:evil:takma kafana herşey olacağına varır ha çıkmış ha inmiş elbet sireninde yüzü güler hemde ne gülme:kahkah:
Printable View
İhlas parayı vurdu bitcoin le galiba
Hazırlığımı yaptım. Sağlığım elverdiğince işbirlikçi spekler ile mücadele edeceğim.Bunu özellikle kamudan emekli olduğumda kendi ofisime geçtiğim de en üst seviyeye çıkaracağım.
GÜZEL GÜNLER YAKINDIR.
https://www.youtube.com/watch?v=phu8nalf8qQ alp ve arkadaşlarında
:evil: aman diyi spek çok inatlaşırsa son derede biter gibi
yav endeks coşmuş sen hala ne işler peşindesin neyse bende başkent gibi ekranı kapatayım kendin çal kendin oyna:D haaa bende var yok anlamı da çıkarma sakın sevgili spek, ben bazı varken bile düşse şükür der yoluma devam eder bazen çıkarken bile alır devam eder anlıyacağın hepsi uyar bana hayde rast gele, ama çok inat etme bence yani bi düşün süvarini bi örneğinden alıntı olsun 100 birim parası olsa sen 120 yapsan adam kaç kazanır ki ? :kahkah:
Bu foruma zaman zaman birileri gelir bir heves,bir idealistlik, borsa oynama değil yatırım vs..Önce biraz teknik; o tutmaz, sonra biraz temel ; o da tutmaz. En sonunda öğrenilmiş çaresizlikle küfür beddua ile ayrılır..Ayrılmayalar da stockholm sendromuna doğru evrilmişlerdir. Her yazını sonuna y.t.d. yazıp dururlar.Yatırım tavsiyesi değildir.
Bir soruda benden
birazda bende var sorma hakkım doğar
Olmasa da önemli değil
Sayın hus
hisse de misiniz yok diyorsunuz
ancak buranın en bilgili ilgili sahibi sizsiniz
Eskiyi kariştırma dediniz
Şimdi burası borsa yorum yeri
Ama aklı ve kalbi olarak bilinen kişi adına hukuki olmasa dahi İslami zem ve giybet derecesinde yazılar yazıyorsunuz.
Günahı bir tarafa
Bilezik( ne bilezik ama )sonra
Kap kaçak sonra
Bunlar için mağazalar sonra
Bisiklet Sonra
Su arıtma sonra
Süpürgeler sonra
Uzak Doğu araba sonra
Kuzuluk(kıralayıp gittiğim yer asla satın almam)
Sonra
Armutlu(kıralayıp gittiğim yer asla satın almam ve yazın da gitmem-çarşaflı bir annenin yanında bikinili kızı görünce kaçmıştım )
Sonra
Bizim evler 1.2.3.4.5.6.7.8.....evleri(beğendiğim ancak yanından dahi geçemem)
Sonra
Marmara evleri(beğendiğim ancak yanından dahi geçemem)
Sonra
Işık Okulları sonra
Siz bunların hangisinden kazık pardon zarara upradınızda bu kadar nefretiniz oluştu.
Burası malum borsa kar da var zarar da
Aklı olan temettü ve bedelsiz verenlere gider de bizde biraz hissimiz bulandı bulaştık
Senin neyin bulandı da buradan herkese laf yetiştiriyorsun
Yoksa sen vakıf mısın
İnsanları koruma ve kollama vakfı...
hus 911 vakfı
Her şeyi de biliyorsun ya..
Benim de sevmediğim bir yapı ihlas grubu bunu da bil
İhlgm severim onu atlama
Ne yaptın ne ettin ser verip sır vermedin mekanın hakkında mübarek mekanını soruyorum bende bir tavşan kanı çayını içmek için sanal alemde hergün çay içiyoruz o ayrı..Kadın işine gelince benden mümkün olduğunca uzak dursunlar Rabbimiz olan Allah'a yakın olsunlar..Bu dünyada asla işim olmaz ama dilerimki ahir alemde uzak durduğum için ecrini görenlerden olurum canımı çok yakıp acıttılar tabiiki Allah yolunda gidenler ve vatanına,milletine faydalı hayırlı evlatlar doğuranları ayrı tutup tenzih ediyorum saygım sonsuzdur..
Yani ihlas aldığını itiraf ettin hus.
Sayın hus
Sana çok ciddi bir soru soruyorum
Madem o kadar içlerindesin.
Ama dikkatli cevap ver....
1.dönem bilançoda karşına çıkarım.
İhlas holding ve iştirakleri şirketleri topladığı (ben katılmadım) sermayeleri(1 milyar dolar) nasıl ve nerede kullanacak veya nasıl çalacak(ima edilene göre ve sirkatın eli kesilir hükmünüde düşün)
İzah edebilir misiniz.
Teşekkürler...
Haydi hus inan ben de merak ediyorum bu soruların cevabını. Bir de uzaylı bir arkadaş vardı ve sorulara cevap vereceğini söylemişti. Ama daha hus'un ilk sorusunda su koyuverdi.
baska bir sey yazacaktim ama
daha fazla acikklamaya gerek.yok
en nefret ettigim.
insan tipi
gotu sikisinca silaha sarilan cinsiyetciler
basi gol ayagi pinar olsun
benden uzak olsun
burada cok muhabbetler oldu yine de yazmaktan
vazgecmedim
bu kadar igrencini ilk defa gordum
zarar edenler bu profildeyse
mucait oren in onunde saygiyla egiliyorum
varmis adamin bir hikmeti
Selamlar.
Üstadın sorularına kültür düzeyiniz ve çapınız sanırım yetmedi?
Sayın Mercury
Adama adam gibi soru sorduk o kayış yaktı.
Her zaman ki gibi bel altı çalıştı.
Oyuncağım olan ihlasıma zarar verdiniz oynamayacağım dedi...
Yazık
Zaten.....
Seviye olsa
Ablam.....mahalle ağzı ile demezdi...
Sınıf ile ezmeye kalkışınca ....
Olmadı ....
Silah deyip .....
Beyin yaktı..
Soru ne oldu soru.....
Ablam......
Mış...
Yersen...