gözönünde olsun. öyle bir yerde durdu ki . bankaları dengeleyebilir.
https://i.hizliresim.com/7yf4z43.jpg
Printable View
gözönünde olsun. öyle bir yerde durdu ki . bankaları dengeleyebilir.
https://i.hizliresim.com/7yf4z43.jpg
O kadar ağır o kadar zor durumlarda kaldım ki. Biri alkollü kaza yapıp anahtarı arabanın üstünde bırakıp kaçmış. Biri hastabakici olarak üniversite hastanesine kattım habersiz nöbetine gelmedi birim sorumlusu akşam üstü aradi senin adam işe gelmedi diye. Öğrenci iken okuldaki arkadaşlara anket şirketine kefil oldum. Bunlar promosyonlari hediyeleri eş dost dağıtıp anketleri çöpe atmış. Başhekim o anket şirketinin kardeşiymis. Az kaldı okuldan dolandırıcı diye atılıyordum. Sümüklü çocuk abi abi diye peşimden koşar bir öğün yemek için. bu gün doçent olmuş acayp tavır içinde. okulun karşısında ki kafeteryaya karni aç parası olmayana yemeği ver benim hesaba yaz demiştim. Kafeterya sahibi beni çağırdı sen bunlara böyle bakıyorsun onlarda parti yapıp kerizin hesaba yaz demişler adamın bile zoruna gitmiş. Ben hiç bir şekilde menfaat istemiyorum insan olsun yeter ben bunların karşılığını ahirette bile olsa alırım. Totos eskiden abi derdi yaşı küçük benden adam olmuş ismimle hitap ediyor. İçim doldu kafayı yiyecem çok ağrıma gitti.
Kusura bakmayın içim çok dolu çok zoruma gitti. Birine anlatmaz yazmasam delirecem.
petrol up..bu burda durmaz..haftanın koşanı adayı. ytd
https://i.hizliresim.com/7mglpwv.jpg
Beş on sene her hafta mangal yaptım asalaklara adam sen eskiden böyle değildin zayıflamışsin diyor. Hanim hizmetçi gibi hizmet etti ben yedirdim. Kafayı oynatacağım.
Kısmetse abi neden olmasın malum rahatsızlığınız var..az biraz şu hastalık dinsin neden olmasın.. malûm riskli taraftayız..
Buyrun gelin siz benim çayımı için..
İyi niyetli olan herkese teşekkürler..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaşınız benden büyük haddim olmayarak net birşey söyleyeyim..
Siz hiç birşey kaybetmediniz..
Taş yerinde ağırdır..
Teferruata gerek yokM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kekik yağı ile tanıştırdığım insanlarin hepsi teşekkür etti. İki yıldır bizde covid 0
Özelden atınız hocam..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatta geçen udi hindinin yağının olduğunu öğrendim. Boğaz ağrısı enfeksiyonu için en etkili yöntem bu. Özellikle çocuklar için
Kekik yağı içerisinde aynı zamanda covid tedavisinde kullanılan carvacrol var %70 oranında. İlaç sektörü istemiyor sanırım bir kez haber yaptilar arkası gelmedi.
Kekik yağından bir Damla gargara yaparak içmek hem boğaz enfeksiyonu için hem kovid için koruyucudur. Koklamak akciğeri temizler. Kanserden korunma için de kekik yağı etkili.
