Dün dündür bugün bugün 😉 borsada Bunu unutma
Sent from my SM-N910C using Android mobile app
Printable View
Dün dündür bugün bugün 😉 borsada Bunu unutma
Sent from my SM-N910C using Android mobile app
Bugün 2.15 den 10 bin lot alıcıyım gelirse. 2.15 altı her kademede alıcıyım söz spek
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn cebi ; fırsatlar hiç bitmez , ancak her zaman aynı hisse de bu fırsatlar oluşmaz .......
merhaba bedelliye katılmak zorundamıyız ?
Valla ben tek kağıtta oynamayı seven biriyim bu tür dibine gelmiş hisselerde 6 ay 1 yıl al ver yaparım. Haftada %1 alsam benim için yeterli ayda %4 yilda %50 eder
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok gezindi buralarda. Sert hareket edecek ama ne yönde. Mantıklı olan yukarı yönlü gitmesi
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Batmış şirket kapatan çalışanlarına ücret veremiyen bimex 3 günde yüzde 40 üstü yaptı. Borsa rekorlar kırıyor. Bizim hisse ekside. :(((
Evet bıktırma politikası aynen devam....
Endex kac oldu metro grubu eksi işe bak az eksi olsa ilk bu düşer
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07111834397590
=METRO , Batum da Euphoria Otelini satın alıyor........=
Sn. Cebi , senin ve diğerlerinin umutları ,paraya oradan dövize ve satın alma ya dönmüş.....
hadi hayırlısı ....
gürcistan ı ziyaret etmek isteyenlere %10 indirim uygular artık .....
yorumsuz...
Hadi avtur kabak tadı verdin artık deh de
Çok düştü diye atladık elimizde patlamaz inşallah :(
Çok sessiz kaldı , ufak tefek hacim verseler iyi...
bmeks ten kurtulup buraya geldik inşallah şans getiririm ytd
maşallah galip aganın adamları hem avtur hemde bmeks te
insanın aklına gelmiyor dil
Burası dernek havası olmuş iyice 😂 nerden bulastik allah kahretsin
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170712/e5sb7r5q.jpg
yabancı borsalarda son durum
Bmekse bak 43 ten alıp 44 ten sattım 40 bin lot ne seviniyordum şimdi 70 olmuş battı iflas diye milleti döktüler yola devam değişen ne acaba
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07121818438158
Ne bela hisse sanki demir atmış gemi
zaten kimse kalmamış , sn cebi nickli ve diğerleri de aynı zamanda tatilde olamaz .....ancak burada yoklar
vardır bir bildikleri
Kesinlikle doğru. Eski ortaklar saygılar selamlar. Metro holding hissesine ket vurdular o bütün metro ya ait hissleri durdurdu mepet metro avtur dahil. Kış uykusuna gecirdi kendi hisselerini neden çünkü reklam edip mali dağıttı kendisi seyyar gibi sagda solda indir kaldir yapıyor. Kendi hisseleri nede olsa ky sırtladı satani da alıyor. Olanlar bu olacakları keske bilseydim. .. bilsem %15 zarar edip tövbe etmeZdim sazan gibi atladık hisseye son bi salvo dedik allah da bizi kahretti :)
Ama ihtimal galip ugrar mı beklediğimiz o bana avtur şöyle şirketmiş edirnede avm yurt yapacakmış hikayesi anlatmasın hepimiz kumarcıyız ya tutarsa galip gelirse tavan olur satarız derdinde bende aynıyım farkeden bişey yok kücük yatırımcı kardeşin dediği gibi malı ky e yükledi aynı kurumlar al ver al ver arada sıkılan veriyor onuda alıyorlar grafik falan hikaye galip ugrarsa gider olay bu galibin şirketi olmazsa kimse burdan mal alır mı zannetmiyorum
Gelmeyecegini düşünüyorum o yüzden çıktım kalanlara sabır. Mepet gibi olursa hiç gelmez. Mepetten tek farki bedelli ye haber etti kendini hisse kirilma noktası bu. Bu hisseyi nereye taşır yada indirir bilsem keske.
Metro Yat. alıma gecti devamı gelirse tabi
kaldırdı malı götürüyor
2,21'i de kaldırdı geri verdi gene
bu ne baskıdır arkadaş ya
ayıp oluyo artık , borsa 104000
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07131513089507
Kim nereye götürüyor bakın bunlar saman alevi gibi yanıp sönen hareketler aynısını alctl de yapıyor kor olup yanmalı petrol gibi parlamalı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaplamin speği galip öztürkten daha hızlı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi