*başbakan: Fırat'ın batısı tamam, doğusu da aynısı olacak, bunun başka yolu yok-ntv
*başbakan: Membiç konusundaki ısrarımız sonucu belli bir noktaya gelindi-ntv
Printable View
*başbakan: Fırat'ın batısı tamam, doğusu da aynısı olacak, bunun başka yolu yok-ntv
*başbakan: Membiç konusundaki ısrarımız sonucu belli bir noktaya gelindi-ntv
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 161 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 161 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 4,51309, en düşük 4,50777, en yüksek 4,52580
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 4,51309
*abd ticaret bakanı ross, "cuma günü çin'e gitmeyi planlıyorum"
*abd ticaret bakanı ross, "kanada, meksika ve ab yüzdee 25 çelik ve yüzde 10 alüminyum gümrük vergisi ödeyecekler"
*abd ticaret bakanı ross, "kanada, meksika ve ab için çelik ve alüminyum gümrük tarifeleri bu gece yarısı yürürlüğe girecek"
*abd/ross, "arjantin, avustralya ve brezilya ile ayarlama yapıldı, abd'ye çelik, alüminyu ihracatları tarifeye konu olmayacak
*abd/ross, "trump'ın ticaret konusunda dilediği her şeyi yapma kabiliyeti var"
*abd/ross, "eğer herhangi bir taraf misillemede bulunur ise, bu daha fazla müzakere yapılamaz anlamına gelmez"*abd/ross, "kanada ve meksika için gümrük tarifesi kararları nafta müzakerelerinin çok uzun sürmesi sonrası alındı"
*abd/ross, "nafta müzakerelerinin ne zaman tamamlanacağı konusunda kesin bir tarih yok"
*abd/ross, "ab ile müzakerelerde ilerleme sağlandı, ancak tarifelerden muafiyetin devamı için yeterli değil"
*hazine haziran'da 6 tahvil ihalesi düzenleyecek, 1 kira sertifikasını doğrudan satacak
*hazine temmuz'da 6, ağustos'ta 6 ihale planlıyor
*hazine 12 haziran'da 12 haziran 2019 itfalı kuponsuz tahvili ilk kez ihraç edecek
*hazine 12 haziran'da 7 haziran 2023 itfalı tüfe'ye endeksli kira sertifikasını doğrudan satacak
*hazine 18 haziran'da 14 haziran 2023 itfalı sabit kuponlu tahvili ilk kez ihraç edecek
*hazine 19 haziran'da 13 kasım 2019 itfalı sabit kuponlu tahvili yeniden ihraç edecek
*hazine 19 haziran'da 5 haziran 2024 itfalı değişken faizli tahvili yeniden ihraç edecek
*hazine: Haziran ayında toplam 14,3 milyar tl'lik iç borç servisine karşılık toplam 15,7 milyar tl'lik iç borçlanma yapılması programlanıyor
*hazine: Temmuz ayında toplam 17,4 milyar tl'lik iç borç servisine karşılık toplam 19,1 milyar tl'lik iç borçlanma yapılması programlanıyor
*hazine: Ağustos ayında toplam 9,8 milyar tl'lik iç borç servisine karşılık toplam 10,7 milyar tl'lik iç borçlanma yapılması programlanıyor
*meksika ekonomi bakanlığı, "meksika, abd'ye eşit şekilde tedbirler uygulayacak"
*meksika ekonomi bakanlığı, "abd'ye yönelik tedbirler, abd hükümeti metal tarifelerini kaldırana kadar yürürlükte olacak"
*meksika ekonomi bakanlığı, "abd'ye yönelik tedbirler, birçok çelik ürününü, domuz etini ve diğer tarımsal ürünleri kapsayacak"
*almanya/dıhk, "abd'nin gümrük tarifelerinden herkes kaybeder"
*almanya/dıhk, "avrupa'nın abd'nin tarifelerinden hazarı sınırlamak için birlik göstermesi gerekli"
*almanya/dıhk, "abd ile diyaloğu içinde olmaya devam etmek önemli, ancak karşı tedbirler gerekli hale gelebilir"