Üstad geldim :)
Printable View
Üstad geldim :)
Üstad SAMAT agresifleşecek herhalde :)
Üstad ITTFH FLAP iyi gitti helalin var :)
Aksue dediğini hatırlıyorum.
Son olarak AGYO hakkında teknik yorum yapar mısın?
elimden geldiğince yapayım bu arada yazdığım hisseleri güzel takip ediyorsun bu hisseler üzerindeki tekniğimi öngörümü taktiğimi görebilirsin hatta bir sistemde kurabilirsin birleştirerek :) 4 haftadır aynı bantta sıkışmış günlük sıkışmanın sonlarında belki yarın günlük patlayabilir en geç çarşamba YTD
Tıre nin tireni kalkmak üzere gardan son yolcusu olarak ben bir ayağımı attım öbür ayağımı yarın atarım :):) ytd
Üstad tirede dalgalanan bayrak formasyonu var herhalde :)
Hocam yggyo görüşünüz devam ediyormu.
İyi geceler Çelik hocam MTRYO ve MİPAZ ile yorumunuz ne olur.
Yarın... Glyho .tire.haftalık listemde olan gözde takip edilir ytd
Değerli kardeşim. Yazdiklarimi Hocamızın bilgisine sunuyorum yanlış bilgimi düzeltir diye.SMART için Haftalikta düşeni kırmış. Artık destek 8.42.olmalı. 9.34 te bir direnç gözüküyor. Öğrenmek için çaba sarfediyoruz.Sermayeyi bitirdikten sonra öğrenme gayreti bir mecburiyet oldu. Ne kadar beceririz onuda bilmiyorum. Hocamıza iyi bir öğrenci olabilmenin gayreti içindeyim. Allah hepinizden razı olsun kardeşim
Fm Çelik çomak
Bu günkü Asuzu için ne dersiniz
Tşk
Cümleten iyi geceler
Hayırlı geceler herkese...
Iyi geceler hocam...Skbnk hakkinda ne diyorsunuz.Hisse çok sıkışmadımı
İyi geceler hocam. YATAS VE NETAŞ gözüme güzel gözüküyorlar. Nedersiniz?
Ostim ide fazla dillendirmesek daha iyi olmaz mı?
Tesekkurlerçelik hocamhakkaten harika bir kisiliğiniz var. Yeri geliyor insanlar allahın selamını almıyor. Bizle işiniz olmadığı halde muhatab alıyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin
Sevgili kardeşim ben daha yeni öğrenmek için çaba sarfediyoruz. Hocamız burdayken haddime değil teknikten bahsetmek. Sadece acemi biri olarak baktığımda RSI GÜNLÜKTE VE HAFTALİKTA aşırı alımda daha dikkatli olmak gerek. Evet hacım mükemmel yükselişi desteklemiş ama RSI GÜNLÜKTE 83 LERDE. Temkinli olmak lazım. Eğer işlem yapılacaksa mutlaka yakın stop seviyesi belirleyin. Hocamın affına sığınarak fikrimi beyan ettim o doğrusunu söyleyecek inşaallah.
üstad iyi günler.
ben otokar bfren ve doktayı soracaktım acizane.eğer inceleyebilirsen.
teşekkürler...
Hayırlı sabahlar Hocam. Az olan sermayeyi üç hisseye bölerek orta vade için karar verdik .Zaman buldukça gözüme güzel gözüken hisseleri burda sizin bilginize sunarken kendi bilgimi teyit etmek ve güzel bir durum varsada birileri faydalanır diye yazıyorum . Umarım haddimi aşmiyorum. SİLVR Günlükte ve Haftalikta güzel dururken yeni bir trend başlangıcı içinde olabilir mi?
Herkese bol kazanclar
Tborgta Ben 1 lot satmadim daha hedefgslerin tamamini bugun verdim hisse ucuz ancak cok konusuluyor rahatsiz olmaya basladim ...
dun hayatimda ilk defa teknik ile hisse aldim (rtalb) bilanco vs bakmadan 50 gunluk ortalamadan doner diye hep oradan tepki vermis ondada yaklasik 1.000 tl zararim var Allahtan az almisim ( bana akil parasi oldu ) herkese bol kazanclar SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tuborg, Bryat, Alcar sahip olduğum hisseler, daha iyi yerlere gideceğini düşünüyorum takipte kalmakta fayda var.