Siz de hakkınızı helal edin. Benden herkese helal olsun.
Printable View
Siz de hakkınızı helal edin. Benden herkese helal olsun.
Şimdi bu yasak 2 günden 2 haftaya çıkarmı tabi böyle bir ihtimalde olabilir önlemleri insanları alıştıra alıştıra uyguluyorlar
Dünyada 150 milyonun isini kaybetmesi bekleniyor
2008 krizinde ABD de 10 milyon kisi issiz kalmıstır
Ama bu sefer sadece 3 haftada 15 milyon kisi issizlik maasına basvurdu
Muhtemele issizlik ABD de yüzde 10 15 arasına gelecek
Bizim gibi ülkelerde yüzde 30 u bulur.
Bankaların, telekomcuların vs operasyon merkezinde vardiyalı çalışanlar vardır, onlar gibi bir çok kişiye izin olması lazım.
Oluşacak enkazı kimse aklına getirmiyor ..
Mevcut fk lar şirketin içindeki paralar
Felaket bir şekilde değişecek
Eskisen ucuz olan birşeyi pahalı fiyattan almış olabilirsiniz
Benden demesi uyarması
Herif işte biliyor insan davranışını, borsa için de bazen bir haber gönderiyor millet kuyruk oluyor (satış veya alış)
Bu belkide sadece bir demo sürümdür. :Sad:
A101 de calisan arkadasi var baldizin. Sordurdum hafta sonu kapaliyiz demis kiz. Tabi tekrar bir karar alinir degisir. Ama su anda durum bu
Hadi gözünüz aydın...neden sokağa çıkma yasağı ilan edilmiyor diyenler vardı, sonunda kulak verdiler...sokağa çıkma yasağının keyfini çıkarırsın bu arkadaşlar.
Maksat meydanlarda, carsilarda, parklarda kalabalik olmamasi,
Mahalle arasinda markete gidene kim ne diyebilir?
Ya da gorevlendirilmis bir ekip gelip ihtiyacini satin alip getirecek.
Bu her yerde olacak is degil.
Apartman ve site gorevlilerine zaten tolerans tanınır.
Ülkedeki zeka seviyesi ile ilgili bir animi yazayım. Hastane de çalışırken bizim personel motorsikletin kildini unutmuş dedim benim motorsikletin anahtarını verdim. Mesai bitti çıktım bir baktım bu öküz motorsikletleri beraber kitlemek yerine benim kini çözmüş kendisininkine kitlemis.
Ben de Export yurtdışı hep hiç yerli malı yok duty free
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sokaktaki 3 bakkalda 43 kişi saydım şimdi kuyrukta olan
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ah şu ben demistimciler...125-80 bin çoğu BIST 30 yarı fiyatına geldi. Sağlam viop pozuna 1 e 4-5 verdi bir haftada.
E maddenin doğasına aykırı elbet tepki gelecek.shorttan kazanana yasak mı long değil tabi.bir posta da long...
Sonra uygun durakta bir dalış daha...
Sen uzunsa bekle...uzun vade...hem de viopda:oleyo:
bu gece herkese bulaşacak...milyonlara sokağa döktüler
Sevgili yatırımcı kardeşlerim
Doğru pozda olabilirsiniz ama zamansal olarak ıskalamış olabilirsiniz ..
Bu yüzden ful gırtlak iş yapmak zamansal ıskalamada batırır ama poz rahat olursa su akar yolunu bulur 1/2/3 gün geçilmeli de olsa
Çoşkuda Dikkat //// Aşırı Karamsarlıkta dikkat
Bu vadeli de öyle bir narkoz etkisi vardır ki ters pozda kaldığın da aklını durdurur etmediğin şeyi ettirir yada hareketsiz bırakır
Aman dikkat çok ocaklar sönebilir
Dikkatli olun 2 yön için de
Bugun satın aldığımı 3 gun balkonda beklettikten sonra kullaniyorum.
Iki gun evde lojistiksiz dururum ama sali gunu tuketecegimi pazartesi almaya mecbur kalnak istemem.
İtalya da karantina tedbirleri 3 Mayisa kadar uzatilmis.
21 Martta vaka sayilari pik yapmisti İtalyada.
1 saate corona bulasmayan adam kalmaz bu gıdısle......
Yarın HTS kayıtlarından kimler sokaklarda dolaşıyor tespit ederler ve SMS ile uyarırlar bence.
Ülkemizde de yoğun bakım ünitelerinde gün gelirde tam kapasite hali oluşursa doktorlar seçim yapmaya başlayacaklar..
İster istemez böyle olacaktır. Aynı İtalyada olduğu gibi.. Bu durumda sigara kullanan ve kullanmayan hasta ayrımı yapılması en mantıklı olan olur.
Çünkü kötü bir kokusu olan sigaranın ciğerlere olan yıkıcı etkisi bilindiği halde hala kullanılmasında ısrar edenler bunun olası potansiyel sonuçlarına hazırlıklı olmalı. Sigara kullanan her vatandaş kamu kaynaklarının gereksiz yere meşguliyetine de sebep vermiş oluyor.
Belki 1/2/3 Gün sonra belki daha uzun gün sonra
Mermi Gibi Olumsuz Haberlerin. Düşmesini bekliyorum .
ABD bile sokağa çıkma yasağına gidebilir
Eletirikler gitti bizde tlf ile yazıyorum.yarın kesin markete gidecem alış veriş yapmamız lazım.
Bu sokağa çıkma yasağı en çok evcil hayvanı olanı vuracak
Köpeği olan için zor bir durum
Birde benim köpeğim gibi dışardan başka yere asla WC 🚾 ihtiyacını gidermiyorsa sıkıntı
Kıbrısta öyle ama avrupadan gelirken cazip değil.
Ornegin ben blue de chanel parfum kullanıyorum ve 100 110 euro Turkıye de daha ucuza bulursun
Marlboro 27 euro
Carp 7.5 ile 230 lira falan Turkıye de 185 TL.
Mesela bızım burada Turk market var rakıyı duty freeden daha ucuza satıyor Almanya dan getıryor malları
Evet insanlar akın akın marketlere hücum etti ve hukumetin bu anı kararı elimize yüzümüze bulaştı...3 martta alacaktınız hepimiz temizken... şimdi dışarı çıkabiliyor olacaktık...
Böyle giderse IMF zorla verecek parayı otur evinde diyecek Türkiye'ye. Tam geçiş noktasiyiz çünkü.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl pahalı sigara yarı yarıya daha ucuz tr e göre
Malta Avrupa değil mi bir anormallik yok mı orada 5-6 Euro bir paket
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.