Printable View
Alıntı: Originally Posted by Goodbye https://pbs.twimg.com/media/DgOsb2UXUAEA2Yw.jpg Haftaya devam :ok:
Alıntı: Originally Posted by tulipomania @hekts Kafamı kurcalıyor, el tetikte saldıracağım. Tavsiye filan etmedim kendi savaşım, bir şey bildiğimden değil maksat macera olsun. Dün akşamki yorumunuz. Tebrikler [emoji322] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by bt1975 Dün akşamki yorumunuz. Tebrikler [emoji322] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yok o bugün yaptığım yorumum :)
Alıntı: Originally Posted by DrKaptan niye kapatıyosun borsa bitti diye mi ben bitti demeden hiçbirşey bitmez :)) aslında twitterda iyi, topik senin, kararını kendin ver Sacro dostum. Hayir yahu. Borsa ile alakasi yok. Bence borsa bitmez. Aksine inanilmaz firsatlar var. Ama topicte borsa konusulmuyor ondan öyle yazdım. Borsa konuscaklarsa devam.
Alıntı: Originally Posted by tulipomania Yok o bugün yaptığım yorumum :) Pardon, tespitiniz yükselişten önceydi ama.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Sacrosanct Hayir yahu. Borsa ile alakasi yok. Bence borsa bitmez. Aksine inanilmaz firsatlar var. Ama topicte borsa konusulmuyor ondan öyle yazdım. Borsa konuscaklarsa devam. seçim geçsin normale döner herkes.) tabi ilk turda sonuçlanırsa..
Alıntı: Originally Posted by bt1975 Pardon, tespitiniz yükselişten önceydi ama.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Evet zaten kazandık biraz ;)
Alıntı: Originally Posted by Goodbye Haftaya devam :ok: ağzına bal yağsın hadi hayırlısı