2665 gördü hedefe bir şey kalmadı. 2660 üzeri kapanışlarda yni formasyon hedefimiz 2770 bandı , 2600-2570 aşağıda destekler.
teknik içinden geçer tatar memed.:)
Printable View
Mahşerin 3 atlısı Kuş,sasa, hekts sağa çekmiş badem spor .
diğer tahtalarda al gülüm ver gülümde.
Haftasonu puanlama sistemi vs iyi olan şirketleri sabah vatandaş aldı arkası gelmedi gibi.
https://i.hizliresim.com/8ats20l.png
PIST 100 .
Sindoma abi senin ikizleri zopalıyorlar bu havada zopa yemesi biraz garip, hacimde fena diil
acaba tahtanın sipekisi müşteri mi buldu, hazır bulmuşken eline mi veriyor
SASA'da bofa ne yapmaya, nereye varmaya çalışmaktadır
Uluslararası kanunlara, Birleşmiş Milletler maddelerine ve Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına göre Türkiye'deki mülteci sayısı birkaç bin ile sınırlıdır. Hangi kanunu esas almak size kalmış. Esas; ırkçı, faşist Ümit Hoca değil siz ve sizin gibi düşünenlerdir. Bu ülkeden profesör olmak sizin döneminizde yalancı referanslar ve intihaller ile kolaylaştırılmıştır. 2023'te hepsi teker teker ortaya çıkartılacak ve nemalananlardan hesap sorulacaktır. Gerçek Türk milliyetçiliği ve Atatürk ilkeleri 2023'ten itibaren tekrar esas alınacaktır. Güzel ülkem arap sevicilerden de arındırılacaktır.
Pala bu fiskirtma yetmez diyo. 2 tur yukari fiskirtacam dedi. Bu seviyede tum hatlar korunarak devam.
Pala Akşam pazarı ucuzluğu yabsada biraz mal alsak, tuta tuta prostat olucan ovlumm, sal gelsin korkma :he:
Yazın rakamları burada ise düşün emmi sonbahar kış ne olacak liralasma
O kadar kaldirdi, önüne kimbilir kimleri aldi sürüyor öne dogru. Dow bu gece fiskirtir :)
Bozkurt ,
sonsuza kadar tahta yükselmez beklentiler alındı satılıyor dinlensin yük atsın .
badem bofası buradan satıp geride kalan tahtalara geçiyor , bunu çoktan beri yazıyorum .
işin özü borsaya giren para yok endeks ağırlığı olan tahtalar arasında makinalarla hacim ve yukarı hareketler mevcut tahtaların hikayesine göre.
3 Ocak 2005 — 1 TL’den 20.000.000 TL’ye, dünden bugüne Türk lirası...
http://arsiv.ntv.com.tr/news/130742.asp
beklenen oranlarda bono çıkarsa işler kökünden değişir.
bu memlikatta faiz zengini denen bir kavram vardı.
fakat bu bono sadece dolara furmaz. yatırım yapacak kobi de yatırım kararını tekrar düşünür.
borsadaki adam da düşünür.
bunu nasıl yönetirler bilmem..
Sene 1995. “Bunu yapalım mı?” diye düşünmek 1 sene sürdü ama, işte bir milyon’luk banknot!!! 5.000 ve 10.000 liralar daha 10. yıllarını dolduramadan tedavülden kalktılar.
Beşmilyon Türk Lirası
Sene 1997. 1.000 lira 60 sene kraldı ama, koca 1.000.000 sadece 2 sene idare edebildi.
20.000 lira da gitti bu sene, daha 9 yaşındaydı.
Çiller hangi yıllar dumende idi emmi
VOB yapmayin Çiller ..
86 da 4 milyona traktör alındıydı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SASA,
takip edenler geçen hafta badem bofasının aldığı toplam mal bitti,
cıtı ayağı var oradaki 3 milyonda satılacaksa ayrı.Yoksa yeşile döner
Bono işi şu ana kadar RTE'nin anlattığı her şeye ters.
Bono çıkarsa resesyon ve %100 üzeri enflasyon kaçınılmaz olur. Üretecek adam üretmez bonosunu alır hele 1 sene bekleyelim seçim geçsin der. Ürünlerde kıtlık başlar bu sene 25 liraya çok dediğimiz domatesi seneye 100 liradan alırız.
Ben ihtimal vermiyorum, kur böyle her hafta %1-2 arttığı sürece gözüne batmaz kimsenin de. Isıtılan kurbağa misali.
Memedabi dikkat ettiysen 1 tl den 100 tl ye çok zorlanarak ve vakit geçerek gelmiş, daha sonra 100 tl den 20milyon tl ye gelmesi çok kolay olmuş...
Şindi sıfırdan sonra hesaplarsak, 2 tl den 100 tl ye gelmesi çok zorlanıyor ve vakit alıyor. 100 tl yi görünce gerisi kolay abi, çok hızlı sürede 20milyon. Şakkadanak bi altı yıldız daha atarız.
Arkadaşlar herkese bol kazançlar
pek terste kimse yok sanırım
biraz okudum
öyle izlenim edindim
x100, x30 zirveyi geçmiş idi
xbank da şuan zirvede
SPOT, TERA da nereden çıktı şimdi!
https://i.hizliresim.com/9r67uuo.PNG
TÜFE bonusunun çıkıp çıkmaması borsa için çok önemli..
ahan da buraya yazıyorum..eğer çıkarsa borsa tl olarak çakılır.
dolar 13-13.60 a iner (200 gn. ort.)..2018 faiz süreci gibi zirveden %20 çakılır ve orada 3-4 ay bekler. BIST100 1.5 dolar olur..yani 2.000-2.100
%60-70 LİK faiz olsa bıst100 12 ay sonrasına göre 4.500 olmalı ki ancak kafa kafaya gelsin..
VOB da makasın da sıfırlamasıyla 600-700 puanlık düşüş beklerim.Eğer borsa anlamsız %3-5 düşerse birileri bu haberi almıştır.
Borsa faizler düştüğünden ve enflasyona koruma hikayesi ile ralli yaptı... kazanın doğurduğuna inanıyorsak öldüğüne de inanalım...
AMA TÜFE BONOSU ÇIKMAZSA BUNLARIN HEPSİ ÇÖPTÜR...DOLAR YUKARI BORSA YUKARI OLUR..
Taşınan Açıklar da artış yok, sadece THYAO ve HALKB taşınmış, SPOT ta küçük yatırımcının terste kalmaması sevindirici,
https://i.hizliresim.com/fdaw26q.PNG
Sayın Sindoma tebrikler.
GARAN'da formasyonu çalıştı ve bir anda yürüdü.
Kızılcahamamda enflasyon aşağı döndü diyor RTE siz bono diyorsun.:)
Dolar yukarı borsa yukarı benim de beklentim budur.
Viop'da kaldıraçlı(2-3 kaldıraç abartmadan) parayı arttıramayan enflasyon karşısında ezilir maalesef...
Bulut geçen hafta çok fena mal aldılar..30.80'den 45'e 1 haftada çıktı..
İnce nokta neydi biliyor musun? 40'a değdirip 39'a düşürdü orada öyle bir mal düştü ki 45'e 2 günde attı..Aslında tam yıkılacakken bir anda ralliye döndü. Son 10 yılda %15000 kazandırmış çok acayip bir kağıt o..Bence borsada şu an 1