Evine git gelme merkeze... Corona olmuş memurlar, sana bulasırsa yanarız, acil bir durumda nerede isen gelir alırız, kalabalık yerlere girme, kendini koru deyiop kovdular sabah sabah beni :)))
Printable View
Evine git gelme merkeze... Corona olmuş memurlar, sana bulasırsa yanarız, acil bir durumda nerede isen gelir alırız, kalabalık yerlere girme, kendini koru deyiop kovdular sabah sabah beni :)))
Geçmiş olsun, zaten bu sene değil 2023 de herkesi öldürüp uzaya gidecek bunlar. Keyfinize bakın.
Kap haberlerinde en son 27 ekim de 1,5 milyon kit teslimatı yapılmış görünüyor. Bu tarihten sonra ne yeni bir sipariş ne de teslimat yok.
Sebebini bilen var mı?
Vakaların artması üzücü endişe verici fakat bu kağıdın anlık durumunu ne kadar etkiler tartışılır.
Mesela kağıt son durumu olarak bende en çok bu mal boşaltma mı sıçramamı onunla ilgileniyorum.
İhaleden sonra mal vermedi ddiye biliyoruz cunku siparis yok. İnş y disina veriyordur.
Bakalım nasıl bir haberle çarpacak bu sefer.:) Eniştem beni durup dururkene öpmez. Yarın A1 Capital onayı gelirse tamamdır.:)
hayırlı olsun[emoji846]