Sahibi kim bu hissenin. Yakışıyor mu bu rezalet. Namussuz mu yoksa spek gibi o da
Printable View
Sahibi kim bu hissenin. Yakışıyor mu bu rezalet. Namussuz mu yoksa spek gibi o da
sn uzman arkadaslar
klimasanın temettü verme ihtimali nedir.
Vereceği temettunun de...abi on katını bir saatte alan bir spek. 22 den ,10 a getirdi güya karlı şirketti. Bayram etmiştik kar edince satmamistik 20 uzerinden...
Yapı kredi ve isbanktaki pislikler yüzünden çakıldıkca cakildik. Bir umuttur bekliyoruz haftalardır. Endeks düştü tamam ama 15-16 gibi seviyelerde olmalıydı bence dürüst olsaydi
sabır herşeyin ilacıdır.
sabır...
En karaktersiz hisse bu. Hepsi topladı. Nerden bulaşık serefsizin hissesine
derinlik paylaşır mısınız arkadaşlar?
Tahtayı robotlar ile istedikleri fiyata getiriyorlar
Gün sonu robotlar nette 0 lot ile ayrılıyor
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK yapı kredi robotunu incelemeli. Hatta robotlara dur demeli.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baksan 2 milyondan fazla işlem olmuş ancak alış yada satışta neredeyse hiç bir şey yok. İşlemin yarısını Yapı Kredi robotu yapmış. SPK bunlari nasıl görmez. Kurgulu saat gibi. KY duman ediyor. Tek işi bu gibi sanki.
SPK incele.
Bunlar büyük oyuncular abi
Her şeyi göstere göstere yaparlar ve ceza almazlar
Bazen göstermelik 3 5 kuruşluk ceza verilir ya da yalandan uzaklaştırma ..
Kimi kime şikayet edicez yani ...
Bı fiyata getirip toplayacaklar benim düşünceme göre
bu kadar adilik.vicdansızlık olmaz.hergün -%8-10...bu ne ********liktir...
Klimasan patronları klasik ********liklerini sergiliyor
Temettü ve bedelsizleri kendi portföylerine alabilmek için şansına virüs nedeniyle büyük balık yakaladılar kağıdı dinine kadar toplayıp mayısda açıklanacak temettü ve bedelsizleri bizlere kaptırmama oyunu bu
Gücü olan kağıdı tutsun mayıs sonrası düştüğü yerlere gelecektir ortamın sakinleşmesi şartıyla
https://i.hizliresim.com/cD5DOv.png
Şu dönen net lot sayısına -%8
23.03.2020
Unutmayacağım günler bunlar ..
Hişşş köçekci. Tekrar beraberiz. 9.7! Öpüyorum seni.
Dikkat edin o da bizi öpebilir
Olası kötü günleri değerlendirerek parça alımlar ve kenarda nakit bırakmak daha Uygun olacaktır.
Kötü senaryolarda 6 li 5 li rakamlarıda görebiliriz. Aşağısı yok diye bir şey yok.
Ytd
#KLMSN da bir haftadan beri devre kestiren ****** sen #EvdeKal kalma çık dışarı totoşun yiyorsa kim olursan ol korkudan satıyorsun bu belli umarım corana orana burana bulaşır ******kkkkk
Tspor, pegasus bile toparladı yeter artık yeter burada olanlar..
Pegasusun uçakları hangarda duruyor kalkmıyor , kriz varsa en büyüğü onlara ona rağmen dik duruyor.sana ne oluyor.
Kağıtla birisi iyi oyun oynuyor bütün kağıtlar yüzde dörtken birisi kağıdı bakılıyor saniyede aldığını geri verdi
https://i.hizliresim.com/QAHxMz.png
7.80 ve 6.30 destekler ...
Geçmişte turuncu çizginin aylık kapanış için nasıl destek olduğuna bakın (Günlük işlemlerde aşağılarda mevcut)
Kimseye al sat tut tavsiyesi vermiyorum ama benim aklıma gelen yapılabilecek işlemler
%100 klimasanın varsa %50 %50 ye böl. Aşağı yerlerden destek için elinde %50 nakiti tut.
Alım yapıyorsan alımları böl ve parça parça al.
V dönüşü bir dönüş beklemiyorsan sürekli trade et.
Ytd.
Saygılar
Yine mi devre kesti ?
Aptallar gözaltına yollatacaklar hisseyi
Devre kesmemiş
Yaklaşık 2 dakika hiç işlem olmadan tahta öylece durdu
Tavan yapıp bütün gün çözmeden durabilirse bir ihtimal dönüş düşünürüm
Bir başka babayiğit spek çıkıpta bunun hakını avcuna koymadıkça bu omurgasız mütemadiyen düdüğünü öttürecek gibi.
içinde nasıl bir virüs barındırıyorsa artık.. korona bunun yanında baya devede kulak:oleyo::oleyo:
bi çorba parası kopardım ib.... :party::party::yahoo::yahoo:
bi turgg ve birde klimasanın *** tahtacısının tez zamanda koronaya yakalanmasını canı gönülden diliyorum...
Ky de iyi para var he ...
Ky deki toplam parayı bana verseler spek mpek bi yere patron bile tokatlarım tahtada :)
Hacim yükselmiş, bozmadan kapanış yaparsa dibini bulmuş olabilir.
İşler geçen yılki gibiyse, ilk çeyreği çok olumsuz etkileneceğini sanmıyorum. Şirketin en parlak dönemi olan 2. çeyrek ise biraz muammalı; artısı krizin yıldızı olan gıda sektörüne iş yapıyor olması, eksisi global resesyon.
EMA200 üzerine atmadan umutlanmayin
Kestiğimiz kol ile
Tekrar girdik
Yanlış yapmamışızdır inşallah :)
Teknik tepki 13 gibi gözüküyor.
Bol kazançlar
Bayık kağıtlar yarım günde tavana baglarken bu habire çevirdi.Demekki mali kaptirdilar
Endüstriyel dolapcı da şu stok günlerinde gözükmeyen elzem bir ürün üreticisidir. Kerizler 9.7 den verdiler, sağolsunlar. Fiyatı umurumda değil artık. Yapı kredi robotu! Teşekkürler....