KISACA
Davul kimdeyse, tokmak ondadır.
Printable View
Erdoğan yine sabır istedi, ekonomik krizi aç gözü doymazlar’a bağladı
https://www.diken.com.tr/erdogan-sab...zlara-bagladi/
İnsan bu kadar kendisini ele verirmi,resmen kendisini tarif ediyor:he:
https://pbs.twimg.com/media/FYS6_c0X0AIDkdV.jpg
:whistling:
Dünya Sağlık Örgütü, maymun çiçeği virüsü ile ilgili "Küresel Acil Durum" ilan etti.
As of Friday, New York City had logged 839 monkeypox cases, nearly all of them in men who have sex with men
Koronavirus
Komunavirus
Hominavirus
"o" kullanamadim reyciss, bigot vs. damgasi yememek icin. Muahahaha.
Abd, Ukrayna 'ya uzun menzilli füze (300 km)vermeyecekmiş..
Gerekçe Biden 3.dunya savaşı çıkmasını istemiyormuş.
Bak sen..
Dünya üniversiteler sıralamasını gösterdiğinden. Sayısını değil.
https://www.idp.com/turkey/the-university-rankings/
Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre motorinin litre fiyatına 26 Temmuz Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 92 kuruş indirim gelecek. Benzinde ise fiyat değişimi olmayacak.
Necip Hablemitoğlu suikastinin firari şüphelilerinden eski özel kuvvetçi Levent Göktaş'a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabından beklenen paylaşım gelmedi. Göktaş'a ait olup olmadığına ilişkin net bir bilgi de bulunmayan hesaptan akşam saatlerinde yapılan yeni paylaşımda "Herhangi bir şüphe olmaması için belgeleri yarın videolu bir şekilde açıklayacağım. Tuğlayı yarın çekiyorum. Altta kalanın canı çıksın!" denildi. Hesaptan yapılan paylaşımlarda, "Beni Sedat Peker ile karıştırmayın! Devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm!" ifadesine de yer verildi.
Peker cephesinden "Beni Sedat Peker ile karıştırmayın!" sözüne sert yanıtlar geldi. "Emin ol radara girdin"
Seçime 2 ay kala çekeceğim videolarda konuşacağız.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:vk::vk::vk:
DEVLET'imizin altını oymuşlar uyanın gayri.
Mafya kamuda.
Fake hesap...FETÖ cüler..
https://i.hizliresim.com/71eilkc.PNG
Ölü bölgesi?
Avukatı da açıkladı zaten fake...
https://pbs.twimg.com/media/FYNjMZEXgAAqxxU.jpg
:whistling:
koroplast ( KRPLS ) halka ırza baş,vurdum .. anlaşılan çok talep gelmişki istediğim miktarın çok azını verdiler
Bugün 2 teknoloji haberi gözüme ilişti.
Birincisi : Google, yapay zeka programının bilinç kazandığını iddia ederek tartışma yaratan yazılımcısını işten çıkardı.
İkincisi : Moskova'daki satranç turnuvasında kullanılan bir satranç robotu, 7 yaşındaki bir çocuğun parmağını kırdı. Çocuğa yenilmeyi hazmedemeyen robotun tepkisi sert oldu.
Hahahahaha
İkinci haber biraz şaka harmanlıydı.
Ama ileride böyle haberler olur mu ?
Borsada, robotlar, yatırımcıların canını okurken, farklı alanlarda, farklı vakalar gündeme gelir mi ?
İzmir'de tam cehennem sıcakları var.
Nemle birleşince, yıkıcı etkisi daha da artıyor.
Dayan klimalara.
Kışın, daha az doğalgaz kullanarak yaşadığımız avantajı, yazın, klimalara yüklenerek kaybediyoruz.
Gelsin devasa elektrik faturaları !!!
Zam yağmuru da tam gaz devam ediyor.
Arabalı vapur biletleri 45 TL'ye yükselmiş.
Sabah uyanınca, zam haberi almazsam rahat edemiyorum.
Şaban dayak atınca rahatlıyoruz.
ABD'nin California eyaletinin San Diego kentinde bulunan bir plajda denizden çıkan deniz aslanları paniğe sebep oldu.
Deniz aslanlarının turistleri kovaladığı görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.
Deniz aslanlarının, kendi dinlenme alanı olan bölgede, insan istemedikleri, şimdilik uyarı kovalamacasında bulunduğu düşünülüyor.
Deniz aslanları genelde uysal hayvanlar olarak biliniyor.
An itibarıyla da hesap uçtu.
