Dostlar Viop'ta duran bakiyeler % kaç faizden nemalanıyor şuanda?
Dostlar Viop'ta duran bakiyeler % kaç faizden nemalanıyor şuanda?
Otellerde yılbaşı rezervasyonları %90'a ulaştı - ekonomim.com
ekonomim.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; turizm sektörü, yılbaşı hareketliliğinden memnun. Doluluk oranının yüzde 90'a ulaştığını belirten sektör temsilcileri, bu yıl Uludağ ve Kuzey Kıbrıs'ın yanı sıra Antalya, Kapadokya ve Ege'deki otellerin de büyük ilgi gördüğünü söylüyor. Bazı bölgelerde yeterli kar yağışı olmasa da, kayak merkezlerinin çok daha erken doluluğa ulaştıkları bildiriliyor. Diğer yandan, turizm acentelerinin verilerine göre, yılbaşı için yurtdışı turlara da ilgi büyük. Geçen yıla göre yüzde 50 oranında artış yaşandığı belirtiliyor. Öte yandan, yılbaşı alışverişi için Edirne'ye gelen Bulgaristan vatandaşlarının girişlerinde de yoğunluk sürüyor.
Yılbaşını evde geçirmek istemeyenlerin tercihi oteller oldu. Otellerin doluluk oranı yüzde 90'a ulaşırken, sektör temsilcileri rezervasyonların yüzde 60'ının gecelik olduğunu söyledi. Yetkililer, "Uludağ, Kıbrıs'ın yanı sıra Antalya, Kapadokya ve Ege'deki oteller büyük ilgi görüyor. Kayak merkezleri çok daha erken doldu" dedi.
Kahrolsun Gidivanizm...:)
Syg,
tamam üstad normal işte 10.000'de 31 kişinin bu şekilde yaşaması
fışkırttt
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...66835735/detay
misal sofuoğlu'nun 3 yaşındaki çocuğu bunu sürebiliyor. videosu var nette
https://twitter.com/izmirdecevirme/s...Mv9Cm7XNoJphhg
Kahrolsun Gidivanizm
Syg,
Seçime yakın neler neler göreciğizzzz durun daha..
Devlet bankalarına borcu olanların borçlarının faizleri sıfırlandı geri kalan borç da 60 aya yayıldı denebilir..
60 ayın sonunda hala ödenmemiş ise silinebilir bile falan filan ..
Tetikde kalın..
Şaşırmayın..
Secimden sonra ise kazikli voyvada[emoji39]
Simdilik millet yeyip iciyor guzelce...
Fatura onumuze gelince meeeeeeeeeeeee demezler umarim...
Syg,
2018 den beri bi gelemedi gitti şu fatura..
Ne fatura imiş beaaaaaa..
3 tl dolar da batacaz edecez
5 tl de bankalar iflas
7 de konkordato
18 tl olduk hala çılgınca dans modundayız.
30-40 tl arasına fışkırtırsak doları neler olur düşünemiyorum..
Almanya Merdeces fabrikasına taksi ile gidip ön sipariş verip oradan londra da alışveriş yapıp cruise ile ülkeye geri dönen asgari ücretliler görürüz herhalde..
breh breh breh..
ağız burun kulak her yerimizden para fışkırıyor adeta..
Secimden sonra ayemef gelir artik..
Her kis gominizm geldigi gibi :)
Syg,
Muzik caldigi surece inemeyiz pistten...
Cilginca dansa devam..
Syg,
Şentop: "(Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Nobel Barış Ödülü'ne adaylığı) Benim başvurum var. Farklı ülkelerden meclis başkanları ve milletvekillerinin başvuruları da olacak"
TBMM Başkanı Şentop: "(Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Nobel Barış Ödülü'ne adaylığı) Benim başvurum var. Farklı ülkelerden meclis başkanları ve milletvekillerinin başvuruları da olacak"
Kaynak : Anadolu Ajansı
Reyiz bi de nobeli alirsa, degmeyin keyfimize...
Syg,
Ben bi siyesta yapayim..
Malum serde akdenizlilik var..
Bist kapanisina gelirim..
Syg,
Garanti BBVA üst yönetimi çalışanların 2023 yılı ilk yarı zam oranını açıkladı.
Banka üst yönetimi 2023 yılının ilk altı ayı için tüm çalışanların maaşlarına % 35 zam kararı aldı.
Dikkat edin 6 aylık...
Türkiyede kira artışı yüzde 186 imiş...
Yüzde 25 ile sınırlama epey işe yaramış...
kamu bankaları %30 açıkladı 6 aylık
memur ve emeklide beklenti 35-40 a vurdu
daha yukarısı olur mu diye bakılıyor
ziraatten mesaj gelmiş kredi kartı limitimi 125500 TLye çıkarmışlar. Her ay 2-3 bin liralık kullandığım bir kart, limit artırma başvurum da yoktu, kendi başlarına artırmışlar. Tüketici kredisi almak istesem maks. 100 bin lira veriyor ama karta ben istemeden bu kadar limit tanımlamış. Aylık 1.36 faiz oranı. Şeytan diyor çek nakiti biryerlere bas, şu fışkırtmalardan biraz bana da düşse faizi karşılar herhalde.
(önceki limitim 83 bindi, onu da eylülde ben istemeden artırmışlardı)
Opsiyonlu KKM sona erdi
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KKM işlemi ile bağlantılı türev işlem yaparsanız
https://twitter.com/ugurses/status/1...jadmHv_zQ&s=19
TCMB, kur korumalı mevduatların, türev işlemlerde kullanılmasına engel getirdi. Buna göre bankaların son dönemde çıkardığı ‘opsiyonlu KKM’ ürünleri son bulacak.
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...kl6dDiRnA&s=19
Emekliliklerde beklenti 40 -50 ye çıkmış.gecen sene 25 veren bu sene niye 50 versin. 6 aylik toplam gecen seneden daha düşük 25 ten fazla vermez.
Opsiyon+kkm yi de bitirdiler.helal olsun.
Memur ve emeklileri ile diğer emeklilere zam oranı açıklamasında muhtemel konuşma '' Biliyorsunuz biz sizin hizmetkarınız olarak sizi en iyi şartlarda yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Fakat dış güçlerle onların içerideki adamları bir türlü bizi rahat bırakmıyor. Görüyorsunuz ; Suriye ayrı dert, Akdeniz ayrı. Şimdi bir de Yunanistan çıktı. Kosova kaynıyor oradaki kardeşlerimize de sahip çıkmamız lazım. Bu kadar dertle uğraşmak ekonomiyi yoruyor ama milletimiz cömert, ensar .... İnşallah bunların da altından kalkacak ve herkese yüksek refah sunacağız. Şimdilik enflasyon üstü bu zamla sizi koruyoruz. Eğer enflasyon altı kalırsa yine bakarız. ''
Ama bu kadar müjdeye alkışlamıyorsunuz. Çok ayıp. Oysa tarihinizde böyle sizi seven , öpen başka bir yönetim bulamazsınız. Emekli demek zaten yük demektir. Hastanelerde randevuyu zorlaştırdılar, ilaçları piyasadan çektiler yine ölmüyorlar. Çok dayanıklı bu Türk emeklileri. başka planlar yapmak lazım.