Bir ekonomi programı sunulmuş bir yol haritası olmadan yabancı inanmaz bu tür şeylere ama
var bir gariplik yabancı varsa hakikaten piyasada.
Printable View
Bir ekonomi programı sunulmuş bir yol haritası olmadan yabancı inanmaz bu tür şeylere ama
var bir gariplik yabancı varsa hakikaten piyasada.
Hisse senedi hızında hareketler dövizde gerçekleştiğinde tüm karı realize ederim. Son kalan pozisyonlar 7.70 te kapandı. 19 Kasım sonrası 8 TL üzerine atak gerçekleştirirse pozisyonlarımı tekrar inşaa edip dolartl açığa satış maliyetlerimi 9.5tl taşımaya çalışacağım. Satış fırsatı vermezse sağlık olsun dolarnan maaş alanlar düşünsün.
amerikada ennflazyon olmuyor fedistan.
gönder 3-4 tril dolar daha. belki %2 yi bulursun. :he:
bır tavan bıle yapamadılar bankaları... tırt cıktılar...
Bu forumda gerçekten parasını değer kaybetmeden tasarrufa yönlendireceğini araştıran bilgi ihtiyacı olan bir çok kişi var , zamanında onlar için yazıyodum ama itibarlar gelmeyince vakitsizlikle de alakalı ben de kestim yorumlarımı.
Bundan 4-5 yıl kadar önce yine bu forumda bi arkadaş ile tartışmıştık ben portföy yönetimini beceremeyenler için 2015 yılı itibariyle en iyi yatırım BES bu devletin sunduğu harika bir fırsat demiştim, o da BES ten bi cacık olmaz demişti.
Şimdi aşağıdaki tablo da 2015 yılı ocak itibari ile BES e katılıp (devlet katkısını tam alabilmek için) her ay asgari ücret üzerinden katkı yatıran bir vatandaşın bugün itibari ile (ortalama geçen süre 70 ay) ulaştığı rakam ve getiriyi sunuyorum. Geçen sürede portföy dağılım oranı ortalama % 25 Altın, % 25 Döviz, % 25 Mevduat, % 25 Hisse şeklindedir.
Bu iyi bir yatırım olmuşmudur , olmamışmıdır daha iyi ne olabilir di , buyrun yorumlayın bakalım. Yatırım Tavsiyesi Değildir...
[IMG].https://i.hizliresim.com/P3S3dG.jpg[/IMG]
jiggy asrın liderimiz dövizinizi satın demişti... sen halen döviz hikayesi anlatıyorsun çok yazık...
144............146 arası konsolıde oluyor....yukarda 146.300...............asagıda 144 ......haftaya nereye gıderse.....poz ısrarı yapmanın anlamı yok
Takip edenler biliyor biz orta uzun vade yatırımcıyız ve her dediğimizin arkasındayız , hata yaptığımız zaman da çıkıp olmadı yanıldık demeyi de biliriz. Burda çıkıp şöyle kavurduk böyle çevirdik diyenlerin çoğu sallabaş, at yalanı seveyim in*****. Ekstreyi hareketi adam gibi koyanlara sözümüz meclisden dışarı tabii ki.
daha fazla yardım
daha fazla destek
daha fazla tril dolar
Borsa bu, olur böyle şeyler, bazen hiçbişey bazAn herbişeyler..
Benim ekstre senin i$ine yaRaR yani öle mi ? Hmm.. Süpersin, gel beklerim.
"Türkiye konusunda da Washington'un ortak bir görüş olduğuna işaret eden Zakheim, "Türkiye konusunda iki partide ortak bir görüş hakim ve bu hiç de dostça değil. Demokratlar arasında insan hakları konusunda Türkiye'ye karşı kötü bir algı var. Diğer taraftan Cumhuriyetçilerde ise S-400 alımı gibi Rusya ile ilişkiler konusunda negatif bir görüş söz konusudur." dedi."
marj yaratmak gerek... :) bahara da adalet bakanı olursa dostluğu! görelim...
direk bizi hedef alıyorlar deriz.. hatta demeyiz öyle olur...
13.11.2020 18:00:21 abd'de michigan ünv. Ay ortası beklenti endeksi kasım'da: 71.3 (beklenti: 78.6 önceki:7 9.2)
13.11.2020 18:00:15 abd'de michigan ünv. Ay ortası cari durum endeksi kasım'da: 85.8 (beklenti: 87.5 önceki: 85.9)
13.11.2020 18:00:06 abd'de michigan ünv. Ay ortası güven endeksi kasım'da: 77.0 (beklenti: 82.0 önceki: 81.8)
13.11.2020 18:00:04 abd'de michigan ünv. Ay ortası beklenti endeksi kasım'da:71.3 (beklenti:78.6 önceki:79.2)
bu ABD ne zaman kapanacaktı yav.. Biden in covid danışmanı teklif etmiş yaa..
artık rekor yazlıarı birkaç gün gider böyle..
SPOT TÜM kapanış
https://i.hizliresim.com/3Kt7Uv.png
Merkezin dolar short kontratlar fenaa kar yazdı, tarih tekerrürden ibaret, badem sevmeyenlerin anektarlarını aldılar yine öğrenecekler bu işleri :bravo:
Dow’a basan da kim oLa ki, babayiğit mi bakalım..
Aralık gibi Corona kapanmalari Avrupa da baslayabilir.. Corona patlamış gidiyor..
Asi muhabbetine mehteri verdiler emme ortada asi yok..
Dow teorisi hacı..
Trump ülkeyi kapatmaya karşıydı. Şimdi seçilemedi ise kapar mi soru işareti..
ABD korona rekor kırıyor.
banka faiz 15
tlref 14.75
10 yillik 14 den 12 ye düştü...
20yapin anliyim...
Ben diyelimki
palanın acanıyım.
ve diyelim ki
sizi şort algısında tutmak istiyorum.
iki şekilde yapabilirim,
problemleri sayar dökerim bu birinci klasik yol.
ikincisi bunu kişiselleştiririm,
yani şort algısında olanlara sararım,
vururum gırbacı vururum gırbacı, adam lönk olacaksa bile olamaz.
kendi kendine ihanet etmiş gibi olur bilinç altı.
Hasılı, derin nefes alın ve rakamları takip edin.
inatlaşmasın, dalşmanın zararı var, faydası yok.
bence tahriplere gelmeyin. :he:
badem ciklerinizi alırlar.
dimedi dime ibrahim. :he:
Nerede benimki bugun yazmış yine olacakları 2 kişi görüyor diyor , yavrucum twiterda takip ettiğin temel ve teknik analizcilerin yazdıklarını gelip burada kendi fikrinmiş gibi anlatma ,Sen gördüğün grafı okumayı bilmeyen kişisin.:)
bu katarlılar manyak sanırım...
6.x olacak
nebiçim longlamışsınız
el insaf..
anahtarı bırakacaklar
8-13 dönemi
https://i.hizliresim.com/aI2s5X.jpg