gentaş çok güzel alım fırsatı vermişti.
Printable View
[QUOTE=dobra;4878908]Yeterince risk almaya cesaret edemeyip alınmayan riskleri göze alanlar, riski göze alamayanların yaşamak istediği hayatı yaşarlar.[/Q
sosyal mesaj olmuş...
turan yolunda önemli bir adım daha...
Son dakika haberine göre, Türkiye ve Özbekistan arasında Askeri Mali İşbirliği Anlaşması imzalandı. Anlaşmaya imza atan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Her alanda ilişkilerimizi geliştirmek için gayret gösteriyoruz. Bunun içinde ticari, ekonomik, sosyal, siyasi ilişkilerle tabii ki askeri ilişkiler de yer alıyor. Bu ilişkilerde çok ciddi gelişmeler sağladık." dedi.
https://www.takvim.com.tr/guncel/202...imzalar-atildi
Ahlatcı Yatırım'ın Şişe Cam hedef fiyatını 7,95 TL olarak öngördü.
Değerlendirmenin ayrıntıları şu şekilde:
"Cam grubunda 1 Ekim tarihi itibariyle gerçekleşen birleşme işlemi sonrasındaki ilk finansallarında 866 milyon TL net kar açıklayan
Şişecam, bu sonuçla geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre net karını
%101 oranında artırdı. (3Ç19 Net Kar: 431 Milyon TL) Açıklanan net kar rakamı 742 milyon TL olan piyasa beklentisinin üzerinde gelirken net kardaki artışta ekonomik aktivitede toparlanma, kur farkı gelirleri ve yatırım faaliyetleri kaynaklı kaydedilen 539 milyon TL’lik gelirin etkili olduğu görülüyor.
Düz cam, otomotiv camları, cam ev eşyası, cam ambalaj, kimyasallar, maden, cam elyaf, enerji ve geri dönüşüm faaliyetleri bulunan şirketin satış gelirleri 3Ç20’de 3Ç19’a göre %26 oranında artarak 4.6 milyar TL’den 5.8 milyar TL’ye yükselirken brüt kar ise aynı dönemde %22 oranında artışla 1.88 milyar TL oldu. (3Ç19 Brüt Kar:
1.54 Milyar TL) Düz cam segmentinin Şişe Cam’ın konsolide gelirleri içindeki payı 3Ç19 döneminde %35 seviyesinden 3Ç20 döneminde %36 seviyesine yükselirken, cam ambalaj ve kimyasallar segmentinin gelirler içindeki payı sırasıyla %27 ve %19 olarak geçtiğimiz yıla paralel gerçekleşti. Cam ev eşyası segmentinin gelirler içindeki payı ise aynı dönemde %16’dan %14’e geriledi.
Artan satış gelirlerine bağlı olarak 3Ç320’de 1.28 milyar TL FVAÖK rakamı elde eden Şişecam geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre FVAÖK rakamını %24 oranında yükseltti. (3Ç19 FVAÖK: 1.02 Milyar TL) Net borç/FVAÖK rasyosu 2,05x seviyesinde bulunan şirketin F/K ve PD/DD çarpanları ise sektör ortalamasına pozitif görünüyor. F/K oranı 8,50x seviyesinde olan (Sektör F/K: 8,86x) Şişecam’ın PD/DD oranı ise 0,75x seyesinde (Sektör PD/DD: 0,81x) bulunuyor. 9,82x 2021T F/K ve 5,18x
2021T FD/FVAÖK çarpanları ile yurtiçi ve yurtdışı benzerleriyle karşılaştırdığımızda SISE payları için 12 aylık periyotta 7,95 TL hedef fiyat öngörüyoruz."
şişe artık
trakya cam+soda+anadolu cam+paşabahçe+ denizli cam.
varsa elinde veri
bu firmaların tarihi zirvelerinde toplam piyasa değerleri ne kadarmış çıkarabilirmisin toprağım
paşabahçe de bistte işlem görmüyordu.
gedzada kademelerde 1'er lot satıcı var, kalav dostumun parası yoktur yardım etmek lazım.:)
neyse konuyu değiştirelim yoksa sopa geliyo :) ... haydi gedza haydi gedza haydiiiii , tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiii....
şişenin kapanışı fena sayılmaz, ağır abidir ömerim, öyle akşam kafanı yastığa koyduğunda yarın tavan olurmu diye hayaller kurdurmaz.
uykunda kaçmaz rahat uyursun.:)
https://www.ensonhaber.com/dunya/abd...ald-trump-onde
orada da anketleri fetoş mu yaptırıyordu? sarı kafa kazanırsa piyasalar rahatlar!
al birini vur ötekine o ayrı şey.
