Dün kapanışta ilaç aldıydim sabah uyandığımda tavanda uyanır uyanmaz sattım. En azından bir tavan gördük. Emlak uyurken satayım dedim. Bu uyanınca ya kadar bişiler oluyor
Printable View
Dün kapanışta ilaç aldıydim sabah uyandığımda tavanda uyanır uyanmaz sattım. En azından bir tavan gördük. Emlak uyurken satayım dedim. Bu uyanınca ya kadar bişiler oluyor
Sen uyu.
Sabaha millet covid99 den kırıldı gitti. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ciddi bir varyant falan değil.
Ben büyütülecek bir durum görmüyorum.
Öyle kapanma telaş falan olmaz ..
Günlük MACD dibin dibine inmiş THY de..Kafasına mal yiyen tahtacı bunu 300+ lere çekerek acısını çıkarır diye düşünüyorum.
HALKB tavana gidiyor..
13.30 dan alıp 14.30 dan satarak caka satan millete akıl dağıtan bir arkadaş vardı..:oleyo:
şimdi şülekine elektrünklü araçların hurdaya çıkan kısmı pilleridir.
bunu akü değişmek gibin düşünün. biraz daha pahalı olanından.
sanırım 6-7 senede bir denişmek gerekir pilleri.
iş pilde bittiğinden, menzil de artar değiştikçe.
tabi adam pilleri şaseye kaynak yapacam derse, yapcak bişi yok. asdasds. :he:
Hizli dustu yavas cikiyor. Bugun 8200 u asar bu borsa. Pazartesi ver coskuyu.
benim seneryoma göre cuma,pazartesi,salı yeşil beklentim daha sonra 1 tur daha aşağı testere sonra 29 sp not hikayesi ile bilanço dönemi beklentim vardı .3.25 dolar beklentim daha sonra satış ve yatay düzeltme ama covid varyasyonu ne kadar gündemde olur onu bilemicem ama yukarı hareketi erkene alabilir önümüzdeki zaman diliminde varyantlarda artma olacaksa biraz mal temizlerler bu ara .
Şahit geçen mert abinin paylaştığı şebek resmini bozkuş bu benim mahduma çok benziyor bana bu resmi gönder dedi. Bu konuyu irdelemeden geçmişsin.
Sabah gelen varyant haberi ile bugun indir bindir hacim formasyonumuz sürüyor.
bugun oyun banka+perekande+çelik üzerine kurulu yedekte koçlar var .
ykbnk da 16.45 üzeri çalışıcak formasyon mevcut hedefi 16.75-80 bantları
Senin fosfosun motorunu gara oğlanlar götürüyordu. Netcez şimdi bu fosfosa bunu elektringli yapsak gider mi. Yoksa arkadan mı kaptırıp götürcez
İlaç ilaç dediniz bugün tavan yabmış, benim mahdum da garibim tahta iki gademe gidecek deye bakınıp duru :he:
Azerbaycan ile ilgili ise ben pek sanmam. Türkiye net resmi tavrını ortaya koydu. Azerbaycan a müdahale edecek olsalar ederlerdi önceden.
Ama şu gerçektir. Borsa ciddi derecede riskli bir yatırımdır..
1 saat sonra birşey olur tabanları sayarız. Eski arkadaşlar bilir bunları..Ama bir gün birşey olur diye beklersek de fırsatları kaçırırız.
Şaka maka ama şu 2-3 yıldır gerçektende borsada bedava para dağıtılıyor... Eee zamanı gelince de kazancın bir kısmını masada bırakmayı göze almak lazım .. Sonuçta yatırım bu . Güzel zamanları da var, dikenli zamanları da..
Bugun 8200 e gider dedik borsada yukselisten baska secenek yok yilbasina kadar yukari.
Ve ODAŞ yukarı yönlü devre kesti.