Yarın veya sonraki gün bekledigimiz gün sonu yeşil bir mum sonrası gelecektir......
Printable View
Yarın veya sonraki gün bekledigimiz gün sonu yeşil bir mum sonrası gelecektir......
Kimse yok mu ? Çok boş kaldı topic
Tavan olur mu
Bugün zor gibi 726 ve 767 yi iizliyoruz aşagida 710 ve 678...
Bugün yeşil kapatalım yarın süper olacak bu gün tavan olmaz diye bir şeyde yok ama yüksek olsada tavan beklemiyorum
Arkadaşlar Selamlar,
Bu forumdaki ilk yazım. Borsaya gireli 7 ay oldu ve geçen zaman içinde o hafta aldığım jantsa hisselerinin üzerine hep ekleme yaptım. Bu forumu da 7 aydır takip ediyorum, fikirlerini belirten değerli üstatlara teşekkürler.
Tekrar selamlar
Bugün karar zamanı bakalım hangi yöne doğru olacak....
Nedensiz hocam selamlar,
Yarın için neden bu kadar iyimsersiniz? Çizdiği formasyona göre yükseliş başlangıcı mı yapmasını bekliyorsunuz? Hisse daha önce belirli süre yatay gittikten sonraki yükselişlerde genelde %20-%30 arası yükseliş yaptı(benim gözlemim yanılıyor olabilirim). Buna benzer bir hareket beklentiniz var mıdır yoksa bilanço açıklanma tarihinin yaklaşıyor olması mı bu beklentinizi sağlıyor?
Bugünkü hareketler sanki haber bekliyor görüntüsü var trend değil 20-30 gibi hareket bekliyorum
Evet formasyona göre karar anı ya başlatacak yada yeni bir oluşumu ve zaman kaybını yada süreyi göze alacaklar bu arada yatay veya aşagı oynayabilirler
Şimdi 715ve 717 üzerine dikkat ediyoruz bugün düne göre artı bile kapasak yarın eksi kapanış hem sert olabilir hemde iş uzar
Sert dediğim 685 beklemiyorum olursa da feyk olur ama bugün artı kapar ve yazdığım rakamların üstüne bugün yarın atarsa Cuma’ya kadar yükseliriz
Çıkacak düşecek diyemeyiz tahtacı karar verecek bizde ona göre pozisyon alıyoruz hayırlısı
JANTSA ha gayret, EKSİ kapamaya az kaldı...
Kapanışı görmeden konuşmak erken olsada yarın çok önemli olacak
Yarın şapka düşer kel görünür.......
Şapka düştü mü?
JANTSA, bir aşağıya, bir yukarıya, oyun oynuyorlar...
Sevgılıler tekrar bulustu.
Tekrar aranızdayım ne varsa eskı potfeyımde var.Bunlardan bırıde JANTS ıdı
Seansı izleyen varsa hiçbir şey olmadıgını sanki bir haber bekledigini anlamıştır yön şu an yarı yarıya ihtimal yarın ola hayrola....
Bence JANTS bu fıatları kabullendı malıyetler buralarda olustu.Bundan sonra yukaruya dogru daha saglam bır sekılde cıkıs yapacak 4 lu basamaklara daha saglam gelecek.Bende pusuda beklıyorum.YTD
Olsunda JANTS gıbı hıssen olsun.
ÇOCUKLAR İNANIN İNANIN COCUKLAR
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNESLİ GÜNLER
https://www.youtube.com/watch?v=C8sk0jAYko4&t=32s
2 hafta önceden spk dan onay geleceğini düşünmüyorum 2 ileri 1 geri takılır
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilanço 50 milyon bekliyorum
Brüt takas ne zaman bitiyor?
Zararda olanlar bu çıkışı iyi degerlendirsin sonra ben yatırımcıyım filan olmasın.....
bilanco gelmis
47.775.888 gayet iyi hayirli olsun
Fk bir anda 49 a düştü
Kesinlikle YTD.
2020 ilk çeyreğe göre net kârını ikiye katlamış.
Maşallah çok güzel bir bilanço hayırlı olsun
Bilanço hakkını verir inşallah cuma ve bir sonraki hafta
Maşallah çok güzel kar rakamı.. Aynen devam jantsa....
Y. T. D.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı, ihtiyaç sahibi ailelere verilen nakit yardımı 1000 liradan 1100 liraya çıkarmışlar ve yeniden vermeye başlıyorlarmış. Kapanmalarda verilen devlet desteğinin süresini 1 ay daha uzatmışlar ayrıca. Emeklilere bayram ikramiyesi 1100 lira da onaylanmış. Daha birkaç haber daha vardı. Güzel haberler bunlar, yarın borsa yine yeşillenir.
Jantsanin kari da iyi geldiğine göre güzel bir gün bizi bekliyor diye düşünüyorum.
Ytd.