Sabır, her zorluğu aşanların gizli gücüdür.
Pes etmeyenler, hedeflerine ulaşmanın sevincini yaşar.
Printable View
Sabır, her zorluğu aşanların gizli gücüdür.
Pes etmeyenler, hedeflerine ulaşmanın sevincini yaşar.
Hangi hisse bu böyle...
Ne hisseymiş bu böyle
Bencede konuşulacak bir şey kalmadı bundan sonra konuşmak hadsizlik olur sıra devlet adamıyız diyenlerin zamanı atıp tutmak laf üretmek kolay boş şirketleri halka açıp doldurduktan sonra iflas etti demekle devlet yönetiliyorsa konuşulacak çok şey varda hadsizlik olur 2025 in ikinci ayı tam 10 yıl oldu borca batıklıktan kurtulalı hangi devlet adamı ne yaptı neyi denetledi neyi tescil etti işleri güçleri kapı kulluğu koltuk sevdalılığı makamında adaletinde torbada torba delindi içinde bi tavşan kaldı ondanda bize fayda yok iyi koşuyor torbadan çıkacaklar da enflasyon bir yıldır maaşa nekadar girmiş ne kadar çıkarırız .
Ömrümüz yetermi bilmem avrupa birliğini göremedik göreceğimizi de sanmıyorum asya birliğini görebilirmiyiz printaşta Asya'yı seviyor galiba umut bu nerde ne arar bilemezsin.
Eğitim ailede başlar öğretim okulda devlet neyi öğretiyorsa gerçekleri sorgularken aileni bi kenara kendini başa koy, başa gelene devlet başa, iş yokuşa geliyorsa patronadır .Er başa geliyorsa, adalet içindir iş başına gelen er kişi bir kişi değil her kişi içindir.
Kimi bir gün kimi on gün kimi on yıl sonra er yada geç neyi nasıl anlamak istiyorsa anlıyacaktır mutlu edemediğin insanı mutlu edemediğin gurubu mutlu edemediğin toplumu bırak bir musubetin bin nasihattan iyi olduğunu anlasın . Nasıl olsa nasıl olur nefsini yediğinde musubeti yenmiştir . Temenni herkes için olsada bu mümkün değil. Aramaya devam. Kıyamete kadar . Kurtuluş imtahanın . Sonunda.