Çocuklar yorum yapmaya başlamış 14k bız uc arkadaşta var yabancı 6k gotunun kılının kılı
Printable View
Hoşt lan deyus. Götlü kıllı felan bu ne kelimeler yavmaş, neden böyle konuşuyorsun müdür. Hem Sen nerden çıktın lale. Sen
Lafı nerenden alnıyorsun teyayre. Başlarım arkadaşınada sanada. Lombak.
Senin gibi godoşlar yüzünden adamın yazası gelmiyor. Sen tahtayı görsen 6 bin lot lotu 60 a philiponun sattığını görürsün. Ama sen lafı götünden anladığın için normal.
Bırak 3 arkadışnla seni , Senin 72 sülalen gelse benim bir haftada yaptığım iilemi hayatın boyunca yapamaz teyyarre
Aç biraz oku. Öğren birşeyler.
Şimdi sittir pislik herif
1992 den beri borsadayım. yaşın başın kaç bilmiyorum ama beyin yaşın 15 bellir.
milyonlarca lot cmbtn aldım sattım son 10-15 yılda, senin sermayeni komisyon vermişimdir belki lale. böyle ........ yüzünden adamın gecesi mahfoluyor.
sidikli herif
İtinalı bir şekilde gereğini yapıyor.
Eski günlere döndük.
Kim bilir bir daha ne zaman?
ÇİMBETONUN 20 yıl burda durması yazık değilmi bu bir soygundur
S...soyulanlar diyeyim bende. Halinden memnun olursa bizi daha çok ssssss......oyalar. buna ben en başından dahilim. Söyleyeyim. Adamın elinde altın yurtlayan tavuk var. Bu tavuğu keser mi hiç. 20 senedir sermaye arttıracak arttırıyor bak ha diye diye. Bizleri ssssss....oyuyorlar. bizde çıt yok. Film hep aynı. Soyanlar aynı. Soyulanlar aynı. Bu işleri izleyenler aynı. Adamlardan hesap sormayanlar. Neyse yeter bu kadar çok ağladım yine bana bize mustehak. 1 kuruş kar açıklamayan temettü nedir bilmeyen kağıdı alırsan 8 sene dedi 28 sene geçse gene ssssss.....oyulursun bana hak bu. YTD.
sabırla bekliyoruz.
Bknz izmdc, 40 senedir temettü vermez, 3 aylıkta 300 milyon zarar, fiyat 1 senede 15 e katladı, özsermaye 300 milyon, piyasa değeri 6 milyar, neymiş efem borsadaki fiyatı spek belirler, sizin gibi sazanlar bu hissede bekledikçe bu demek oluyorki yükselmeyecek.....
Dentici. Paşam o zaman daha çok bekleyeceksin sende. Benimkileri almayacaginiz çin yapacak bi şeyiniz yok. Ben zararda değilim. Siz tek tek lot saymaya devam edin paşam. Hadi size kolay gelsin. Ytd.
Burada spek'lik yapıp insanların lot'larını almaya çalışanlar varsa, şunu iyi bilsinler ki çok mecbur kalmadıkça, bu hisse bedelsiz verinceye kadar ve istediğimiz fiyatlara gelinceye kadar satmayacağız. Sizin planınız ve tuzağınız varsa, Elbet Allah'ın da, insanları kandıranlar için planı vardır. Kime kısmet olacak bilebilirmisiniz. Görmüyormusunuz korona-sel-hastalıklar-depremler felaketler... Sizi Allah'a bırakıyoruz....
kanal istanbul un ihalesine katılacak bir italyan şirketi olursa o zaman şansımız bir tık ilerde olur.
bu aralar italyanlarla aramız iyi gidiyor. bunu gözardı etmemek lazım. italyanlarla libya ve dogu akdeniz de aynı saftayız.
Sayın yamankalp burada speklik yapanlar olduğuna inanıyormusunuz? Gerçekten birilerinin elimizdeki malı almak gibi bir niyetinin olduğunumu düşünüyorsunuz 10 yıldır. Hemde bu forumu kullanarak. Artık bütün aksiyon kuşlu sitede oluyor. Benim malımı almaya çok az kalmıştı. Şahsen kafamdaki rakam 100 lerde vedalaşmak idi. tabi açgözlülük bu bendeki. Arkadasımı dinleseydim 80 lerden vedalaşmıştım. Ama sağdan bakıyorsun soldan bakıyorsun 10 yıl önceki maliyeti düşününce ha 80 ha 100 bir anlamı yok zarar açısından.
