Uygulamasini indir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Uygulamasini indir.
Eyvallah.
Resminde guzelmis. Seni gidi seni [emoji41]
Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ülkede olağanüstü hal (OHAL) ilan edildiğini ve özellikle doktor tavsiyesi üzerine kendisini izole etmeyenlere 3 yıla kadar hapis cezası verileceğini bildirdi.
https://twitter.com/rusencenter/stat...34759135879168
Yan etkisi daha büyük olacak,toplumlarda izdiham yaşanacak.
Twitter da karınca istilası trend oldu.
Bir de göktaşı düşeceği bildirilmiş.
2020 kötü başladı.
https://www.haberturk.com/goktasi-du...r-2020-2614333
Gece kuşları rahat uyuyun artık Fed den doping !!!!!!!
Fed'den ikinci kez acil faiz indirimi
ABD Merkez Bankası (Fed), politika faiz oranını yüzde 0-0,25 aralığına çekti ve 700 milyar dolarlık parasal genişleme başlattı.
Ee arkadaşlar FED bişey yapsın diye diye kafımızı ütülediniz,
https://www.ig.com/en/indices/market...nd-wall-street
FED bırakın kepçeyi direkt kazanla verdi de bu reziillik nedir şimdi; -867.9pts (-3.8%) :kahkah:
Rahat mı uyuyun !!?? -867.9pts(-3.8%) :kahkah: :kahkah:
https://www.ig.com/en/indices/market...nd-wall-street
yarın gidip rakı alacam normalde sevmiyorum içmemde . gargara yapmak için :oleyo:
tborgda alkol düzeyi az gelebilir :he:
Tamam sıkıntı yok önemli olan trenddir ..... trend ......up önemli olan budur.Yurtdışı dahil her yeri takip ediyorum sonuçta 700 milyar dolar genişleme boru değil ...... dow yarın 23 bin üzeri atacaktır asya piyasaları yeşillenecektir diye tahmin ediyorum.elbette karar herkesin kendi bileceği bir şey ................ ben long da kalıcam.
Fed'in faiz indiriminin ardından dolar düşüşe geçti
Japonya futures artıyla açıldı ............longdaysanız rahat uyuyun shortdaysanız onu bilemem .......Rüzgar meltem ılık esiyor...
Good Night ..... sleep well
Ben de tuzlu bir şey yiyip yatacağım.
Ruyalarda mesaj alacak mıyım bakalım.
Geçen bir yerden kaçarken arabama bindim yarı yolda başkasının arabası olduğunu anlayıp geri döndüm. Bu sefer tekrar bindim yine başkasının arabası. En son plakayı da kontrol edip bindim ama biri benim arabanın lastiklerini değiştirmiş, bu lastikler ile fazla uzağa gidemezsin dediler vs sonra uyandım.
hz yusuf olsa yorumlardı :)
arabanın rengi siyah veya sarı değilse iyiye işaret olmalı
neredeyse hiç rüya görmem ama gördümü etkili oluyor bendeki..
bende bir rüya gördüm 2 sene önce ölen arkadaşımdı beni arabayla biyere götüren.
cennetin kıyısını gördüm diyebilirim.
neyse
bişeyler yiyip yatayım
750 inin üstüne mi bi 700 daha
Milletin aklıyla alay mı ediyorsun yoksa kendinde akıl mı arıyorsun?
Dow -%5 devre kesti. Tüm abd vadeliler devre kesti -%5 düşerek. Diğerlerinin de hepsi eksi.
Normalde bile ülke olarak 18 vaka uçuş yasakları umre karantina vb derken negatif ayrışacaktık. Şimdi bi de rahat uyuyun, ne ayak. Alay mı şaka mı?
Dowa anketten bakmayın. Reelde fdow -%4,58 devre kesti.
BOJ to hold emergency meeting at 0300 GMT
The Bank of Japan (BOJ) announces that it will hold an emergency one-day monetary policy review meeting on Monday at 0300 GMT instead of March 18-19 scheduled policy meeting.
Dax eksi 8
Sermayeyi ikiye katlayalim derken yarin sermayeyi sifirlayacagiz bu gidisle.
http://sptnkne.ws/BFSc
Guardian'a göre, İngiltere Kamu Sağlığı Kurumu raporunda şu ifadelere yer verildi: Nüfusun yüzde 80’ine gelecek 12 ay içerisinde koronavirüs bulaşması, bu süreçte nüfusun yüzde 15’inin (7.9 milyon kişi) hastanede tedaviye ihtiyaç duyması bekleniyor
Haberde ifadelerine yer verilen bir Ulusal Sağlık Hizmetleri üst düzey yetkilisi, yüzde 80’lik bir koronavirüs bulaşma oranı karşısında İngiltere'de yarım milyon insanın hayatını kaybedebileceğini dile getirdi
2013 haziranda 74,5 aldan aldığım fiziki bilezikler var meblağda çok büyük.. Maliyete kadar düşmese bari(çok ciddiyim..)
Sende iyi cukkalamissin zamaninda ama paranin da bir degeri kalmadi ya [emoji3]
Off onsu yarın 1400 e kadar boşaltırlar bunlar
İç siyaset, fedin faizleri tekrar yükselteceği beklentisi, bastığı 4,5 trilyon doları geri çekeceği beklentisi ile tl maalesef dediğin gibi oldu.. Fedin bilançosu şu an 5,6 trilyon dolar olucak bu bi haftada vereceği 1,5 trilyon dolarla.. Roche aşıyı açıklamazsa işimiz yaş..
BREAKING: First dose for possible coronavirus vaccine to be trialled tomorrow in the United States
Dolarda kopmazsa bu kriz bende battım
Nikkei bi daha 8 binlere düşerse adamlar 8 senede ıkına sıkına 24 bin yaptılar zaten çok harakiri olur japonyada
Yarin Abd de ilk asi denemesi yapilacakmis.
son dk. - corona başkanı :
-nah bulursunuz