DGKLB aylık takas
http://imageturko.com/?di=ENIS
Printable View
DGKLB aylık takas
http://imageturko.com/?di=ENIS
Senin gibi kelebeğin [emoji36]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kelebek gibi uçup arı gibi soktu...
D5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben bir haber bekliyorum en az 4 ve üzerine yelken açacaktır diye düşünüyorum.ytd
Kelebek 🦋 misin tırtıl[emoji218] mısın 3 günlük dünya da verem ettiniz
Unutmayin !! Ünlü hisseye 5.5 hedef verdi gel gel yapti sonra satmaya basladi. Bunlar boyle para kazaniyor. Ky da atladi iyi bilanco hedef 5.50 diye 26 % eksi gitti.. tr borsasi gercegi. Cikar simdi cikarabilirsennn
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuan yaptığı hareketler tam bir ...
Kağıdın bu hareketi bana göre ky ye gel gel yapıp mal boşaltma açıklaması yok artık
YTD
Aynen. Asansör hareketlerle millete mal geçirme derdindeler.
Bu oyunu çok gördük.
Tahta yapici abi oynuyor !! 3.48 - 3.44 alis var satsana.. olmaz oyun bozulur dimi
Yaklaşık olarak 6 aydır izliyorum,bu kağıt dikkat çekmek için belli aralıklarla % 3/4 veya 4/5 hareket yaptığı günlerden sonra hep geri yaparak ky ye giydiriyor
2 gün önce kağıt yukarı yaptığında başka çizimciler çıkmıştı, tamam o gün bugünden sonra demişlerdi, tarih hatası yaptılar sanırım, acaba bir sonraki o gün ne zaman [emoji23]
Aynen oklar havada ucusuyordu. Verdiler ayari . Bizim hissenin trende girmesi icin sebeb yok !! al gulum ver gulum havasinda suanki durum..
Çizimcilerin eli kulağında ortaya çıkmak için [emoji848]
Kapa düşen haber iyimi kotumu.yorum yapabilecek bilgili arkadaş varmi
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer yarısı için kağıdı iyice aşağılara basarmi.yoksa ayrılma hakkı falan deyip kağıt ucarmi
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz mevcut sandalye tedariğinde sürdürebilirliği ve yüksek üretim kalitesini desteklemek, orta vadede Avrupa Birliği Pazarlarına açılmak amacıyla Sancaklı Mobilya Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Karadağ'daki kereste ve papel üretimi yapan şirketine, Montenegro Wood Sancaklı Mobilya A.D., Rozaje, %51 ortaklık için Sancaklı Mobilya Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.ile görüşmelere başlamıştır. Karadağ'daki bu tesisin 15.000 metrekare açık alanı, 10.000 metrekare de kapalı alanı mevcuttur.
Görüşmelerimiz ile ilgili gelişmeler boyunca kamuoyu aydınlatılacaktır
Belli oldu bugunku yukselis
Umarım devamı gelir ama 68-70 arasında boşluk var.
Satan abiler geri almaya baslamis
Normal şartlarda bu haber için bir tavan gelmesi lazım, ama kelebek 🦋 herzamanki gibi ters yapar, tahvil ihracının ana hedefi bu ortaklık olduğu anlaşıldı.
YTD
Yarin 4 ustu olabilir. Gorustukleri sirketin finansallarini bilmesekde vizyon guzel.
Kelebek yine aynı son
Bir kerede olsa yanılt bizi A VE Q DGKLB.haksız çıktık kağıt rayında gidiyor diyelim
Patron ne kadar isterse o kadar çıkar
YTD
Rezillik işte her zaman ki gibi
Oda değildi kaç aracı kurum ve kaç yorumcu ne güzel şeyler yazıp çizdiler, onların da hayalleri çöp oldu 🤨
Margrit burda kırıntıyı görmesin saklayalım böcük
YTD. Öcükle böcük
bır habaer sonrası hep haberi satış olarak kullanan bir patronumuzmu spegimizmı var nedir bukadar baskı neden kurarsınız bırakın hissenin önünü gitsin sizde kazanın bizde kazanalım fonlara 380 sattınız hısse 362 vah arkadas yeter
1999 kim aliyo gören varmı
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel haber varda bakalım işe yarayacak mı ? 2018 Haziran’da Senegal’in başkenti Dakar’da 50 milyon $’lık yatırım yapılmış. +10 açması lazım en az. Ama bu kelebek -5 açar bu haberle
Doğtaş, geçen yıl Dakar'da temelini attığı mobilya fabrikasını 2018’de açacak-Sabah
Doğtaş, geçen yıl Senegal’in başkenti Dakar’da 50 milyon dolarlık yatırımla temelini attığı mobilya fabrikasını 2018’de açacak.
Sabah'tan Betül Alakent'in haberine göre, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Doğan, “Afrikalılara mobilya kültürünü aşılayacağız†dedi.
Haberin tam metni:
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...obilya-satacak
Haberleri üst üste geliyor ama....
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3,8 den almış adamlar ne korkuyorsunuz en kotu 3,8 ederı var anlamına gelır bu...
Senin gibi kağıdın ben bilmem ne yapayım..! Yazıklar olsun. Şu habere verdiğin tepkiye bak ve endeks +0.80 açmış. Yazıklar olsun gerçekten.