Google den kekik yağı carvacrol covid diye arayın bakın
Üstad
senin yaptığın iyiliklerin belkide 100 katından fazlasını cebimden binlerce tl harcayarak yapıyorum
daha yeni okullar açılırken yaklaşık 700 öğrenciye giyim,krtasiye,bilgisayar ve burs yardımı yaptım
senin dediğin gibi içlerinde mutlaka hak etmeyenler oluyor
ama pire içinde yorgan yakılmaz
biz iyilik yapmaya devam edelim
yüce rabbim incir çekirdeği kadarda olsa yapılan tüm bağışlarımızı kabul eylesin
kal sağlıcakla
Karahindibağ değil mi oM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abiler öncelikle kovid için kekik yağıni. Bıyığı sakalı olan varsa parmağınla şişenin deliğine koy alt üst yapıp elindeki bulaşığı (yarım damla kadar) sakala bıyığa cilde temas ettirmeden sürülür. Sakal bıyık yoksa maskenin nefes alma bölgesine kapaktaki bulaşık kadar dışardan sür. Çok sürerseniz nefes zor olur. Arada maskeyi aşağı indirsen bile o koku Yeter. Gittiğin her yerde o koku dışardan alınır. Bu akciğeri de temizler. Çok fazla insan ile temas edip eve girmeden önce bir damla kekik yağı ni gargara yaparak bol suyla yut yada gargara yaparak tükür. Yutulduğunda daha etkili. Burundan da kokla. Evdeki toplu oturmada kaynamış suya iki üç damla kekik yağı koyun buharı ile ortamı dezenfekte eder bulaşığı önler. Kekik yağı çok keskin bir yağ kaşıkla içilmez her ne yaparsan bir damla yeter. Her gün içmeyin yutmayın gargara yaparak tükürün. Dış ağrısına bir pamuga bir iki damla kekik yağı koyun sadece ağrıyan dişin üstüne koyun. Bir iki seferde ağrı enfeksiyon geçer.
abi bende başarı ne onu sorun derken bunu kast ettim.
yani senin için başarı ne ?
ömrü hayatında grafik dahi görmemiş birinin coinden voleyi vurması başarı değil !! idda- loto vs çıkması gibi birşey.
ama kazanmış mı ?
kazanmış bitti.
başarılı olmak başka konu. yani en büyük fon yöneticileri senelik %20 üzerinde büyüdümü kendilerini başarılı görüyor olmasının bir nedeni var.
%20 . yaw tr de faize koy zaten % 20 . başarı mı şimdi bu değil.
önemli olan gerçekten kendini tanımak yatırımcı kimliğini tanımak.
insanın bu kimlite kendini gerçekleşirmesi içinde önce kendinisini iyi tanıması lazım . öngörüsü tutması lazım.
mesele milyonlar kazanmak değil. sonuçta 100 milyonu olan kişi 1 milyon kazanması marifet değil.
öngörü başarı ile en çok ilintili olan şey
öngörüde bulursun az veya çok yüksek paran vardır ben dersin düşüş bekliyorum hisseler benim alabileceğim bölgelerde değil ucuzlamasını beklersin aklıa mantığına yatmıyordur çünkü dipten % 800 yükselmiş hisseyi almak. az beklersin çok beklersin ama olurs beklentin doğrultusunda fiyatlar gerçekleşip o bahsettiğin hisseleri ucuzdan toplayıp sonra yüksek karla satabiliyorsan evet başarmısındır. burda paranın azlığı çokluğu önemli değil.
hayır o kolesterolü düşürür. Bu toz halinde hindistan kökenli bir ağacın dalı. Bunun tozu çocuklar yada büyüklerin kullanımına aç olması sebebini zordu yağı daha kolay olur ben kekik yağı kullandığım için hiç kullanmadım ama kardeşim çocuklara çok iyi kolay olduğum söyledi udihindi yağı icin.
Bende antibiyotik sıfır artık. Sadece hastane de olanlar kaldı. Hatta prostatit için damar yolu ile tedavi ile mesaneye verme arasında dağlar kadar fark var. Çok geç oldu ama mesaneye vererek üç beş günde geçiyor. Bir ay damardan aldım geçmedi. Şuan prostatit ile ilgili literatürde olmayan tedavi uyguluyorum az kaldı bir umut olacak
Prostatit enfeksiyonu için tıp dünyası çok aciz. Daha 20 li yaşlarda intihar düşünüyor çocuklar
Bir kanser kaldı onu da yakında buluruz. O dediğim maddeyi tam uygulama için onu araştırıyorum
Şu durumda sağlık gibi hazine yok. İnsanın sahip olup değerini bilmediği
az önce sigara içiyim diye terasa çıktım gökyüzüne bakınca yine tüylerim diken diken oldu dayanamadım içeri girdim :he:
insanın veya ömrünün veya canının hiç bir değeri yok . o senin ona yüklediğin şey sadece.. jayponyaya atom bombası atıldığnda 140 bin kişi anında öldü. kudaktaki bebek dahil. hatta doğmamış olanlar bile.
