MAC da fena degil
Printable View
beklenmedik ters durum, nihayet oldu ve avrupa 112 yolculuğumuza taş koydu. Umarım fonlarımız bu yol kazasını hasarsız atlatmıştır. özellikle acc ne yapmış ola?
Acc olaganustu iyi gelebilir
Tahminimce tcd de pozitif gelecektir
GPG
@gpg_info
·
5d
GPG günü tahminen % 0,06 değer kaybı ile 1,3444 seviyesinde tamamladı
Varlık Dağılımı
Repo Mevduat Vb % 82,8
Net Hisse Senedi % 9,2
Bono % 4,7
Usd % 1,2
Euro % 0,8
Pair Trade Pozisyon Büyüklüğü % 11
Fon Büyüklüğü: 124 milyon TL
Bilgi : 0312 438 27 00
Bu arkadaşlar poz değiştirmiş sanırım.
GPG çok değişken kararlar alıyor.
İzlerim ama t+2 diye sıcak bakmam.
ACC pozitif bekliyorum.
Gpp bünyesine usd ve euro beklediğinden beri eski saçma düyüşleri yok
gpg böyle devam ederse dillerinden düşürmedikleri mevduat üstü getiriyide mumla aratacaklar.
Hisse fonlarda yeni dağılım raporu gelen yok henüz. Geçen ay dağılımlarına göre kapanışlar
ACC 0,48%
EID 0,03%
MAC 0,95%
TKF 1,14%
GMR 0,70%
GL1 -0,55%
FPH -0,35%
YDI 0,18%
Sn yuji çok teşekkürler, spk kodu ve daha önemlisi API'ye dair bilgilendirmeniz için. Ben sormak isterdim ancak teknik bir şey sorsalar kalakalirdim muhtemelen ☺
Tcd ne yaptı dostlar artı mı
Hocam yanlış anlama olmasın. Birileri bir şey söylesinde alalım düşüncesinde değiliz. Öncelikle bunu belirtelim. Ama maydonozcu arkadaşın emek vererek hazırladığı tablo, mustafanın paylaşımları, webin fonlar hakkındaki bilgisi ve paylaşımları çok önemli katkılar. Bu arada ben de tefaştan " Fon Karşılaştırma" başlığı altından tüm fonları excel formatında indirip kendi türleri içinde değerlendirmeye çalışıyorum. Ve bu arkadaşların verdiği bilgilerin doğruluğunu orada görebiliyorum.
Siz de bazı arkadaşların aldığı fonları (iyi niyetli olduğunu kabul ederek) eleştirirken o zaman birileri de kardeşim sen ne aldın söyle de biz de değerlendirelim der. Bol kazançlar.
Çok fon gezdim. Zarar da ettim kâr da. Bist in stresi beni gerdi. Sonra tcd den biraz kâr ettim stopajını sevmedim. Acc de stop ettim. Şimdi acc nin 15-30 aralık aralik hacimsiz dönemde ne yapacagını izlicem. Kaybettirmez ve az kazanırsa uzun vadede çıkmam. Ama hacimsiz donemde dere tepe dere tepe yaparsa bana gelmez. İzlemeye devam...
gpg beni twitterda engellemiş dostlar :))