düşecekse sebep bulurlar..
ben zirve oluşumunun bitmek üzere olduğunu düşünüyorum..teknik analize göre..
Printable View
sabahki olumsuz düşüncem tersine döndü..adamlar makası kapatıp şortçu toplamış olabilirler. kapanışa kadar ufak bir realize gelmesse YARIN GAPLI YUKARI AÇABİLİR Mİ ACABA??
bist30 bu gün şenlendi ama bu günden itibaren herhangi bir zayıflık trendi bozacaktır..133.000 civarında 2-3 gün zikzaklar dahi 100.000 den gelen trendi bozmaya yetebilir..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik meselesi..
şimdi o deyilde arkadaş şunu düşünmeye başladım arkadaşa bizim apartmanda 8.23 ten garanti aldırdık gecenlerde kendisine 8.37 8.39 satış yap dedim garanti 8.40 kadar cıktı bizin arkadaş dahada cıkacak diye satmadı stoplast olarak kendisine 8.15 olarak söyledim yine satmadı şimdi bana ne yapım diyor gelde budan yak ne diyecegimi şaşırdım sat desem bu sefer cıkar satma desem bu sefer düşer kendisine ben daha önce sana söylemiştim dedim sagolsun laguna abimin bilgilerinden faydalanarak kendisine bilgi vermiştim siz siz olun komşunuzu bir yere bırakın akrabanıza bile şurdan alın demeyin bana bu bir ders olsun ytd
son kaleye kadar gelip ordan döndü...
shortcuların sehpasına tekme vurmaktan vazgecti.
https://i.hizliresim.com/eRAigW.jpg
sabah bir coştu
short olanları patlattı
long olmak isteyenleride yukarıdan mallandırdı
5 saattir aynı terane
abd bu işi bozacak mı bakalım.
ytd.
zayıflamaları gözleyip trend bittiğinde yani, göstergeler sat dediğinde bizde görüntü böyleyken böyle oldu deriz..laf kalabalıklığı yapmadan..
yine biri satıp geri aldı galiba. 117,000 altına giderken yine toparlamayı başardı pala.
AB ülkeleri zirve, toplantı gibi bişey yapacaktı bugünmüydü
Karizma cemal nerede bekliyorum analizini yapsın diye eski günlerdeki gibi :)
117.700 üzeri saatlik barlarda kalamıyor .
Nefesi kuvvetli hoca lazım .:)
Makine ısınıyor jeton atın ahahaha
ykbnk ve kchol an itibarı ile en çok artan iki hisse.. haber göremedim..gerekmiyor ama yine de bir nedeni olaiblir..
Dow 26.300 e otur bekle bak biz 117.400 e oturduk sonra sen 26.600 e biz 119.500 e durmak yok yola devam.
bu makas ne zaman kapanır sizce. Bankacılık mı sinai endekse gider yoksa sınaimi bankacılıga.
Veya yeni normal bu böylemi gider dersiniz?
https://i.hizliresim.com/OufV2O.jpg
Sasa 3 senedir sürekli yükseliyo , böyle bir hisse bulsan kralsın ömür boyu...
https://i.imgyukle.com/2020/07/13/SSs9AR.png
dolar/tl nin bir aydır sabit gidişatını gösteren bir grafik.. merkez nasıl yapıyorsa artık (tahminlerimiz var!) resmen sabit tutmuş..bakalım neler olacak..
Avrupa Birliği Dış İlişkiler Konseyi Türkiye özel gündemiyle toplandı:
Çok pahalı borsamız var ya bankalar dışında ucuz hisse bulamıyorum , mesleğim bu olduğu için zoraki al-sat yapıyorum , dünyanın en sağlam borsası olmanın bu sıkıntılarıda var işte...
endeks 30..
30 tane farklı şirket.. 10-15 farklı sektör..
ama bir tane bile eksi kagıt yok.. bunu başaran iradeye bravo..
abd sakin bugündemi es geçecekler acaba?
ytd.
Dünyanın en zenginleri arasında yer alan 83 kişi, ortak bir mektup yazarak hükümetlerden zenginlere yönelik vergilerin artırılmasını istedi
Sistemin ne kadar iğrenç olduğunun ve halkın seçtiği siyasetçilerin ne mal olduğunun belgesidir bu.