onların değeri yokmuydu
burdaki bilinmezlik ne ? gökyüzüne bakıyorsun evren sana bakıyor. karanlığa yeterince uzun bakarsan o da sana bakıyor bir süre sonra. bilim insanları kaçkere uzaya gitmiş senelerce on senelerce incelemişler sadece jupiterin bile dünyaya bir meteor çarpmasın diye kendini kaç kere feda etmiş. hepsinin izleri var. mavi bilye gibi görünmesinin nedeni o hepsi çarpışmadan sağ çıkıp diğerlerinin üzerinde bıraktığı gaz bulutlarının eseri..4.5milyar yıl boyunca. kahverengi ve mavi görünmesinin nedeni o.
bu kadar değersiz ise insanlar . canlılar..
bunca aksiyon ne ? ne için.
Son sayfalarda ne guzel yazilar dönmüş. Kaleminize , yüreğinize sağlık.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında kazanan yok.
Ya matrix in içinde, ya da helografik evrendeyiz.
Belki uçuk bir düşünce olabilir.
Fakat son günlerde hissettiğim bu...
Garip bir durum.
Saygılar
https://twitter.com/iriscibre/status...478614017?s=19
"Ey oğlum, yaptığın iş gerçekten bir hardal tanesi ağırlığında olsa da, bu, ister bir kaya parçasında ya da göklerde veya yerin derinliklerinde de bulunsa bile, Allah onu getirir açığa çıkarır. Şüphesiz Allah, latif olandır, herşeyden haberdardır."
Lokman Suresi, 16. ayet
Allah kabul etsin.
Uzun süredir dünyayı esir alan ilaç, aşı sanayiinin amacı bilimi dogmalaştırarak ürettiklerini insanlığa yutturması, medyayla işbirliği halinde vahşi salgın, çok olümcül virüs gibi propagandalarla korku pompalayıp parasına para, gücüne güç katmasıdır. Bunun karşısında Kekik yağı, Udi hindi yağı, çorek otu gibi birçok şifalı bitki ve gıdaların asla gündeme gelmesini istemez. Binlerce yıldır oluşan geleneksel tıbdan (ki bunlardan bazısı peygamberin de teşviğiyle Tıbb-ı Nebevi adıyla hayatımıza girmiştir) kesinlikle faydalanmak gerekir. 6 ay evvel Udi hindi yağının yasaklanması sosyal medya gündemine gelmesiyle bu şifalı yağı bilmeyen binlerce insanın oğrenip kullanmasına sebep oldu. Burada da sn. ayasofya gündeme getirip belki birkaç kişinin faydalanmasına vesile olmuş, tebrikler.
Arkadaşlar
Geçen hafta içerisinde kafada Abd hazine tahvillerine long poz açma fikrim oluştu.
Burada da konuyu artısı ve eksisi ile konuşsak hepimize faydası olur gibi geldi bana.
Henüz işleme başlamadım.
Neden böyle bir düşünce oluştu
Bana göre vadeli piyasalarda para kazanma anca trend ile oluyor.
Yatay piyasa da ise kendi adıma aldığım genelde gidiyor.
En iyi trend nerede olur.
İşte bunu düşünürken Abd hazine tahvilleri aklıma geldi.
Aradım kuruma sordum
10 yıllığın Kodu znz1
1690 usd başlangiç teminatı
100 bin usd poz büyüklüğü
Chicago borsası üzerinden oluyor
Şimdi Gelelim nedenine ve trend konusuna.
Hiçbir enstrüman da şhortdan % 100 para kazanılmaz.
Çünkü sıfıra inmesi lazım.
Ama longdan bu mümkün.
Özellikle hisse longlar da bu oluyor.
Yada coinlerde
Önümüzdeki dönemde Sn Deniz hocanın da yazdığı gibi Abd faizleri beklenenden önce artacak.
Son hafta zaten fed kararı sonrası % 10 gibi arttı.
Bana göre 2022 mayıs haziran ayına kadar % 100 artma ihtimali var.
Yanı % 3 lere gelebilir.
Her ne kadar şuan fed üyeleri 2022 sonuna doğru faiz artışı öngörüleri varsa da.
Bu faiz artış olayı 2022 ilk çeyrekte başlar. Yada 2. Çeyrek
O nedenle
Abd tahvil faizleri artık yükselişe trend olarak başladı veya başlıyor bence
Buna long pozisyon açma fikri bana güzel geldi.
