Bunlar 2015 e kadar kimle arkadaştı..İyi kötü öğrenmişler bir şeyler..Keşke ders çıkarsalardı ama kibir sarınca vücudu gerisi boş..
Printable View
vpn si olan dünkü yeni yol grup toplantısında Davutoğlunun konuşmasını dinlesin.
Bugun imamoğlu hakkında ne iddia ediliyorsa 10 misli var.
kim ne yaptı neden yargı gel demiyor .
Tayyibin arkasında 5 yıl 10 yıl önce ki halk desteği yok
İnsanlar anladı artık kendini kurtarmak için bu kaos ortamını surekli canlı tutup ülkeyi fakirlestirdigini
En son apo rezaleti Tayyibe desteği çok cok azalttı seçimlerde oy verenler bile yaka silkiyor
İnsanların ayrismadan ülkeyi her gece gün daha kötüye götüren bu akp yi ilk seçimde göndermesi lazim
Trol efendi kimseyi kandirmaya gerek yok. Hukmu vermisler sana ona uygun davranmak duser. Inancin bunu emreder o yuzden boyle tarafsiz ayaklarini kimse yemiyor. Tek dert akan musluktur ve musluk ta Istanbul dur. Emredileni yapacaksin nasilsa savasta hile serbesttir dersin. İstanbul secmeni olarak kendisinden memnunuz böyle bilinsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hic dusunmuyorlar dunun fetoscu tayfasi ayni kadro, gazeteciler yine parmak salliyor hedef gosteriyor. Fetos kiÅŸiden ibaret degil bir sistem. Hala ayni sistem Turkiye yi dizayn ediyor.
Ne fenerbahcesi kardesim turkiye elden gidiyor
560 milyar ortada konuşulan para İBB nin 7-8 senede ortadan kaybolan para iddiası.
peki 2 gün önce göz altına alıyorsun ama üzerinde para döndürüldüğü söylenen yere baskın yapmıyorsun .
Hadi onu geçtim Ak partiden CHP ye geçince bu belediyeler kendi beyanları var başkanların her ay maliyeden müfettişler kontrole geliyor diye ellerinde belgeleri olmasa bunları söylerler mi.Onlarda birşey bulamamış
son 15 senede bir icat çıktı ülkede gizli tanık ama bizdeki gizli değil ayarlanmış tanık bunu ergenekonda ve çeşitli soruşturmalarda gördük insanlar senelerce ceza evinde yattı sonra pardon dediler.
İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı olmasaydı ne diploma, ne bu olaylar olmazdı kimse kendini kandırmasın ha soruşturma olucaksa herkese olsun kim hırsızlık yapıyorsa kim devletin malını üzerine geçiriyorsa , kim siyasetten önce bir boku olmayıp şimdi neler neler varsa onlarıda sorgulasın yoksa ver yandaş kanalllara indir bindir imamoğlu türküsü millet yemiyor.
İBB operasyonunda 40 milyon TL ile kaçarken yakalandı" denilen Ali Nuhoğlu'nun paralarının operasyon anında kasada olduğu, Nuhoğlu'nun şifreyi kendisinin girerek paraları teslim ettiği ortaya çıktı.
Oyle büyük yalan atacaksin ki inandirici olsun. Bahsedilen calinan para 500 milyar.. İbb butcesi ne kadar? Trollerin hepsi agiz birligi etmiş. Calisanin parasini bile vermemisler :)
İstanbul Büyükşehir Belediyemizin 2025 yılı bütçesi, 415 milyar TL olarak onaylandı. Daha önce İSKİ Genel Müdürlüğümüzün 88 milyar TL'lik ve İETT Genel Müdürlüğümüzün 60.8 milyar TL'lik bütçesi de İBB Meclisi tarafından onaylanmıştı.
Yok ya ipsala sinir kapisindan tellerin altindan geçerken yakalanmis… hukmu vermisler yere tukurdun cezasi da olur.
Bu adam Ekrem den once de belediyeye, kamuya iÅŸ yapiyordu. Gole hastanesini 7 ÅŸirket bitiremedi. Binali yildirim basbakandi aradi sen bitireceksin dedi. O zaman icin 3 milyon verildi is 6 milyona bitti.
Daha önce ki protestolarda durum böyle değildi
Yanlislar coktu ama Ekonomi düşe kalka gidiyordu ulkede huzursuzluk bu kdr yüksek değildi
Haliyle halk desteği hukumetten yanaydı
Şimdi ki durum çok farklı
Ulkede yüzü gülen 1 tane insan yok
Bataklığa düştü ülke resmen
Konya da imamoglu protestoları yapılıyor Konya da !
Halk desteği bitti artik
Ogrenin diye inanmayin diye yazıyorum. Fikirtepe de bir sürü firma kentsel donusum sacmaligindan batti. Bu adam da konkordota ya gitmek zorunda kaldi. Ona ragmen o gunun zarariyla yaklasık kırk elli milyon dolar zararla o projeyi bitirdik. Aylarca maas alamadik. Sefillik diz boyuydu. Usta calıstiramadıgımizdan boru tasidim. WC tamirinde elim boka degerek daire teslim etmeye calistik. Tüm birikimini harcadi ama biz de bitmistik.
