kocaerimiz tavanı zorluyor şu anda...:bravo: (28,46 )
Printable View
kocaerimiz tavanı zorluyor şu anda...:bravo: (28,46 )
Ya işte böyle sn. Keko, epeydir anlatıp durdun şirketi ama fazla bir şey olmadı, millet iki satır bir şeyler yazdı hisse tavana gitti.:) Hayırlı olsun tavan.
prof.yusuf kaderli ve infodan ismail güner zikredince..temele ,rasyolara biz 25 yıllık borsacılar bakıyor sadece,yeni ergen coincilerde böyle hareket ediyor işte..
gesanda da öyle olmuştu..ben 19,70 ten maliyet yaptıktan çok sonraları ustadlar 40-50 aralığında hisseyi keşif etmişlerdi...o üstadların çoğu da 70-80 den sattı gitti...biz ta 300 leri de gördük..twiteerda bir çok yatırımcı takipçi sayısına göre değer veriyor...öyle olunca da benimki 2700 lerde olduğu için söylediklerimiz para etmiyor...:kahkah:
ama yine de sorun etmiyorum...önemli olan geleceği önceden görerek pozisyon almaktır...piyasa ise eninde sonunda görecektir...o süreçte biraz sıkıntı ve sabır çekiyoruz ama buda sorun değil...hisselerin eninde sonunda temel ederlerine gittiğini biliyoruz..
izledim...35,dakikadan 49,uncu dakikaya kadar kocaeri anlatmış...güzel anlatmış ama jeotermal tarım ve olası gıda beklentilerini anlatmamış....bu videodan da bir şey öğrendim...jeotermal alanını biz hektar olarak biliyorduk...dönüm olarak bilmiyorduk...bu alan tam olarak 108 bin dönümmüş...çok defasa bir alan...bu kadar büyük olabileceğini tahmin etmiyordum doğrusu...
Sayın keko; 108 bin dönüm de 200 MW bile gelecekte mütevazi bir hedef kalabilir belki de :)