Dowa Odunu veriyorlar
Ytd an itibariyle -0.58
Printable View
Dowa Odunu veriyorlar
Ytd an itibariyle -0.58
Dowa çaktılar diyebilmem için
Önce 25.1xxx Dün gördüğü en düşük rakama gelip
25 xxx rakamın altına inmesi gerekiyor
Bu olursa ne çaktılar diyeceğim (kısa vade)
Orta vadeli hedef 20 xxxx
Şuan gün içi en düşük 25.326
Şelale 1 Parti hedefi
Xu100 de 104.175 🐻🐻🐻🐻
Hedef 1 🎯🎯🎯
💓💓💓💓 The Big Short 💓💓💓💓
Bu arada amerikan endeksinde,
özellikle sp fıçırsda bir yeni rekor olası.
3100 ü geçtikten sonra, her an patlamaya hazır bomba formasyonu oluşur.
Dow çift tepe yapabilir.
Yarın bunlar olursa, perşembe akşamına kadar ekranı kapatmak ilazım, derim naçizane.
löp et diyom, gılçıksız, az yağlı, löp löp. :he:
2 günde marcin.
3. gün yok. :he:
Bizim endekste 126 bin maksimum bence.
Ama makası iztediği gibi ayarladığından 124500 olası görünüyor.
Görürsem orayı, şortları ikiye katlarım pala bilmiş ol. :he:
zabah ola hayrola.
25 bin altına izin vermezler.............. abd de bu olaylar alışagelmiş şeyler gösterilerdeki bir çok insan için amaç dükkan yağmalamak
aslında hırsızlık nasıl müsaade ediyorlarsa o kargaşada dükkanlar yağmalanıyor.Türkiyemizi öpüp başımızın üzerine koyalım yok böyle bir memleket.
Zynga, Türk şirketi peak i 1,8 milyar dolara satın almış...
Rakam çok iyi gelsede peak 400 milyon kişinin telefonunda bulunuyor.
Bana göre stratejik bir şirket. Bu tarz şirketlerin satılmasının önüne geçilmesi şart. Abd de mesela böyle bir yasa var.
Zynga ya ver bakalım 100 milyar dolar, veya google a satarlar mı?
Peak, Zynga nın en büyük rakibiydi, rakibin satın aldı. Reklam gelirler, vs derken verdiği parayı çıkarması 3 ay sürmez...
Bu konuyla ilgili devletin yasa çıkarması şart, Abd yine parasını konuşturup mis gibi şirketi bedavaya aldı...
Yemeksepeti gibi bu da ucuza gitti maalesef....
SpaceX bile satılırken, ülkeye satıldı, dışarıya satamazlar.
Peakın 3 te 2 si bebek iken melek yatırımcılar zaten satın alınmıştı .
Onların etkisi vardır tıpkı Yemeksepeti gibi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Melek yatırımcılar dediğiniz fonlar sanırım.
Evet maalesef devlet yazılım sektörüne teşfik vermediği için yabancı fonlar gelip kaynak sağlıyor..
Bizim de bir arkadaş çok iyi bir buluş sağladı, ancak şirketin 3te1 i yabancı fonların.. devlet teşfik vermiyor..
Peak inanılmaz bir şirketti, satılmasına çok üzüldüm..
Devlette umarım yazılımın gücünü anlamıştır.. 400 milyon kullanıcıya ulaşıp, onların tüm tüketim alışkanlıklarını bilmek, kontrolde tutmak... buralara reklam yığılır öylede oldu zaten..
Zynga 1 günde çıkardı parayı abd borsalarında..
Ülkemiz adına çok üzücü.. geçmiş olsun
Aslında bu gücü kısmen anladılar, yakın zamanda 1 milyon yazılımcı sloganıyla başlattıkları bir kampanya vardı..
Umarım gerçekleşir...Yeni bir şirket oluşturup inovatif ürünlerle pazarda yer almak çok kolay değil.Zaman ve emek istiyor.
Açıkcası bende üzüldüm bu şirketin satılmasına, ama bizde dediğiniz o yasaların çıkmasıda çok zor..
Bu ülkede stratejik bir çok şirket yabancılara satıldı, yeterki döviz gelsin.
Halbuki bu tür şirketlere destek (teşvik vs.) verip güçlendirse, orta ve uzun vadede çok daha fazla kazanacağız.
Şirket 3-5 ne ise satılıyor, ilk başta gelen para çok iyi gibi algılanıyor sonra adamlar şirket üzerinden kazançlarını da alıp dışarı götürüyorlar.
Devlet teşvik veriyor birçok alanda ama sınırlı .
5 yıl sanırım bir personel vardı oradan sonra sana kötü gözle bakıyorlar genelde diye duyuyorum senin üstünden teşvik alamadığı için
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Dolar güzel düşüyor
yani
+7000 gap gelsede neşemizi bulsak.
:drunk:
ohhh..
Umarım anlarlar.. çünkü kafa inşaatta maalesef..
İnşaata yapacakları yatırımı şurda yazılıma yapıp mobil oyunlara yüklenseler inanılmaz katma değerli şirket yaratırlar ve uluslararası marka olur...
Peak şirketinin sahibi gurur verdi, ama keşke satmasaydı.. satsa bile bir kısmını keşke. Şirkete ortak oldu anladığım kadarıyla bu da iyi bir nevi...
Bu mobil oyunların amacı, şirketlerin 15-30 yaş arası kitleye ulaşabilmesi..
40-70 yaş arasına televizyondan ulaşır o kitle de pek umurlarında değil... çünkü tüketim pastasında yerleri az..
15-30,yaş arası kitle televizyon izlemiyor.. internetle alakaları var..
Ancak mobil sayesinde bu kitle devamlı günün 6-15 saatini internette geçiriyor..
Bu tür oyunlar sayesinde kitlenin tüketim eğilimini, neye ilgi duyduğunu keşfedip, buna göre reklam alıyor.. bu reklam gelirleri az buz paralar değil.. hem reklam maliyeti düşük, hemde kitlelere üreticiler daha kolay ulaşıyor.. cezbedici tarafı bu..
Abd ise işin bu tarafını düşünüyor.. çok büyüyünce, rakip olmaya başlayınca anında satın alıyor.. stratejileri bu..
Trump dun incil i eline alip poz vermis
Capitalist somuru duzeninin en buyuk dostu dinlerdir
HAKAN AKBAŞ
@hakana
·
1 sa
Bugün ABD’de seçim yapılsa Joe Biden ülkenin 46. başkanı seçilir.Son 48 saatte partinin kalesi eyaletlerden merkez Cumhuriyetçilerle konuştum. Hepsi #Trump’a karşı sandığa gidip rakibine oy vermek istiyor.Ülkede Trump’a karşı büyük bir öfke ve hareket var.Bu daha da artacak
Dow un dusmesinin tek sarti matbaalarin yakilmasi
Ah zenci kardeslerim 50 kere yazdik yakcaginiz yeri bilmiyorsunuz
Fed binalarini matbaalarini yakin bak nasil asil kaos cikiyor :)
James Rickards'ın yeni kitapları tercüme edildi mi? diye bakarken (edilmemiş)
bir site buldum.. ((Bill GATES iblisininde tavsiye ettiği kitapları da aramıştım .Çoğu tercüme edilmemiş.))
Ancak aşağıdaki sitede bu kitaplar,ücretsiz PDF formatında bulunabiliyor.
Günlük 5 kitap indirebilirsiniz.
10 kitap için üyelik ister.
https://b-ok.asia/
https://b-ok.asia/book/3484828/0dee91
Google arama yetersiz kalabiliyor.
Sonuçlar az ve senin profiline,aramana,postalarına göre v.s. sonuç bildiren algoritması var..
Bu aralar aşağıdaki arama motorunu kullanıyorum. Üstelik seni izleyip kenara not etmiyor!!
https://duckduckgo.com/
Gerçekten cok aptal bir millet devlet gitgide ortaya cikiyor yıllarca söyledim burda
Ozgurlukler ulkesi kurumlarin bagimsiz olmasi adalet esitlik dediklerinin sadece hoolywood masallarindan ibaret oldugunu
American ruyası american pastasi :)
Ya burda yillarda fed bagimsiz burasi gibi mi deniyordu :kahkah:
Abi fed ne ya
Fedon var
Adalı şarkıcı
Adam ne bakmış bünyeye ya
Belki 60 var ama safi kas kitlesi ya
Nazar deymesin
Ya fed
İşadamları derneğinin para basan versiyonu
Tarihte 2 kez ipini çekmeye çalıştılardı biri kenedy diğerini 2 yuzyıl evvel bahçede partide zehirledilerdi de
Bu defa fena sıkıştı köşeye
İbb nin bir TL lik mobil helalarından bulamazsa yakın civarda
Altına edebilir
Fikrimi merak edene
Fifti fifti
Centilmence oynıyan kazansın
Ama tabi tabiattaki en güçlü duygu olan korku
Sauron un dağı ardında
Görükmeğe başladı canım
Kesin
Sauron ve büzüklerin efendisi
Tek geçerim ya son ayakta
Plase yok
Varsa da eski taylardan Surbatur:)))
https://eksisozluk.com/sauron--116599
Dun gece yine new york da tum microsoft apple magazalari yakilmis ama nasdag vadelisi yine arti
Dolar göçtü demedim güzel düşüyor dedim. Bakın yazım orada hala...
Persembe gunku cenazeden sonra 1000 teknoloji magazasi yakilacaksa 900 fln gelirse rakam nasdag bu ihtimali fiyatliyor
Asya da görüntü yeşil dow futureler yeşile dönüşmeye başlamış...... güzel güneşli bir gün ......