Birsey degisir mi? Bunlara anlatmiyorum kafasi karisik olanlara anlatiyorum. Åirketi bilmesem anlatmam sagdan soldan haber atmam. Olay Istanbul dur baÅŸka birÅŸey degil. Oradaki dalavereler her bir proje film konusudur, yirmi yil özetidir. İski den abonelik alacagiz kuyruk ta bekledim 1500 e yakin daire. Adamin kardesi belediye baskani iken :) tiksinmistim o gün sirketten niye kuyruktayim len dedim.
Viop da sadece ons da işlem yapıyorum... Saraçhane eylemciler dağılmaması gerginliği artıyor.... umarım güzel ülkem kazanır...
Al birini, vur ötekine (birine) DEYİMİ AÇIKLAMASI
hiçbiri işe yaramaz, hepsi bir ayarda.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bize oy versin, vermesin.
Bu ülkede yaşayan herkesin hayatına dokunmayı başardık."aksini kimse iddia etmez.hamdolsun dün küçük bi sıyrık ,asgari ücret aylık vereceğine aldın.
bir şey vardı, nasıldı ?
''psikoloğa gittim... incinmişsin '' dedi
tabi okumuş kadın bla bla bla... :kahkah: :drunk: :dvr:
nereden geldiyse aklıma..
Nereye baksan.!!!
Dökülüyor.!!!
Eğitimden, Adalete.!!!
Ekonomiden, Ahlaka.!!!
Cari açıktan, Bütçe açığına.!!!
Gavurun sıcak parasına muhtaçsın.!!
Sınırların gelen geçen hanı olmuş.!!!
Sefil indeksine bakarsan.!!!
Anlarsın.!!!
Muzzz Cumhuriyetinin vatandaşı olduğunu.!!!
Çöküş dönemi.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Av.Gülay
@Avgulay
·
5s
İstanbul’u niye mi, almak istiyorlar?
işte cevabı:
AKP dönemi İBB'nin 847,6 milyon ₺ destek sağladığı vakıf, dernek ve yurtlar:
TÜGVA 74.3 milyon ₺
TÜRGEV 51.6 milyon ₺
T3 Vakfı 41.4 milyon ₺
Ensar Vakfı 29.8 milyon ₺
Okçular Vakfı 16.6 milyon ₺
Hüdayi Vakfı 16.5 milyon ₺
Eko başkan dan önceki görsel.şu transfer edilen paraların hesbını vermişlermi?şu vakıflar ne iş yapar,kime ne faydası var?şirketmisin ,fabrikamısın,halka istihdam mı sağlamış vs....
gdh
@gundemedairhs
🗣️ Nedim Şener:
💢 Diploması iptal edilen 28 kişinin arasında 1 tane fakir çocuğu yok.
💢 Masonlar var, iş adamları var, banka hortumcularının çocukları var.
💢 Yıl 2025 ve o sahtekar, yalancı yapı, Türkiye'ye bir cumhurbaşkanı adayı üretiyor.
💢 Vah bu memleketin haline!
https://x.com/gundemedairhs/status/1902749447051997317
neden Malazgirt ?
bu fotoğraf karesi gerçek midir ? doğrulayabilecek olan varmı ?
https://i.hizliresim.com/8ytq8oj.jpg
.
böyle bir nezaketi var..
https://www.instagram.com/haberlercom/reel/C_U85lWvqzE/
ama resim gerçek ise... biraz fazla olmamışmı ?
Sakarya da protesto gösterileri düzenleniyor
Sakarya
İnanılmaz
Halk bıktı artik
https://pbs.twimg.com/media/GmguFQ5b...jpg&name=small
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
bu millet 17-25 tapelerini.
ve bıbıcığın gece yarısına kadar sıfırlanmak bilmeyen paracıklarını çabug unutmuş.:kahkah::kahkah:
:drunk::drunk:
Beklendiği üzere yürüyüşler mitingler başladı. Görüp takip edebildiğim kadarıyla cılız ama ben pala olsam yine de her türlü kullanırım bu ortamı. Gün içindeki dalgalanmalar da onu gösteriyor. Şu ortamda vob yapan aklını peynir ekmekle yemiştir. Ruletten hiçbir farkı yok.
Spot tarafı pair trading için güzel fırsatlar veriyor. Bu gözle de incelemekte fayda var.
Soldaki kendi bakanlığını milyonlarca lira dolandırdı.!!!
Sağdaki 180 milyon dolar rüşvet aldı.!!!
Haklarında soruşturma dahi açılmadı…!!!https://pbs.twimg.com/media/GmbD2WOW...g&name=900x900
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://i.pinimg.com/736x/74/93/d2/7...abe4fdb2d6.jpg
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
buradaki yobaz takımda din dersi veriyor :oleyo:
:drunk::drunk:
tepeden sattığım hisselere bakıyorum
iki 3 günde % 15-18 düşen var maşallah..
yarından itibaren yavaş yavaş toplamaya başlayım.
reyiz olmasa para kazanamıcaz..
:drunk: