Keşke bize verilen sözler yerine getirilsede bizimde verdiğimiz sözler var onlarıda biz yerine getirirebilsek Rabbim aklımızı almadan vasiyet etmeden.
Printable View
Keşke bize verilen sözler yerine getirilsede bizimde verdiğimiz sözler var onlarıda biz yerine getirirebilsek Rabbim aklımızı almadan vasiyet etmeden.
Alacağını bilen devlet borcunu neden unutur ana yasa baba yasa işin içinden çıkamayınca torba yasa torbadan tavşana bıktık tazıdan sıkıldık çıkacaksa adalet çıksın denetle tescil et ensesi kalın olsa ne olur boynu inceler olmazsa.
S.A Onur kardeşim 235k takaslardamı oynama var.
Salı yada çarşamba günü tam hatırlayamadım gereksiz bilgi diye yazmak da istemedin aradığımda tüm baiiler toplantı yapıyordu paylaşayım.
TEKİRDAĞLI
Deniz yolculuğu yapmak isteyen üç arkadaşın bindikleri vapur bir kaza nedeniyle okyanusun ortasında batar.
Bir köpek balığı, olay mahalline dalar ve karşısına ilk çıkana sorar;
- Nerelisin?
- Çorumlu, der demez hemen onu yer.
İkinciye sorar;
- Nerelisin?
- Samsunlu der. Onu da yer.
Sıra arkada titreyen üçüncüye gelir.
- Nerelisin?
- Tekirdağlı...
- Atla lan sırtıma der ve adamı kıyıya bırakır.
Adam merakla sorar,
- Niye beni bıraktın.
- Çabuk ****** git puşt, der.
İki hafta önce bir Tekirdağlı yedim, hala sarhoş geziyorum...
Eyvallah Reis kardeşim sağ olasın..Allah hayırlısını nasip eyler inşallah..Allah Çavuşoğlu kardeşlere akıl,fikir,iman,ihlas,hidayet nasip etsin yoksa merhamete gelecekleri yok.. Onlar Bilmezler mi acaba mezar 1 adet kefen ve iyi ameller dışında başka bir şey kabul etmez diye..Huzurlu akşamlarınız olsun..
Erkeği-toklukta
Kadını-yoklukta
Evladı-yaşlılıkta
Kardeşi-mirasta
Arkadaşı-yolculukta
Dostunu-zor durumlarda tanırsın!