapmazsan adam değilsin.
Bıktırdı iyice .......!!!!!
Bilanço geldimi arkadaşlar yoksa ben mi kaçırdım
Evet geldi. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/847340
10kusur...
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz daha sıçralamalısın 👍
Olacak gibi
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/850672
şimdilik vedalaştık ama gözüm üzerinde
Ey kağıdın speği sana sesleniyorum. bugün dahil 4 kere üst üste taban yaptırmazsan adam değilsin.
HAFTALIK
https://i.hizliresim.com/KM1YGo.png
Sait milletin %100 - %200 portföyünü artırdığı günlerde senin yüzünden hapis kaldık.
Tebrik ediyorum seni, hala götürmemek için ısrarcısın.
Sayın Ozgurul hissenin sahibi EATON ancak bu hissenin bist te işlem gören %6.31 lik kısmın (50450000 lot) büyük bölümü bir kişide ve bu miktarla şu andaki fiyatı belirliyor ve hala itina ile topluyor. EATON ın fiyatın oluşumu için hiçbir müdahalesi yok ve elinde yaklaşık 75 milyon hisse (yaklaşık 19 milyonu bistte hareketsiz yatıyor) var. 400k küsür emeklilik fonlarında ve 50k Norveç yatırım fonunda vb taş çatlasa 800-900k dışarda mal var ve bu malıda almak için biri (tahmin edersiniz) uğraşıyor.
Saygılar.
Demek istediğim şirket sahibi EATON fakat bistteki fiyatı belirleyen başkası.
:):) Biliyorum satılalı bir sene olduğunu.
Dolaşımda olan çoğu lotun elinde olduğunu düşünüyorum.
İş yatırımdan halk yatırıma 100k lot üstü virmanladı geçenlerde, şimdi muhtemelen oradan satacak yine iş ve diğer aracı kurumlardan alacak. Bunu düşürmek için mi kullanacak, yükseltmek için mi? O belirsiz.
Ben bu senedi bir kaç kez alıp sattım ve yabancılara satış sürecinde de elimde idi. Sait Ulusoy un elinde olduğunu düşünmüyorum . zaten bu işlere de gireceğini sanmam. Satış sürecini de hen alıcı hem satıcı çok şeffaf yönetti ve Sait Ulusoy bağlıortaklıklardaki paylarını da yapılan piyasa değerlemelerinin üzerinde ödeyerek aldı. o döneme ait KAP açıklamalarında görebilirsiniz. bu arada kısmi olarak tekrar geldim. gün boyu ölü balık gibi dursa da karanlık oda tabir edilen 18:05 18:10 kapanış seansında hep alıcılı kapatıyor. bakalım ne olacak. ama çok sığ
Kağıtta 40 dakikadır tek lot işlem gerçekleşmedi, şaka gibi.
Kağıt gitmesin diye nasıl baskı kuruyorlar, nasıl.
Kağıda yeni giren çıkan ky yok. Emeklilik fonunun ve az sayıdaki kynin bıkması için resmen psikolojiye oynuyorlar.
Dün yaşanan zirveden %10 aşağıdayız. Böyle devam ederse ve bist bugün -%1 olursa tabanı yeriz.
Bugun genel kurul vardı sonucu bılen varmı butün enerjı şırketleri uçtu gıttı buna ne zaman sıra gelecek
Spek büyük kansızsın. Dün bist +3 yaparken kağıdı yerinden oynatmadın. Açtığı fiyatta kapattın.
Bugün bist hafif aşağı kırınca ,daha da fazla düşürüyorsun.
10 gündür kimse bir şey yazmamış.
[QUOTE=The Enigma;4717696]10 gündür kimse bir şey yazmamış.[/QUOT
kimse kalmadı senette .Karllılık düştü eaton benim beklediğim gibi çıkmadı beklentide yok bende çıkacam artık yeter
kalan 3 5 kişiye bol şans
Burdayiz bekleyicez..
Bedelsiz bölünme gelirmi acaba sadece düşünüyorum
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok denmişti amaa..
Orayı kaçırmışım ne zaman açıklamıştı biliyormusunuz
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son genel kurulunda temettü vermeyeceğini açıklamıştı..bedelsiz verse super olurdu aslında....ki zaten super ..:))
USD BAZLI HEDEFİM OLAN: 100 $ Çok kolay görülebilir. Bugün 7.66 $ gördük. Yabancı % 94 ortalama 3.50 $ satıldı. Dışarıda kalan mal toplam 500.000 geçmez.... Unutmayın ULUSE TEKNOLOJİ ŞİRKETİ.... ABD TESLA TEKNOLOJİ ŞİRKETİ 20.00 $ 2500 Adet almadım pahalı diyerek. Sonuç 1000 $ gördü.... ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Borsa İstanbul, Pay Piyasaları’nda 1 Ekim 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni düzenlemeler kapsamında 10 şirketin uyarıldığını duyurdu.
Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yer alan açıklamada, yeni düzenlemelere göre Borsa İstanbul’da işlem gören ve fiili dolaşım oranı %5’in altında olan şirketler Piyasa Öncesi İşlem Platformu’na alınabileceğinden, halihazırda fiili dolaşım oranı %5’in altında olan QNB Finansbank, QNB Finans Finansal Kiralama, Kent Gıda Maddeleri Sanayii ve Ticaret, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası, Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi, Sönmez Pamuklu Sanayii, Döktaş Dökümcülük Ticaret ve Sanayi ve Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii’ne 1 Ocak 2021 tarihine kadar fiili dolaşım oranlarını %5’in üstüne çıkarmaları için süre verildiği kaydedildi.
Açıklamada, söz konusu tarihe kadar fiili dolaşım oranını %5’in üstüne çıkarmayan şirketlerin 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren, Piyasa Öncesi İşlem Platformu’na alınarak işlem görmeye devam edebileceği konusunda uyarıldığı ifade edildi.
Unutulmuş..