Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Suanda sitenin havuzundan ciktim cugarami iciyorum Dustu diye uzulmeyip alttan topluyorum Üstadım rast gelsin.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 %60 altın fonları, %20 TDG, %5 IPV ve %15 PPF... Benim aklımla işlem yapanın eli yanar... altın fonları ne yapar bugün
Alıntı: Originally Posted by regal1 üstad borsa 108 e indi benim alacağım kağıtlar yani TSKB, PETKM, SKBNK niye tırıvırı iniyor. mesela tskb 1 e, skbnk 1,25, petkm 3,50 niye olmuyor. endeks yıkıldı halbüki.... Sekerime dokunmada digerlerini dusurebilirsim 😀
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Üstadım rast gelsin. Tenkyu berimac emmim
Algyo ile ihlgm allah belanizi versin
Alıntı: Originally Posted by regal1 altın fonları ne yapar bugün Bence PPF kadar getirir. Ben vergi dolayısıyla satmıyorum. Orada bir doygunluk var. Dedik ama altın atak yapmış. PPF üzerine çıkar bu gün.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 %60 altın fonları, %20 TDG, %5 IPV ve %15 PPF... Benim aklımla işlem yapanın eli yanar... Bol kazançlar dilerim üstadım.
Stratejimi yazmıştım daha önce. Bu doğrultuda uzun vadeli kredi de çekeceğim. Artık ne koparabilirsem bankadan.