Hastaneler suriyeli dolu onlara ucretsiz sadece türklere bakariz diyemezler .
Bizde vergi verilmiyor. Dolaylı vergi yoluyla alınıyor. Bu nedenle kamu hizmetlerini neden özel sektörden alıyorum sorusu sorulmuyor. Onun yerine fişsiz kaça olur diye soruyoruz.
Haymanada 853 bin nuriyeli varmış. Bu sene 130 bini haymana vatandaşı olmuş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Malum medya ; dolarını ,altınını bozduran GES alabilir , ama diğerler tasarruf sahipleri SAKIN üzülmesin mesela KKM ,yapan , daha önce dövizini-altınını bozduranlar ,düz meevduatta olanlar kısaca hepinize de GES'e iştrak imkanınız var ... hemen bu imkandan faydalanmak üzere ayın onbeşinden itibaren Ziraat-Halk ve Vakıfbank'a koşarak yerinizi ayırtmayı unutmayın....
................
Sahii daha önceki süper dahiane bir proje vardı, hani kuyumcularla koordineli olarak halktan altınları toplanacak KKM falan yapılacaktı ,ekonomiye can suyu verilecekti ( yani mütahitlere ve gayrımenkul sahiplerine )sahi o procekt ne oldu , sonuçları konusunda bir açıklama falan yok...Muhalefet uyuma bir soru önergesi verinde ,ilgili bakanlık açıklama falan yapsın
Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları.......topic başlığı bu....
neden bu topic başlığı altında ''herşey'' konuşuluyor ki?
lütfen topic eski işlevine dönsün....(tamam kahkaha ile gülüyorsunuz,ama en azından arşiv için kullanacaklar için bile sade olarak kalsın arkadaşlar,geyik geyik...)
lütfen sadece ''alınan oranlar'' paylaşılsın...
GES in pek rağbet göreceğini sanmam. Milletin cok defa ağzı yandı. Dovizini bozmaz.
usd vadeli 32 güne %4-5 alındığı iddia ediliyor....bu oranlar gerçek mi?
ENPARA 32 güne geçen hafta 20 k ya %2,8 verdi..şaşırdım...uzun zamandır bakmıyordum....
BANKALARDAN yeni oranlar alan yada işlem yapan oldu mu?
3 ay sonra 20 21 olursa yine bi icat cikarirlarmi sizce
forumda ^^genel sohbet'' diye yer var...gidin orada muhabbet edin...forumda yönetici yok mu?
topic işlevine dönsün.....lütfen...
Faiz lobisine karşı nas var. GES gibi atalim yemi yerler mi diye günü kurtarmalik bir şey cikarabilirler.
Bankalar da TL faiz oranlari en fazla %20-22. (Parana göre). Getirisi cezbeder mi karar sizin.
bu hafta oranlar dolar mev artar dıye dusunuyorum.4 taban olur belkıde.yalnız buyukler k.. kaldırmıyor.ayak suruyor nedense.
Geçen hafta pazarlıkla aldığım bazı oranları paylaşayım. Miktar 1m usd üstü.
Burgan düz mevduat 5,20
Burgan Swap 5,25
T-bank düz mevduat 4,50
T-bank 91 gün üzeri 4,90
Vakıfbank düz mevduat 5,20
Vakıfbank 150k karşılığı kkm geri kalan usd mevduat faizi olursa 5,50.
Bilgilerinize..
Büyükler genelde umurlarinda değil.gitmek istersen git diyor.pazarliga girmiyor.gecen ay %4 aldım fakat yarışı kkm olursa idi.bize soruyor kaç veriyor diğer banka diye.
Aslında piyasayı bilmiyorlar.buda garip.
%23 bu şirketlerin dağıtılacak karıdır diye açık açık yazmış adamlar daha bunun üstüne ilave ne kar payı vermesinden bahsediyorsunuz? faize kar payı diyorlar 30 yıldır bilinen klasik katılım bankacılığı numaralarıyla biz faiz artırmadık kar payı dağıttık diyecekler, tabi bu söylemle sadece kendi cahil kitlelerini inandırırlar, gerçekte olan ise 1 sene önce yapmaları gereken faiz artırımını 1 yıl sonra yapmaları. jeton geç düştü deyin, kafa 1 yıl geriden geliyor deyin, artık adını siz koyun. dervişin fikri neyse zikri de odur, osmanlıyı sevdikleri için osmanlı mantığıyla hareket ediyorlar.
her zamanki gibi onların yönetim olarak hesabedemediğini yine sıradan akıllı vatandaşlar olarak yine biz hesabedersek; bu şekilde letgo ergeni usulü ölücü pazarlığın tutmadığını, ürüne rağbet gelmediğini ve dolar kurunun 18 lirayı geçtiğini görünce, aa kit'lerimizin karı meğersem %70'miş deme ihtimalleri olduğu sonucunu çıkarabiliriz. temmuzda yeni bir ürün beklerim ben. o yüzden bence hala en güvenli liman kkm. kkm'de de dünya çapındaki ayı piyasası nedeniyle en güzel seçim dolar.
Yeni üründen ziyade ülkeye taze döviz girişi şart.
Yeni ürün gelse de faizi yine enflasyonun altında olacağı için işe yaramaz.
Enflasyona endeksli bir ürün gelse dahi TÜİK enflasyonuna endeksli ürün ne kadar talep görür tartışılır.
Enflasyona yakın bir faizle hiç bir enstrüman çıkamaz seçim öncesi piyasada balyoz etkisi yapar tüm varlık fiyatları çöker
Karaköy güllüoğlu
Boş baklava
https://resimyukle.imageupload.worke...9A7245619.jpeg
Burdan girdik kkmye bize de ekmek cikarmi:evil:
Bir miktar euro almam lazım, hafta içi düşüş sürer mi, yoksa GES etkisiz oldu diye artışa mı geçer euro ne dersiniz.
Yarın gözü kapatıp alsam mı acaba?
Miktar minik ama bize göre önemli.:)
Abd faiz artirinca pariteden Euro dusmezmi
Birde şu var.Bu olursa GES'e de gerek yok
Dolar doğrudan 1 TL:
Dolar yağacak! Türkiye madeni buldu! Tamı tamına 1.2 trilyon dolar
'Enerji ve Hidrojen' konulu toplantıda konuşan Hidrojen Teknolojileri Derneği Başkanı Prof. Dr. İbrahim Dinçer, "Türkiye yaklaşık 615 milyon ton hidrojen üretebiliyor. Bunu en düşük ücretten 2 dolardan hesaplarsak 1.2 trilyon dolar yapıyor. Türkiye'nin cari açığına baktığımız zaman en büyük cari açık enerjiden geliyor. 70 milyar dolar civarında. Dolayısıyla o bakımdan Türkiye için yeni fırsatlar, yeni imkanlar söz konusu" dedi.
https://www.yeniakit.com.tr/haber/do...r-1664416.html