FETÖ çok fena...hep aynı taktik..
https://imgyukle.com/f/2022/07/25/VMV7r8.png
KİMSE PARA KAZANMIYOR (sadece işçi, memur ve emekli para kazanıyor :) )
Profesyonel otel yöneticileri derneği başkanı Ülkay Atmaca: Oteller doldu ama tatil fiyatları maliyetleri karşılamadı. Para kazanamıyoruz.
Akaryakıt bayileri : para kazanamıyoruz.
Çiftçiler : para kazanamıyoruz.
Yumurta üreticileri : para kazanamıyoruz.
Hayvancılar : para kazanamıyoruz.
Tekel bayileri : batıyoruz.
.....
.....
Herkes kaybediyor.
Acaba sadece bankalar mı para kazanıyor ?
Üst üste bilanço açıklayacaklar.
Bakalım kazanmışlar mı ? :)
bu mevsimde elektrik sarfiyatları ve tabi ödenecek faturalarda artar.. bu da enerji şirketlerine güzel paralar
kazandırır..
bu durumda ne yapılır / yapılmalı bist te:whistling::whistling::whistling::whistling::whi stling:
Soru : 15 Temmuzdan sonra kaç kışla boşaltılarak imara açıldı ?
Cevap : Devlet sırrı
Dün iki arkadaşım Decathlon'dan çadır aldı.
Ben nakliyelerinde yardımcı oldum.
2 kişilik güneş korumalı çadırlara, 2800'er TL verdiler.
Yanında ıvırı zıvırlarıyla 4000'er TL maliyete geldi.
Görevli arkadaşla biraz muhabbet ettik.
Çadır satışları rekorlara gidiyormuş.
Çadır satış bölgesi tıklım tıklımdı.
Vatandaş da haklı.
4 gün apart tutsa, çadır maliyetine denk geliyor.
LGS sonuçları da açıklanmış.
Detaylara bakmaya gerek yok.
Yine boş kalan bir sürü İmam hatip kontenjanı vardır.
Yaşasın gençlik.
Anaları babaları ne kadar yobaz olursa olsun, NAH çekiyor.
BU HABER AVRUPA'DA OLSA HÜKÜMET YIKILIR
Cennet Koyundaki The Residences at Mandarin Oriental'in hemen girişinde yer alan hazineye ait araziye Astaş Holdingin kaçak otel inşa ettiği ortaya çıktı.
Arkeolojik SİT alanı içerisinde bulunan kaçak yapının yıkımı yerine arazinin statüsü değiştirildi. Böylece araziyi almak isteyen firma için imar barışından yaralanma fırsatı doğdu.
Aynı mantıkla Arase aldım. Bilanço iyi gelir dedim 1.ceyrek çok çok iyi geldi.
Sahibi şey dedim.
Halka arz fiyatının yaklaşık %30 altinda dedim. Aydem eşeği bile arz fiyatına geldi dedim.
Izahnamesinde yıllık karının en az %50 sini temettü olarak dağıtacağız sözüne inandım, bari temettü alırım dedim (2.satirda yazdığıma bile bile )
Sonuç beklemeye devam.
Mafyalar, yolsuzlar, 5’li çeteler, çantacılar, örgütler, uyuşturucu baronları, komisyoncular, soysuzlar… Size sesleniyorum, hepinizin canı cehenneme! Her tarafı lağım kokusu sardı. Bu devleti sizden temizleyeceğiz. Pirüpak bir ülke bırakacağım gençlere. Mirasım bu olacak.
Tweeti Alıntıla
şengül hablemitoğlu
@s_hablemitoglu
· 13s
Leş pazarlıklar dönüyor belli ki, leş adamların elinde oyuncak olmuş memleket…
ATLETİZM
Dünya atletizm şampiyonasını malesef çok az seyredebildim. (ABD'nin Washington eyaleti ile Türkiye arasında 10 saat fark var.)
Sıfır çektik.
Bırak madalyayı finallerde tek bir sporcumuz yarışabildi ve sekizinci oldu.
Erkekler sırıkla yüksek atlamada Ersu Şaşma 5.80 ile sekizinci oldu.
Duplantis 6.21 ile dünya rekoru kırarak kazandı.
Bu arada 2 ilginç sonuç ortaya çıktı.
Erkekler sprintte açık ara birinci olan ABD (hem 100 metre, hem 200 metrede altın gümüş bronz aldılar) 4x100 yarışında Kanada'ya geçildi.
Kadınlar sprintte açık ara birinci olan Jamaika (hem 100 metre, hem 200 metrede 6 madalyanın 5'ini aldılar) 4x100 yarışında ABD'ye geçildi.
Demek ki takım olmak ayrı, bireysel yarışmak ayrı. :)
Bunu hayatın her alanına uygulayabiliriz.
hay Allah halbuki akdeniz oyunlarında hep biz 1. olmuştuk
dünya şampiyonasında hakkımızı mı yediler