Ne Dersiniz
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeri gelmişken sağlık ile ilgili bir kaç önemli paylaşımda bulunayım. Kolesterol için karahindiba bunu çay gibi demleyip aç karnına için. Ayrıca alıç sirkesini de ılık suyla bir kaşık için. Alıç sirkesi kandaki oksijen miktarını artırır. Aynı zamanda da damarları kolesterol den temizler. Alıç sirkesi konusundaki kardiyolog arkadaşim bana söylediği Osmanlı dan beri sirke üretim yapan bir aile şirketi Niğde içmeli köyünde üretilen Nahita marka iki yıl meşe küpünde demlenmiş olanı. Arkadaşım bunu kullanıyor ve beş kat merdiveni soluksuz çıkıyor. Sabah koşusu yapanlar spor yapanlar ağır iş temposunda çalışanlar bunu içsin çünkü bu zayıflatmanin yanı sıra kandaki oksijen miktarını artırıp kalp krizi geçirme ihtimalini azaltıyor. Sağlıcakla kalın.
Çok teşekkürler sayın Ayasofya..
Sana zahmet udi hindi nasıl.kullacagız çocuğa..bunu bir danışırmısın akrabana..
Yoksa çocuğu geniz eti ameliyatı ettirecem..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Ayasofya 2005
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sarimsak doğal bir antibiyotik bunun yanında saçların dökülmesini azaltır saçları siyahlastirir. Bunun için suda haşlanmış bir baş sarımsağı aç karnına yemek yeterli bir hafta. Bu aynı zamanda kanserden korunmak için de gerekli. Yılda iki kez yapılması gerekir. Doğal E vitamini olarak Ruşeyn öneririm. Basur için incir yemek zeytin yemek faydalı bu konuda sıkıntısı olan özel den yazsin çok kolay bir tedavi yöntemi söylerim. Elma demir içeren bir meyve yegane meyve. Prostat için dere kenarından Haziran ayında toplanmış gölgede kurutulmuş kirkkilit otunu çay gibi demleyip için süper etkili. Kadınlardan sık görülen vajen yarası için gümüş suyunu vajen içine sıkmak biraz bekletme tedavi ediyor. Yine kadınlarda vajende pis kokulu mantar enfeksiyonu için sulandırılmış elma yada üzüm sirkesiyle vajeni yıkamak çok çabuk iyileşme sağlar. Uçuk için üzerine saf bal sürmek çok etkilidir. Kabızlık sorunu yaşayanlar zeytin elma incir ve kara mürdüm erigi yemek çok etkili. Nasır astım bronşit vs olanlar da özelden yazarlarsa email adresine gönderirim. Sağlıklı günler dilerim.
Sinüzit, geniz akıntısı, burunda yada başka bir yerinde polip (et) olanlar. Sivilce basur, nasır, kolesterol, astım bronşit, vajen yarası, vajen de mantar, boğaz enfeksiyonu, ağız kokusu, kanser önleyici, saç dökülmesi kansızlık bildiğim tedaviler. Ula birazdan medvig ceza verecek forumu sağlık sorunları formuna çevirdiniz diye
Kardeşlerim evde ufak çocuk bebeğiniz varsa uyuduğu yastığın temas etmeyeceği yere bir damla kekik yağı dökün o nefes aldıkça grip nezle bronşit hırıltı boğaz enfeksiyonu bunlar geçer
Sn. Ayasofya 2005
Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Çok bilmiş gibi görmeyin beni. 1995 den beri uçurumun kenarında geziyorum. İlk hepatit c ile tanıştım üç senede temizlendi. O günden bu yana okuduğum bitkisel tedavi yöntemleri kaç tane meydan larus eder. Açıkca söyleyeyim şuan hekim arkadaşlar dan arayıp tedavi ile hakkında bilgi isteyen var. Hastalık konusunda zirvedeyim ilaç bitti artık. Literatürde olmayan tedavi uyguluyorum. Zaten başka da bir seçenek yok. Bu arada tesadüfen de olsa bilgilere ulaşıyorum benim gibi çaresiz arkadaşlara yardımcı oluyorum.