Burada bu kadar kalmak aslında sağlığımızı bozuyor. Bakalım neler olacak. Açıkcası düşeceği rakamları az çok tahmin ediyorum. Buraya kimseyi etkilememek içinde yazmak istemiyorum. Kalbimin hep bir köşesinde acaba % 1 de yanılıyor olabilirmiyim diyorum.
Sayın Devrikiki, Bu kağıt neden baskı altinda tutuluyor. Kağıdın yasağı kalkmış ve endeks 1 aydır hergun yukselirken, 25-30 maliyetliler tekrar 70-80 lere yükseltip satamazlarmiydi. 60 lara 50 lere indirip satmak daha mı karlı onlar için. Artık kağıt 10 liraya düşürülüp 10 sene daha bekleyeceksem bile amacım belli. İster olsun, ister olmasın. Nice kağıtlar gördüm. Öncede yazdım. Herşey kısmet. Saygılar...
kendini bir halt sanan, dünya görmemiş, beyaz şahini olan adam yüzünden insan girmek istemiyor .
66 dan verdik puşt sanki beni takip ediyor. koyduk yerine tekrar.
58,9 önemli
Sanırım 3 Temmzuda ihale var.
Bu sermaye ile bunu hangi ihaleye alırlar
Ha çiment girer buda ondan komisyon alır onu bilemem
Adam gibi bir ihalede oyak,Sabancı,Limak gurupları varken
Buna ancak toz yutmak düşer
Tabi bence
Kağıt baskı altında mı?
Öylemi görünüyor?
10 yıldır baskı görmedim.
Aksam evine 10000 lot mal alarak gitmek isteyen tahtanın tozunu arttırır...
Güle oynaya 94 e getirdiler. senden benden ondan mal almadılar. baskı falan yok...
70 ten 80 den satamıyor. 60 danda satılmıyor. o kadar işlem yapıyor gün sonunda 2000-3000 lot veriyor yada veremiyor.
gelin 60 a yuklu yazılın. elindeki tüm malı size seve seve verir.
hersey kısmet. zararımız cok buyuk. mecburen bekliyorum.
bende aynı fikirdeyim. Hisse de 10 yıldan fazladır bedel ödenerek yukarı gidiş engelleniyor. Bazen hacimsiz olduğundan bu kendisinden oluyor. Baktıki çıkış oluyor hemen zararda etse baskı kuruluyor.
Birde sözüm meclisden dışarı kağıttaki KY profili de buna müsait. Direngen hiç değiller. Elbette 10 yıldır bekleyen insanlar var. Diğer kağıtlar 20-50 kat kazanırken bu ve bunun gibi 10 tane kağıt vardır yada yoktur 400 kusur kağıt içinde. Bu insanlar satmayacak. Bunu bilen spek eşşek gibi bedelini ödüyor.
Böyle spekten ne koparsannız kardır.,
İsterse kağıdı tepede 100 TL var oradan elini öpene verir.
Ama adamın niyeti vermek değil bence.
Maliyeti sıfır olabilir. O yüzden bu kabadayılığı.
Bakalım nereye kadar gider.
Şimdi dün 58,9 önemli demiştik. 59 dan döndü.
Bakalım hisse burayı kırarsa 53,4 olacaktır. Tepede 100 TL hedefi var. Olasılıklar bunlar.
Fakat hissede orta-uzun vade yukarı hedefler.
bu tahtanın sahibi inatçıdır ...
10 senedir girmediğim forum sitesi, yorumunu okumadığım kağıt kalmadı. Hiçbirinde bir kağıtla ilgili "bu kağıdı dillendirmeyin, yoksa 30'lara indiririm" tehdidini görmedim. Bu kağıtta baskı - spek yok deniliyor...
şu an itibari ile alıcılar dağınık
tavanmı şimdi
anlamadım..
hocam tavan oldu evet hatta 25k alıcı vardı bekleyen ama tavanı çözdü.
Dikkatli olunuz. Pislık yapıyor.
Hadi be üzme insanları
ilk on kademe 1481 alış
12474 satış var
683 alış
8096 satış
bende bi bu gitti zannediyordum..
meğer bütün çimentolar tavan olmuş
birileride fırsattan istifade mal çıktı galiba
anlaşılan o..
tabi bence.
tavuk pinine sansar girdi yine :)