Edindiğim bilgilere göre pandemi biterse normale dönecek..
Printable View
Çok şükür Konya tavan oldu..
Bunun tavanı ne zaman çözüleceği konusunda tahmini olan var mı ???
Dolar zirvesi çözülebileceği yer olabilir
Ama salarmı yoksa satışları alıp kitlemeye devammı eder
İşde orasını çözmek lazım
Tavanda kaç lotla kapattı arkadaşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
140 bin lot
Sabah 125 b lot idi Kapanış 140 b tavandaki lot satış artışını pozitif algılıyorum sizlerin fikrini öğrenmek güzel olur
Turquaz hoşgeldin. Çözmeniz biraz zor.
Bence sabahkinden fazla olmasının sebebi Konya’nın tahtayı açıp tekrar tavan yapması..Bu Kartonu yani asıl oğlanı daha da yükseğe taşıyabilir..
Burada fikir beyan edenlerin hiç birisi Kartonun şu anda ki serisinden ne zaman çözüleceğini bilemez bilenler tabi ki vardır ama onlar buraya bir kelime dahi yazmazlar 10 seneden beri bölünme bekleyenlerin taşıyanları birdenbire bedelsiz açıklamasını görünce mutlu olurken bıkıp taşımaktan vazgeçenleri karalar bağladı hatta beklenti açıklanmış iş bitmiş de, bedelli değil de bedelsiz açıklanmış da diyerek kartonun tepetaklak olacağını yazanlar bile oldu.
Oldu da ne oldu? “ bu fasulyaaaaa 2,5 liraaaa diye şarkıyı mırıldanırken bu fasulyaaaa 12,5 liraaaa demeye başladık ve kaça kadar yükseleceğini tahmin edene de helal olsun der yanın da da iki kilo pırasa bedavaaaa diye eklenti yaparız bu böyle biline...
10 sene bu boru değil k/y artık güzel şarkı söylüyor karga gibi tuttuğu peyniri düşürmüyor tilkiye kaptırmıyor terki joe bile taaaaa Miami den mırıldanıyor duymuyor musunuz ?ytd
Kartn denge fiyati tavan da acti. 1125.700 de yuzde 10. Bekleyen emir 124000. Gerceklesen 91.
gerçekleşen arttıkca
beklenenin yavaş yavaş gelmekde olduğunu bilmeliyiz
tabi bence.
Sayın Turquaz biraz daha açarmısınız beklentinizi
Tavandan gerceklesen lot sayisi anlik 357. Toplam lot 106000.
zaten açık yazdım.
şöyle birazdaha açayım.
buraktepe arkadaşımız yazmış.şimdilik 350 lot gibi işlem olmuş.
dün toplamda yaklaşık 2000 lot işlem olmuş
işte bu 2000 lot her gün artacaktır
mesela bugün 10.000 olur
yarın 25.000 olur
gün gün artacaktır
işte bu artışın sonu bir yerde tavanın bozulması olacak
beklenilen orada bitebilir
tabi bilme şansımız yok
ama benim görüşüm o yönde.
şirketin bir de arsası mevcut bu daha fiyatlanmadı sanırım
Bedelsiz aciklandigi gece de soyledigim gibi, dolar bazli zirvesinde tavan cozulebilir..bu da Pazartesi gunune isaret ediyor sanirim..ama bu daha yukari gitmeyecegi anlamina gelmiyor kesinlikle..o seviyelerde yeni alicilar gelir senet degisimleri olur..500k tavan lotlarindan 100k lot lara indik..bugunku kapanis lotu ve gun ici tavandan gecen hacim kritik..kestirmek guc tabi..kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşlar günaydın burda hepimiz düşüncelerimizi yazıyor ama tabi ki kimse ne olacağını bilmiyor..Bence etkileniyorsanız burayı okumayın kafanızdaki hedefi belirleyin ha sonra daha çıkarsa da üzülmeyin unutmayın borsada çok büyük şans dışında kimse en aşağıdan alıp en yukardan satamaz
keşke her hisse aselsan gibi olsa.
15 dk gecikmeli 762 omuş.
böyle çok güzel..
işlem 770 lot.
Tavan 102204 lot
YTD.
15 dk sonrasını gösteriyor benim.
Yorum bile yazmış makine. Bize geçirdiği CMBTN hisseleriyle KARTN hayali kuracağına PKENT tavana yazsın diyor.
şirketin bir de sanırım arsası mevcut bu daha fiyatlanmadı sanırım
Fabrikayı da mı satıyor ?
😷🤣🙃 fabrika ne ki ismini de satıyordur herhalde yeni ismi tekkeyi bekleyen çorbayı içer sanayi (Tekbekçoriçsan) olur sanırım ytd
2020
Sıra İsim
1 Jeff Bezos $204,6 milyar
2 Bill Gates $98 milyar
3 Bernard Arnault ve ailesi $76 milyar
4 Warren Buffett $67.5 milyar
5 Larry Ellison $59 milyar
6 Amancio Ortega $55.1 milyar
7 Mark Zuckerberg $54.7 milyar
Gecen islem 920 lot. 2117 adet emire 102071 lot alimda bekliyor.
Konya da tavana yapismak uzere. Kartn gorunen duruma gore yarinda devam edecek. Benim ilk banko hedefIm 1250 civari gelecek gibi yarin.
Eyvallah Üstadım