SPOT
https://i.hizliresim.com/ms4dc95.PNG
Printable View
kuzu dayı sonunda battım demeye getirmiş. tam da battım diyememiş.
okurken burnumun direği kırıldı. buram buram anason kokuyor :)
Taktik satış deniyorum, bankaları ve longları verdim
Olmadı, yüzde 2 yukarıdan tekrar alabilirim, o lüksüm var artık, ilk hareketi yakaladığım için
Bakan Nebati: "Türk Lirası'nı değerli hale getirirseniz sanayi yavaşlar, işsizlik olur. Türk Lirası'nı değersiz hale getirirseniz ise bunun tam tersi olur." şimdi paramızın değeri sıfır olursa heterodoks epistomolojik varsayımlar altında sanayimiz coşacak mi?
GUBRF ile SASA ve HEKTS'ı ofset yapıyor
sasani hektaşi % - 5 iken iyi duruyoruz dimi? :)
Forumlarda , kuş sitesinde , beni takip eden gruplardan bana gelen gördüğüm graflarda çoğu teknikçi V çıkışı devam pıst 100 deki 2 li tepeye yoğunlaşmış.Benden de simulasyon isteyen çok oldu müsahit bir zamanda paylaşıcam.
yalnız şunu söylemek istiyorum bana özelden gelen sorulara baktığımda hiç düşmeyecekmiş gibi borsanın hareket edeceğini düşünen sayı çok ve çoğu son 3-5 ay içinde borsa ile tanışmış.Ben yine dikkat edilmesi gereken dönemlere gireceğimizi düşünüyorum borsa gidebilir ama bir anda satışda gelebilir onu graf paylaştığımda seneryomun içinde paylaşıcam.
6261 ort short - hedhe amacli- azili bogayim...
GARAN'daki herif bankaları gazlamaya çalışıyor, ağırlığı düşük ama muhtemelen toplu.
Ons altın 1930 dolar/ons direncini aşamıyor Fed'i bekliyor
Thy paket mi veriliyor...dikkat...
Endekis yeşil ama benim hisse suyun içinde kaldı gitmiyor diyenler vardır belki, zamanında çok yazdık senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir
Herif holdignlerden mazot ikmali yapıyor gibi yine.
4 aydır aynı hareketler, mutlaka Pazartesi günleri borsa en az %1.5 yükselecek , kural olmuş bu artık...
bankalar.....tik tik tik....çaktırmadan.....
Evet oyle... terside dogru mantik geliyor bana. Endeks duser ama senin hisse cikabilir. Alttan yerine koyayim derken treni kacirabilirsin.. O yuzden dusus ongorum varsa hisselere dokunmadan hedge short bana cazip geliyor..
Mesela son 6261 shortu cok kisa vade hedge icin actim.. Max vade yarin.. Min vade bugun (bugun dusus olursa kapatirim) . Kucuk bir duzetme beklentim oldugundan actim..
Aylardır bedava para dağıtıyolar , Türk Liramızın itibarını sıfırladılar , yaşama zevkimiz kalmadı yüzümüz gülmez oldu , 2 sene önce filan günde 5 bin lira kazandığım zaman nasıl mutlu olurdum , evin salonunda müzikler açıp göbekler atardım hey gidi günler hey....
şu sasa hekts atsalar bist 30 dan ne güzel olacak...
bu ikili ne yapacağı belli olmayan yaramaz çocuk gibi...
okuldan ararlarda telefonu açmadan yine yaptı acaba dersin ya acmadan öyleler...
Neden her pazartesi.....pavlovnun deneyi gibi olmasın sonu.....
Pavlov, köpeğe uyguladığı deney sonucunda, köpeğin doğal uyaranların dışında zil, lamba gibi uyaranlara da tepki verip, salgı salgılama durumunu inceledi. Normal şartlarda et gören köpeğin salya salgılaması bir şart gerektirmeyen doğal bir durum olduğu için bu tepkiye şartsız tepki denir.
ikili tepeyi geçerken kar satışını karşılayabilmesi için pala ya sağlam para yakacak ya da olumlu bir haber lazım. yoksa bilanço bazlı hareketlerde çok can yanar.
belki de ereğlide satış biterse onunla destek atabilirler.
https://twitter.com/tele1comtr/statu...06108275974144
süleyman soylunun Binali beyi alkış uyarısına bakın :)
sasa yı nasıl kullandılarsa tup de öyle kullanılıyor bana göre .tup ve thy endeks ağırlığını yükselttiler bu dönem sasa hekts kırmızı yiyince tup ve thy endeks ağırlığını yükselterek oyun kuruldu.Bu tahtalarla ilgili temel anlamda bilgi bademlerde mevcut bu yüzden bizim çok yükseldi , bilançoyu fiyatladı vs yorumlarımızın üstüne içerde bilinenlere göre oyun devam ediyor.geçen bir dostum söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum elekrik fiyatlarında %15 indirimden bahsetmişti şubat içinde olurmu bilmiyorum onuda fiyatlıyor olabilirler bazı şirketler
tup deki yönetim kurulundaki kişiyi unutmayın:)
Kim satıyor yaw ereğliyi?
Vadelisinde poz var.