Swapların toplam rezervdeki payı %79'a yükseldi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d64f59e0ec.jpg
https://www.ensonhaber.com/gundem/sa...-istifa-yasagi
durum iç açıcı değil.
Korkmayın piyasadan...çekimser kalmak ,ortalama olmak,sıradan olmak kaybettirecektir..
Volatilite devam etse de zaman mefrumu olmayan paydaşlar yoluna devam edecektir..
Bı kaç gün sıkıntılı süreç devam edecek...relax. saygılar bol kazançlar
craps, pawnstar, thejackalav
Aslında benimkisi kadar zor değildir bu piyasada kazanmak
dün tabana yakın bu günde aşağıdan açan bir çok hissede alım yapılıp yukarıdan verilebilirdi.
olmadıkça öz güvende cesaret de sııfıra indi.
tabi bunu olduktan sonra demesi kolay, olmadan önce yapabilmek hem yürek ister hemde çok çok büyük risktir AMAN HA.
Şunu biliyoruz her tahtanın bir speği vardır ve tahtadaki işlemler cepten cebe fiktif işlemlerdir sizin aldığınız malı tahtaya spek oyunun ve piyasanın kuralları gereği yazmıştır, aldığınız malı görür canını sıkarsanz tahtayı tabana kadar verir ve canınızı yakar.
Bir seferinde galibin olduğu tahtaya bulaştım ozgyo'da
1,55 li rakamlarda malı alınca alış kademelerini 10 kademe sildi aldığım fiyata malı yazdım aldıktan sonra tavanladı ve o tahta o fiyatı bir daha görmeden çift hanelere çok kısa zamanda gitti.
aynısı bera da 2.20 li rakamlarda oldu (berada adam benim aldığım kademeye sadece benim aldığım kadar alış yazıp uzun zaman bekledi, 1 lot daha fazla alış yazmadı, tesadüf de olabilir tabi)
10 kademe senden geri almaya yetmiş. Keşke dayanabilseydin... Ben kaç taban gördüm...
Bu tip hisselerde ya bulaşmayacaksın ya da bulaşıyorsan sonuna kadar asılacaksın...
Galiple 2 defa karşılaştım. Mert ve harbi hareketleri vardı. Dayanmasını bilirsen, meyvesini yersin...
Elimde hâlâ galibe ait bir hisse var... Çok sallıyor ama hâlâ yolumuz bir...
O zaman sabredeceksin, kolay kolay pes etmeyeceksin.
Eğer inanıyorsan sebât edip elinde tutacaksın...
Bu işin kuralı bu...
Oysa sen anladığım kadarı ile çok kolay hisse değiştiriyorsun...
Paran varsa her aşağı düştüğünde fırsat deyip yeniden alacaksın. Yoksa bu alemde dayanmak zor...
Sağolsun Galip abim her sattığında ben aldım. Pes ederim dediği noktada, portföyü 2 'ye katladım. Sonunda o pes etti... Aldı götürdü.
İlk hisseden güzel kazandım. Çok şükür. Aslında satmayacaktım ama Galibin daha iyi hissesini bulup oradan devam ediyorum. Onda da aynı şeyleri yaşadım ama bu kötü günde bile hâlâ %50 kârdayım ve satmaya niyetim yok... Ancak %500 'de belki..
Ne güzel bir müjdedir o söz ..
Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz !
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...69d0755431.jpg
Az sabır başkan
Bu başlık cumhuriyetle barışıktır, cumhuriyetin cumhurdan geldiğini yönetim şeklinin milletin kendi içinden birisini seçerek yönetilmek olduğunun en şuurlu en farkında olan başlıktır.
çakma cumhuriyetçilerden değiliz, ceddiyle barışık olanlardanız.
Herseyden nem kapmayın sn dobra .. Bugün 28 Ekim ve bu sözün söylendiği gün .. Bir çok başlıkta paylaştıgim gibi buradada paylaştım neden hemen nem kapıyorsunuz anlamıyorum , başlığın cumhuriyetle barışık olduğunu söylemenize gerek yok aksi söz konusu bile olamaz zaten ki öyle bir düşüncem hiç olmadı ..
https://www.dw.com/tr/charlie-hebdod...%BC/a-55415185
it oğlu itler.
Mevlid Kandilimiz mübarek olsun...
Nice hayırlara vesile olmasını dilerim...
Eyvallah
Mevlid kandilimiz mübarek olsun
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkesin kandili mübarek olsun.
Hayırlı kandiller dilerim.
Mevlid kandilimiz mübarek olsun, dünyada onun ahlakıyla ahlaklanmayı ahirette ona komşu olmayı allah (cc) bizlere nasib eylesin.
şu mübarek günde gelde zıvanadan çıkma.
polha zaten hesapta var
gentaş çok güzel fırsat vermişti
albarakaya kimbilir belki bu sefer demiştik