ben bu temelci arkadaşlardan rica ediyorum
en beğendikleri 10 hisseyi yazarlarsa düşüşlerde ona göre sarılalım
Printable View
ben bu temelci arkadaşlardan rica ediyorum
en beğendikleri 10 hisseyi yazarlarsa düşüşlerde ona göre sarılalım
[IMG]Son Formasyon:YUKARI STOPLOSS Son Kapanış:5,8900Değişim:+0,5300Yüzde Değişim%+9,89Sinyal DurumuSistemimiz bugün bir NAKİTTE KAL sinyali verdi. Önceki SAT tavsiyesi 2 gün önce 27.01.2021 tarihinde hisse senedi fiyatı 5,5350 iken yapılmıştı. O zamandan beri PRKME %+6,41 yükseldi.Piyasa GörünümüPiyasanın yukarıya gitme hevesi bir boğa formasyonu tarafından uyarılmamamıza karşın artık kabul etmemiz gereken bir olgu. Daha önceki SAT sinyalimiz belli ki başarısız oldu. Olur böyle. Bazen mum çubuğu formasyonları da yanılır. Bunun için size bir özür borçluyuz, ama işte tam da bu nedenle stoploss mekanizmamız var. Son ayı formasyonunun yukarı stoploss'u bugün tetiklendi. devamı...
28/01/2021 - 29/01/2021 tarihinde PARSAN MAKİNA PARÇALARI SANAYİİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 28,50 - 31,70 TL fiyat aralığından 0 TL
toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 1.129.559 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir.
Bu işlemle birlikte PARSAN MAKİNA PARÇALARI SANAYİİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 29/01/2021 tarihi itibariyle %66,73
sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Bu GMS ve Reddit meselesi meydan muharebesi tadında olacak ama global bir sorunu tetikleyecek bahane olur mu bilmiyorum. ama ilgiyle izliyorum.
https://i.hizliresim.com/Ek2wWT.jpg
Bu konuda Özgür Hocanın videosu . İzlememiş olanlar için pazar keyfi niyetine
https://youtu.be/UBKh7tpTAgM
Olabilir selim her şey mümkün ben Nisan ayında bekliyordum global bir sorun ama her an her şey olabilir bu piyasalarda.
Kumar oynadığım hisseler bunlar elimde
Tuborg
Atlas
Sanko
Ege gübre
Temeli saglamlar uzundur elimde olanlar
Arsan
Arçelik
Kochol
İndes 2 hafta oldum alali
Vesbe
Info
Tofaş
Algyo
İsmen vardı 1 yıl tuttum grafik diklesince sattım 4 lira 14.5
Bende de hesapta temeli sağlam Asel oyak kozaa varda yerinde saymaktan, aşağı salmaktan, patinaj yapmaktan başka yaptıkları bir şey yok şimdilik.:kahkah: