dün pide mide yemeğe davet ediyordu biri orayamı ?..işgillendim şimdi ..sen topiği pek terketmezdin yoksa
sakın gitme bana pek tekin gelmedi Kurt ! :evil:
Printable View
getirin 3500-4000 herne ise biran evvel kestirmeden .. işimize gücümüze bakalım ..ne bu hergün çin işgencesi gibi
nöbetçi bugün GARAN..
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Bankaya dışardan gelen efektif ve fiziki altın girişi sonrası açılan yabancı para cinsinden mevduat/katılım fonlarının 28 Mart 2023 tarihinden itibaren Türk lirası payı hesaplamasında dikkate alınmamasına karar verdi.
Dün ABD seansında GARAN'da yoklama çekti birileri, yabancı kaça kadar izin veriyor diye aldılar seans sonu düştü. Normalde bir kaç bin lot işlem oludu.
https://i.hizliresim.com/9jacsz0.jpg
Şoförün gözü toprağa bakıyor.
Pardon kapıya bakıyor yani.
Yeter bence bu kadar dayak.
Yiyen doymuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz." -AA
kime yarar bu iş...
sise eregl ilk aklıma gelen...
Doğalgazı seramikçiler de çok kullanıyor.
Ark ocağında hurdadan çelik üretenler de elektirk indiriminden faydalanabilir.
Ereğli'de doğalgaz kullanımı azdır.
Gübre işinde de yoğun doğalgaz kullanılıyor deniyor ama incelemedim.
>>>>>>>>>>
https://www.trthaber.com/haber/ekono...ak-736729.html
"Amonyak ve doğal gaz reaksiyona giriyor"
“Azotlu gübrenin maliyetinin yüzde 85’ini hem enerji kaynağı olarak hem de hammadde kaynağı olarak doğal gaz oluşturuyor” diyor Güneş:
“Azotlu gübre üretiminde amonyak ve doğal gaz reaksiyona giriyor. Dolayısıyla gübre elde edebilmek için azotlu gübre üretiminde doğal gaz kaynakları son derece önemli."
Sabah tepkiye mal alırken hiç düşündün mü ya zopa yersem deye :he:
Yeşili gör ayuları koru
yeşillendimi yapıştıracaktın bak ne güzel fırsatta vermişti, napalım trende karşı gelemiyoruz birde yer çekimi kanunu ile düşmesi çıkmasından kolay oluyor day tradeciler için heralde muhtemelen,
Kol kes tabana yazıl :evil:
Cumhurbaşkanı: Arefe Günü, Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi töreni yapılırken, milletimize yeni müjdelerimiz olacak. İki bayramı bir arada yaşayacağız....
Doğalgaz mı petrol mu acaba?
spot pasta varmı beyler kim satıyor kim alıyor
gerçi bugun tepkinin boyunun uzama ihtimalide yok değil hani ..
aşırı primli kağıtlar
çıkışı da engelliyor..
10 liradan 150 TL'ye getir THYO..
endekste çıkış bekle.. adam 80 den satsa kârda..
5bin altı sakat diyor grafikisi yabcak bişii yok
Düşüşe malda yakalanmış olabilüsün,
Yapacağın seçenekler 1.stop yapıp kol kesmek
2.en yakın destekte ilave yapmak (bana göre 3bin bazıları 2500 diyor) desteği kendin bulacan 3.yukardaki seçeneklerden hiçbirini yapamıyorsan panik yabmadan ekranını kapat
4.vob yapman batarsınız.
ben de mal ''sıfır'' an itibarıyla Kurt ..denk gelirse uzak kalmamak adına ufak çaplı al-sat
Yüzde 50 malla yakalandık, ama tecrübemden ötürü hiç paniklemiyorum, bi kısmıyla trade ederek satıyorum alttan alarak lotumu arttırıyorum şu süreçte yapabileceğim başka bir durum yok malesef bist 5bin üstüne atana kadar bu şekilde
ALFAS-ASTOR yine taban..
Erdoğan: 9 Nisan’da aday listemizi teslim edeceğiz; seçimi kazandıktan sonra kabinede yeni isimlere görev vereceğiz.
astor fk sı 26 balon hatta zeplin... :)
gideceği yer mezarlık...
tıpkı sasa hekts gibi...
Türkiyede alınabilecek maksimum f/k 10 oda büyüme hikayesi hızlı olan...
onun dışında böyle 20-30 fk lı şirketleri alanlar sonunda hüsrana ugrar...
trade olarak kazanır ama yatırımcı olursa batar...
Bim var çok direncli çıktı bu düşüşte sağlam duran ender tahtalardan, sepete ekleyim diyorum kucağa verirler diye korkuyorum :he:
Açıkçası ALFAS gibi küçük sermayeli ve hızlı büyüyen şirketler için yüksek fk'lar değil. Ama 52'den mi ne halka arz olmuştu, 8 kat gidip 400 gördü.. Büyüyecek diye kimse tutmaz elinde.. Yunus Şahin ikisini de gazlıyordu..
Düşünsene 2-3 fk'ya BIST30'un kralları var alan yok.