şimdiden amerikan hastanesinin internet sitesinden randevu talep edebilirsin, online işlemlerden ...
Printable View
şimdiden amerikan hastanesinin internet sitesinden randevu talep edebilirsin, online işlemlerden ...
nerde bu adam ? soru sordu gitti
Bende renk körüymüşüm Almanya’da kaynak inspektorlugu sertıfıkası alma aşamasında 40 yaşındayken ogrendim.erkeklerde doğuştan gelem ozellık.katdesımdede var.Tedavısı yok.Uzun yıllar kaynakcılık yaptığımdan ilerlemiş bnmki.tupü biten renkli tv GB görüyorum.kırmızıyla yeşilin geçiş kontrast larımı secemiyorum.Ozel kromat kaplı gözlükle normal görüyorum.
Trumpun son golü
Amy Coney Barrett: ABD'de Yüksek Mahkeme'ye atanan yargıç Beyaz Saray'da yemin ederek göreve başladı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
8.1089 vurdu çekti.
Nihat Sırdar
@nihatsirdar
Doların yükselişini Azerbaycan'ın Ermenistan karşısındaki başarısına bağlayan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan "Azerbaycan ilerledikçe, ülkemize dolar ile saldırıyorlar" demiş.
Sizce #DolarınArtışınınSebebi nedir acaba?
Şey 8.11'e güncellenmiş
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8.1349 vurdu çekti.
Ortanca şey %4 prim yaparsa çift hanelere varacak.
Alamancıların keyifler yerinde.
birilerinin piyasadan rahat çıkması için harcanan 100 milyar dolarcıklar (6.85), gelen dxy rallisi ve varlık fiyatlarında gazı alma dönemi ( 2 dönem 2028'e kadar biden + kamala harris demokratlar dönemi ), elimizde de artık bir şey kalmadı sonuçta, malesef dolar/tl 12-13 arası artık dengelenir, elliotçuların 5. dalga dediği yerin sonu olur gibi gözüküyor.
8.1439 vurdu çekti.
AVON: MARKAMIZIN FRANSIZ DEVLETI ILE BIR BAGI OLMAYIP FRANSA'DA OPERASYONU DAHI BULUNMAMAKTADIR
11:02
Satılanların geri alma telafisi yok.
8.20 ler yeni aşılmaması gereken yer olarak görülecek ve savunulmaya çalışılacak
8.1529 vurdu çekti.
5,15'lerde verilen faiz devam etseydi bu seviyeleri belki de hiç görmeyecekti, o zaman ipin ucu kaçırıldı, hadi onu geçtim bir ara 5,80'lerde de epey dinlendi orada da müdahale edilebilirdi, ertelendikçe, faiz enflasyona neden oluyor dendikçe, buraya kadar geldik, bence ip falan kalmadı koptu, bundan sonrası meçhul.
Alıntı:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken faiz ve enflasyon açıklaması!
EKONOMİ HABERLERİ
| 06.01.2020 05:47 |
Son Güncelleme
06.01.2020 05:47
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınında soruları yanıtladı. Daha önceki sistemde Merkez Bankası Başkanını görevden alma yetkisinin olmadığını ifade eden Erdoğan, "Çok kısa zamanda 2019 yılı içerisinde faizi düşürdük. Düşürdükçe de neredeyse tek haneli rakamı yokladı. 2020'de tek haneli rakama faiz de enflasyon da gelecek. Bu neyi getirecek? Bu bir yatırımı getirecek. Ciddi manada yatırımlar artacak." dedi.
"Hatırlıyor musunuz? 2008 ekonomik krizi olduğu zaman ben bir çıkış yapmıştım. Demiştim ki, 'Bu kriz bizi teğet geçer.' Şu anda parti kurma çalışması yapan bazı arkadaşlar var ya onlar da o zaman benim yanımda olanlar bana karşı çıkmışlardı. 'Yok şöyledir, yok böyledir.' Niye? Çünkü talimatı IMF'den alıyorlardı. İnandığımı ben de kararlı bir şekilde sürdürdüm. Böyle bir noktadaydılar. Zaten onlar faizciydi. Ben faizlerin devamlı düşürülmesini istiyordum. Niye? Ortada bir gerçek var. Yüzde 63 politika faiziyle Türkiye'yi devraldık. Yüzde 63'ten aldık ve faizi 4,6'ya kadar indirdik, bunu indirdiğimiz zaman enflasyon da 6,5-7'ye falan gelmişti. Çünkü benim alanım da ekonomi. İnancım şu, sebep netice ilişkisi. Faiz sebeptir, enflasyon neticedir ve doğru orantılıdır. Faizi düşürdükçe, enflasyon da düşer. Ters orantılı değildir. Benim tezim hala budur. Olay öyle domates, patates meselesi falan değil. Bunların hepsi hikaye. Onlar yan meseleler."
çarşamba yarım gün mü?
perşembe tatil mi?
olsun...
Şey sürtünmesiz ortamda 8.93 formasyon hedefine gidecek gözüküyor
Grafik istemeyin atamam teknik analiz bilenler görür dediğimi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
8.18'den girdim...
Ya nasip, ya kısmet...
Kazandırmayacak olsa aldırmaz...
Markete koştum....kısa surede bozulmayacak ne varsa aldim...
Maksat ökönömi canlansın...piyasa hareketlensin....
8.16 geldi...
Ne oldu şimdi ?...Hazır paradanda oldunuz 6.80'de yüklendiniz doları frenlemek için,100 milyar dolardan fazla para harcadınız,şimdi 8 üstüne attı gırtlağa kadar gömüldünüz hareket edemiyorsunuz,ha şu Suriyelilere verdiğiniz dolarları siz çok ararsınız,olmazsa bi 40 daha veririz diyordunuz,kasada vamı dolar,1980 öncesi 70 cente muhtaçtı bu ülke ve ondan çok kötü durumdasınız,o zamanlar tek bir yer satılmadıydı buda ülkenin kazancıydı,gerçekten yazık bu ülkeye,düzelteceğiz diye geldiniz dümdüz ettiniz herşeyi,gitmede gidemiyorsunuz yargılanırız diye,ama korkunun ölüme çaresi yoktur.
Tutmazsa buralar ,39 larda severler...
Kıt olan şeyi nasıl düşürecrkler oda muamma...
Tlref hala 14,xx
https://invst.ly/slopj
https://www.kamubulteni.com/images/h...8000_48e83.jpg
Nerde kalmıştık.!!!!!??????
Crash Tüm HIZIYLA otobanda.!!!!:oleyo:
Kontrollü rekabetçi kur politikası bence en doğru politika.
2018 in aksine tatlı tatlı yükseliş olmalı, reel sektörün dengelerini bozmadan bu şekilde yavaşça...
abd seçimleri aynı gece sonuçlanmazsa... XX